banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 06:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jim Carrey: Ljubiti Ewana McGregora je kao san, izvrsno se ljubi
Carrey i Ewan McGregor otkrili su kako im je bilo glumiti gay par u filmskom ostvarenju 'I Love Phillip Morris'.

Tako je Jim Carrey priznao novinarima kako je uživao ljubiti usne svog kolege Ewana: 'Ljubiti Ewana MvGregora bilo je kao ostvarenje sna. Mislim, dajte ga samo pogledajte! Moram priznati, izvrsno se ljubi', priznao je Jim. Za McGregora to je bila uloga kao i svaka druga i nije mu bilo neobično ljubiti i maziti se s muškim kolegom: 'Moraš jednostavno zaboraviti svoje osobne seksualne preferencije i uvjeriti sebe da voliš drugu osobu, koja je, eto, muško', rekao je McGregor.

Oboje su zadovoljni svojim filmskim ostvarenjem jer je riječ o nečem novom i uzbudljivom: 'Istodobno sam volio i mrzio lika kojeg sam igrao u filmu. Ipak, najviše me inspiriralo što je bio jako uporan u ljubavi, a to je nešto u što se lako unesem u ulozi', rekao je Carrey.

Inače, film 'I Love You Phillip Morris' je baziran na istinitoj priči o osuđeniku koji se, boraveći u zatvoru, zaljubi u drugog zatvorenika s kojim planira zajednički bijeg.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ti stvarni osuđenici se barem nisu morali brinuti da li će ih neko karati u zatvoru.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Brinuli su se da ih možda neko neće :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Heath Ledger će oživjeti u najnovijem Batmanu?
Heatha Ledgera bismo mogli vidjeti još jednom na filmskom platnu i to u najnovijem nastavku Batmana.

Gotovo 3 godine je prošlo od smrti Heatha Ledgera s kojim su umrle i sve potencijalne uloge koje bi igrao u velikim filmskim ostvarenjima. Međutim, kreatori najnovijeg Batmana pod nazivom 'Uspon Viteza tame' ne smatraju da je smrt prepreka da se glumac pojavi u njihovom filmu.

Tako redatelj Christopher Nolan koji bi se trebao prihvatiti redateljske palice i u najnovijem nastavku Batmana, razmatra mogućnost da u njega uklopi neke scene Heatha Ledgera kao Jokera koje nisu bile nigdje iskorištene niti prikazivane od njegove smrti. Na taj način bi slavni glumac bio dio još jednog filmskog projekta, unatoč tome što mu je karijera prekinuta smrću: 'Chris želi da svi nastavci budu povezani, ali s tim potezom bi ujedno htio odati počast Heathu za doprinos filmskoj industriji. No, valja naglasiti kako je riječ o kratkoj sceni kao i da ćemo to napraviti isključivo uz pristanak njegove najbliže obitelji', izjavio je neimenovani izvor.

Inače, zadnji nastavak Batmana, 'Vitez tame', je ujedno i posljednji film koji je Ledger snimio u potpunosti prije smrti. Za ulogu Jokera u tom filmu, posthumno je nagrađen kao najbolji sporedni glumac.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nolan je pobio informacije o CGI Ledgeru i upotrebi neiskorištenih zapisa iz TDK, ohladimo se.

Taj 'I Love You Phillip Morris', gori film ove godine nisam gledao. Carrey je dobar u ozbiljnijim ulogama ali ovo mu nije trebalo.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Film zbog kojeg muškarci plaču
Britanski Internet sajt Play.com sproveo je anketu među ljubiteljima filma kako bi saznali koji je to film rasplakao i „najveće muškarčine”. Ovakav rezultat niko nije očekivao...

Iako zvuči čudno, na prvom mestu filmova koji rasplaču muškarce našao se animirani film studija Pixar. Kauboja Vudija slede "Forest Gamp" i „Povratak Džedaja”.

Na listi su se našli "ET", „Džeri Megvajer”, „Titanik”, komedija „Marli i ja”, „Bekstvo iz Šošenka” i "Up".

