Procitao sam negdje da su nam Rumuni po genima najslicniji narod, cak blizi nego Hrvati, pa potrazim neku rumunsku seriju, i nadjem seriju Umbre, sezona 1, osam epizoda. Gledao sam je uporedo sa Line of Duty i bolje mi je drzala paznju nego englezi...
A prije Line of Duty sam obnovio Sopranose, pa Line.o.D i nije imala neke sanse

. Scenario previse lici na romane Agate Kristi, sto englezi vole jer misle da su puno pametni, ali je puna nerealnih scena, prevrtanje zatvorskog kombija... ili scena gdje stegom drze ruku DS Arnott-a. Tu sam racunao 100% da ne moze ostati ziv. U ozbiljnoj seriji nema teoretske sanse da bi ga ostavili zivog u takvoj situaciji, pogotovo kad su culi da se priblizava policijski auto. Jedna policijska sirena ih rastjerala kao, bjeze kao neki djecacici u fantomkama... smijesno
U Gommori su zivoti bitnih likova frcali kao nista, zato i jeste serija da zines... osim kad je Gennario postedio Ciru, scena sa 3D printanim pistoljem, sto je donekle i imalo smisla.. Ono sta je meni pokvarilo Gommoru je scena u kojoj Avitabile postedi Gennaria. To nije imalo nikakvog smisla ni logike. Avitabile je naravno to platio glavom kasnije... Ako su pisci htjeli da Gennario prezivi, trebali su drugacije osmisliti scenario, jer lisac poput Avitabila nikad sebi ne bi dozvolio te greske. Unistili su lik dobro zlog kriminalca