Pogledao tri super herojska-marvelovska filma. Sigurno ste ih vec komentarisali, a i ne zasluzuju jos pet minuta da nadjem imdb linkove i fotke postera.
Prvo da se razumijemo, mislim da je Edward Norton odlican glumac. Ali ona djetinjarija od filma koju su nazvali HULK, ne znam sta mu je ono trebalo. A ni njoj (a gornja usna sa svakim filmom raste

). Inace filmovi o super herojima su operisani od neke dublje price i na to se spremite prije nego sto ih gledate (izuzeci postoje, ali su skoro zanemarljivi) ali ovo bas nema smisla. Ebo ih Spiderman.
Ocjena 2/10 samo zato sto uvijek prvo zelenu kuglu udaram. I zato sto je za dlaku bolji od sledece nebuloze.
HELLBOY II ... ono mi lici na isjecene kadrove Fantastic 4 na koju se Tolkin ispovracao. A da to sve ne bi toliko smrdilo, neko se sjetio da pokusa namirisati humorom. Mirisalo, ne mirisalo, g**** je i dalje g****.
Ocjena 1/10 iliti kec k'o kuca.
IRON MAN ... nista posebno. Glavni lik na momente podsjeca na Rogera Moora, ali samo na momente. Premalo akcije. Da li to znaci da planiraju i Iron Man trilogiju? Ma veze. Pogledao sam ga poslije vec pomenuta dva holivudska ispljuvka pa je
ocjena 4,5/10, znaci uslovna prolaznost. Vidimo se na usmenom.
Napomena: ne kontam kako moze smece od filma da se prodaje samo zbog specijalnih efekata? Na prste mogu izbrojati filmove koji su me poslije Terminatora II zaintrigirali (odusevili je prejaka rijec

) specijalnim efektima. Ne zelim da povjerujem da klinci, pa cak i McDonalds klinci puse borbu za pravdu u zeljeznom, mrezastom, S odijelu ... ma daaaaaaaj. A onda kad pitas nekoga, nakon sto izadje iz bioskopa u Indijani koji je zadnji italijanski film pogledao, pitace te da li je to grad u Evropi. Cudna mi cuda .....