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne računajući "ET", "Džerija","titanik", "Marli i ja (koji god da je to film)", "Bekstvo", svi ostali filmovi imaju nešto zbog čega bi čovjek zaplakao...S tim da se ja ne rasplakah ni na jedan, ali se uvijek naježim na zadnjih 10 minuta "Povratka Jedija"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kapetan Jack Sparrow je gay!
Upravo zato čelnici 'Disneyja' preziru glavnog lika iz 'Pirata s Kariba', tvrdi Johnny Depp.

Slavna rokerica Patti Smith napravila je za najnoviji broj Vanity Faira intervju s Johnnyjem Deppom. 'Svi misle da je Jack Sparrow gay', izjavio je glumac. 'Kad sam lik, onako kako ga ja shvaćam, predstavio čelnicima 'Disneyja', pitali su me - je li on pijanac ili homoseksualac. Odgovorio sam im da su svi moji likovi gay. To ih je uznemirilo.'

Depp je progovorio i o odnosu s Angelinom Jolie. 'Žao mi je Angeline, jer je paparazzi ne puštaju na miru. Zbog toga smo se i trudili da ne izgledamo previše blisko na snimanju 'Turista', kako novinari ne bi počeli izmišljati priče o našoj vezi', rekao je američki glumac.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo samo potvruđuje odavno poznatu činjenicu da je Disney zla kuća, njima je veća briga što im je lik homoseksualac, a to što je kapetan Jack zapravo oličenje svega najgoreg na svijetu (krvnik, bludnik, zavodnik, prevrtljivac... gusar) na kraju su preokrenuli u svoju korist, Depp ga je načinio simpatičnim, i eto ti uspjeha :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Ovo sve je sigurno uticalo na mlaku reakciju Međunarodne zajednice u slučaju ''Somalijski pirati''... :P

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 00:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Zajedno sa Majkom Tajsonom i Huliom Sezarom Čavesom, u boksersku Kuću slavnih primljen je i Silvester Stalone za scenarija i uloge u kultnom serijalu o Rokiju Balboi.

http://www.mondo.rs/s191286/Sport/Ostal ... avnih.html

Zazluzeno!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Michael Douglas miri se sa bolešću i planira vlastiti sprovod?
Michael Douglas prema najnovijim natpisima u medijima ipak gubi bitku s opakom bolešću.

Iako u zadnje vrijeme sve vijesti vezane uz slavnog glumca i njegovu opaku bolest imaju dosta pozitivnu konotaciju i pisane su u u jednom optimističnom tonu, čini se da postoji i ona druga strana priče koja ne podupire navode o njegovom ozdravljenju.

Mediji su se tako ovih dana raspisali kako u zdravstvenom stanju Michaela Douglasa nema poboljšanja, naprotiv. Prema njihovim neimenovanim izvorima, slavan glumac je toliko svjestan činjenice da gubi borbu s opakim rakom da zapravo sam sebi planira i sprovod. Američki Globe magazin njegov nedavni posjet Disneylandu, prema svojim izvorima, karakterizira kao druženje s obitelji koje glumac sve više prakticira zato jer je i sam svjestan da mu se bliži kraj. Po tome, sam osmijeh na fotografijama koji je shvaćen kao vidno zdravstveno poboljšanje zapravo krije jednu sasvim drugu i tužniju priču.

Isto tako i navodno obnavljanje zaruka koja planira sa svojom suprugom Catherine Zeta Jones veže se uz odluku koja je proizišla iz Michaelovog shvaćanja kako treba iskoristiti zadnje životne trenutke najbolje što može: 'I Michael i Catherine znaju da je brak zauvijek i baš zato žele obnoviti svoje bračne zavjete. Oboje se svakim danom vole sve više', rekao je neimenovani izvor nedavno za Globe magazin koji je ujedno potvrdio nagađanja kako njegovo stanje ne vodi oporavku: 'Par će imati malu privatnu ceremoniju i to je baš ono što Michaelu treba da mu pruži dodatnu snagu, energiju i sreću u ovim teškim životnim trenucima'.

