banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 07:41 Danas je 30 Jun 2026, 07:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2008, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
NiZ je napisao:
ja sam zaspao dva puta u prvih pola sata ....

penzosu :P gori si od harisona

dr. strangelove (po 150. put) - i do not avoid women, mandrake. but i.. do deny them my essence 10/10

the boondock saints - kamera: 10, scenario: 0, konačna ocena: 5/10

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Superhero, parodija na Spidermana! Samo ovde lika ujede vilin konjic :lol: Dobar, dobar, ima par prejakih fazona, mada malo previše reklamiranja Google i Youtube.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2008, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
na novoj tv,maloprije: hanibal-pochetak,fenomenalan scenario monstruozno i surovo prikazuje formiranje hanibala ,traumatiziranog bolnom prosloscu..ispocetka neocekivano pretvorilo se u potpuno ocekivano u filmu sto ne umanjuje ocjenu :logicno 10/10 ,kao i jaganjci,red dragon i hanibal (jbg.ja sam fan hopkinsa)

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2008, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
The happening

Dobar film... 8/10

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 00:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Where the truth lies - као и увијек одлични Colin Firth, прича попут оних у које су умијешани Шерлок или Поаро, са свим преокретима и изненађењима, само су детективи замијењени згодном и амбициозном новинарком, што све усложњава...

Mar adentro - покушала сам га заобићи, тј. заобићи у том тренутку ту тематику, али на срећу нисам дуго издржала да не укључим поново тв... Јако лијепо, предобра глума...

La vie en rose - и опет сјајна глума, прича још једна потресна, животна... Један од филмова који су ме успјели пребацити у другу димензију... Надам се да ћу једног дана моћи оставити цвијеће на Père Lachaise...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Man From Earth.

Zanimljiv film. Zanimljiva ideja.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
In the Valley of Elah (2007)
Tommy Lee Jones, Charlize Theron

...значи Tommy Lee Jones је највећи краљ, шах, цар и све остало...да ми је неко причао да ће се наћи режисер који ће ме убиједити мене
(са најсељачкијим могућим укусом за филмове - након радног дана дај ми само пуцачине и љубиће "са сретним крајем")
да гледам драму од 2 сата, не бих му вјеровао, али никако...

Феноменалан режисер, али заиста...из његове визуре mainstream тема филма постаје у ствари потпуно споредна,
а сама суштина филма се садржи у порукама које вам он пренесе успут и којих постјете свјесни како се филм све више ближи крају.
Ко воли животне драме и филмове за животним порукама - препорука у сваком случају!

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Pre-predobar! :oops:

(Steta je samo sto sam gledao neki manje-vise los snimak .. al' sam poprilicno siguran da kod nas u kina nece doci u skorije vrijeme, a i nije mi se bas cekao DVD-Rip)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Vanja nam se u zadnje vrijeme navukao na crtice :D !

One fine day - George Cloony ,Mishele Pheifer - simpaticno, tipicna porodicno-romanticna komedija. ''Lako stivo'', ali zanimljiv. Glumci uvijek neprevazidjeni tako da vuce da ga pogledate.

Potraga za srecom - Will Smith - na zalost nisam stigla pogledati od pocetka, ali drugi put cu. Radi se o covjeku koji je zajedno sa sinom bio beskucnik, da bi se mukom izborio do posla i novca i postao milijarder. Fenomenalan film.

Partner(s) - ? - covjek koji se pretvara da je gay samo da bi zadrzao posao, te tako zonglira izmedju poslovne homoseksualnosti i privatne heteroseksualnosti :lol: . Interesantno i smijesno. Nista spektakularno, lagan film za odmoriti se.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Vanja nam se u zadnje vrijeme navukao na crtice

Odavno

:)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 14:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
nerevar je napisao:
dr. strangelove (po 150. put) - i do not avoid women, mandrake. but i.. do deny them my essence 10/10

Potkrala ti se jedna nula viska u ocjeni. :P

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja ga gledao sinoć.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
simpsons movie
:lol: zadovoljan 9/10

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Damaskin je napisao:
мене
(са најсељачкијим могућим укусом за филмове - након радног дана дај ми само пуцачине и љубиће "са сретним крајем")
да гледам драму од 2 сата, не бих му вјеровао, али никако...

Zar ti... :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 12:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Schindler's list (Steven Spielberg)
The Last Emperor (Bernardo Bertolucci)
:fadein:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2008, 14:45
striptiz sa demi mur. uuuuuhh kakva je u filmu :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 23:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
Ja ga gledao sinoć.

I?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa...prvo, ne kontam zašto se film zove tako kako se zove. Ima taj neki čiko u kolicima ali nije mi nešto upečatljiv da se film nazove po njemu.

A što se tiče filma, pa onako, ja mu ne bih dao tako visoku ocjenu koju inače ima. Ali neka ideja koja se prenosi (ako je uopšte na to Kubrick mislio) je OK: ludost sa tim bombama i do čega može da dođe kad ljudi nabrijani na rat mogu da barataju sa njima. To se prvenstveno vidi na generalu koji je sve zakuhao ali i na kapetanu bombardera koji sjedeći na nuklearnoj bombi radostan pada prema zemlji, samo mu je bilo bitno da bomba padne a to što će i on poginuti ga nije zanimalo. Ako su Ameri za vrijeme hladnog rata stvarno bili tako uplašeni od komunista i stalno "na rubu"...bezveze, više su sami sebi iskonstruisali tu atmosferu i taj strah nego što je ona (bila) realna.

Ako se film gleda sa te strane onda je dobar.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sinoć sam pogledao "The Green Mile", oduševio sam se, film je odličan. Ne znam zašto ga do sada nisam gledao, stekao sam utisak da je razvučen, možda dosadan, težak, tako sam negdje čuo ili pročitao, ali ništa od toga nije tačno, film je ekstra. Preporuka za one koji ga još nisu pogledali.

Film je rađen po Kingovom romanu, sad me zanima da li je neko čitao roman i koliko se (ne)podudara sa filmom? Koliko je sama knjiga bolja od filma, ako je bolja?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Bolja, bolja. U njoj reminiscencije na Hrista i njegovo djelovanje ne funkcionišu samo na nivou puke asocijacije, kako se to dešava u filmu. Ali, film je sjajan, nema govora.

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]