Istu verziju priče je potvrdio i američki magazin National Enquirer: 'Na ceremoniju obnove zavjeta pozvat će najbližu obitelj i prijatelje, a trebala bi se održati krajem godine', rekao je njihov izvor.

Na ovu vijest još nema službenih reakcija iz doma Douglas - Jones.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Helen Mirren osudila Hollywood zbog 'klanjanja penisu'
Britanska glumica primila je u Los Angelesu nagradu za žene u industriji zabave i napala Hollywood zbog klanjanja 'na oltaru mladom čovjeku od 18 do 25 godina i njegova penisa'.

Ta slavna glumica, poznata po filmovima poput 'Kraljice' i 'Djevojaka s duplerice', kritizirala je i one koji slave njezin seksepil u dobi od 65 godina. 'To je prokleto nevažno', rekla je.

'Žalim zbog uspjeha nekih sasvim osrednjih glumaca i zbog profesionalnog pada sjajnih glumica', rekla je Helen Mirren pred skupinom najmoćnijih žena Hollywooda. 'No, uz dužno poštovanje vas sjajnih i uspješnih žena u ovoj prostoriji, zapravo se i nije mnogo promijenilo u holivudskom filmu koji se i dalje klanja na oltaru mladoga čovjeka od 18 do 25 godina i njegovu penisu. A taj je prilično malen, uvijek mi se čini', dodala je i izazvala smijeh prisutnih.

Govorila je na svečanom doručku u čast stotinu najmoćnijih žena u svijetu zabave, godišnjoj priredbi koju organizira dnevnik The Hollywood Reporter.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ponovno se snima drugi nastavak Harryja Pottera i Darova smrti
Zvijezde filmova o Harryju Potteru - Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint dobili su još jednu priliku da se nađu zajedno na setu filma o malenim čarobnjacima. Naime, zbog propusta u snimanju drugog nastavka filma Harry Potter i Darovi smrti slavna trojka mora ponovno odglumiti scene u kojima su ih učinili starijima.

Naime, Daniel, Emma i Rupert glume da su 19 godina stariji, no kada su se obradili ti dijelovi filma, ispalo je da izgledaju kao umirovljenici. Redatelj Harryja Pottera i Darova smrti II. David Yates odlučio je zato ponovno zamaskirati glumce i kraj franšize Harryja Pottera učiniti spektakularnim. I dok kod glumaca vlada oduševljenje što će ponovno raditi zajedno, producenti filma baš i nisu oduševljeni. Naime, snimanje novih scena stajat će milijune dolara. Potrebno je rekonstruirati cijeli set, a i honorari glumaca nisu baš jeftini.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Top 10 najvećih holivudskih filmskih promašaja

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/top- ... asaja.html

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Čuj Troll 2 i Evil Dead promašaji! Ha, pa nije ni čudo kad ovakve liste prave besposlena i netalentovana piskarala u pauzama objavljivanja "senzacija" iz života Lejdi Gage i Britni Spirs.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
DaVinci je napisao:

Popokatepetl je napisao:
Čuj Troll 2 i Evil Dead promašaji! Ha, pa nije ni čudo kad ovakve liste prave besposlena i netalentovana piskarala u pauzama objavljivanja "senzacija" iz života Lejdi Gage i Britni Spirs.

Citiram: Ova lista je sasvim objektivna, tako je Scarruffi rekao :D :D :D :D :D (izvinjavam se na ot ali morao sam :D)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DaVinci je napisao:

Troll 2 je nastao u nezavisnoj produkciji i dobio je titulu ''ultratrash ostvarenja kojeg se jednostavno mora pogledati''.

A Evil Dead, govore o Raimijevom Evil Deadu, istina je da je trash ali je rađen sa ljubavlju. Da nije bio toliko uticajan ne bi bilo maestralnog drugog dijela!

Koji debili, sad što su objavili listu tih očito probranih naslova smatraju sebe filmskim znalcima! :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BLAKE EDWARDS (1922-2010)
R.I.P.

Legenda komedije!

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2010, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sta je ovo, ova godina pogubna za najvece komedijase??

Ali dobro, nazivjeli su se i Nielsen i Edwards.
R.I.P.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]