banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 06:36 Danas je 30 Jun 2026, 06:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2008, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
partition----pretesko..nije za one sto vole da placu jer ce na kraju ridati :D
zao mi je sto ga nisam preporucio na temi ....ne bi bila/o ako nije srbin/srpkinja...ljubav je cudo :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Zelena karta, sjajna ljubavna drama. Film koji se može pogledati mnogo puta i nikada da dosadi.
Veoma lijepa priča ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 22:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2007, 14:16
Upravo sam se vratila iz kina i gledala sex and the sity, kao nastavak moje najomiljenije serije, pogotova kada je od pon do cet na novoj bila repriza svih sest sezona...
Film je odlican iako malo teatralan, svaki put kada vidite gole noge i pomislite da je to samanta u akciji razocaracete se jer ona u filmu nije uposte ni pet posto sex simbol kao u seriji, ali film je bas zenski, ako zelite da vidite super odjecu mozda ce te sebi pronaci inspiraciju, shvatit ce te da vam je prijateljstvo jako vazna stvar, i da je ljubav zaista pokretac, kao i to da covjek , a pogotovo zena u 40 i vise nije stara, toplo preporucujem da se odee pogledati pogotovo u zenskom drustvu, cak ima scena kada se neki super zgodni tip tusira, vrijedi vidjeti

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Slika

Prelijep...Keirina faca je pola filma bila u gro planu. Dakle film je spor, ali jako, jako dobar. Ljubavna drama locirana u Drugom Svjetskom ratu, sa prekrasnom kostimografijom i prelijepim pejzazima Wales-a. 8/10

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 22 Jun 2008, 09:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 02:55 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
My Blueberry Nights - Jude Law, Norah Jones, Natalie Portman, Rachel Weisz

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 09:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jun 2008, 18:21
men on fire sa denzelom w. sniman po istinitoj prici, prvi put sam ga gledao na dvix-u,pa sam ponovo pogledao film, a kad sam vratio film u dvd klub bio je i orginal, onda sam uzeo orginal i pogledao ga ponovo-kupio sam sebi taj film. ko ga nije pogledao neka ga pogleda, po meni se nece razocarati, ali nisu svi ukusi isti.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 09:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:02
Green mile dobar film

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pathology .. interesantno :D :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Audition, japanski "horor"

" This wire can cut meat and bone easily." :oops:

drug mi preporučio, kaže stravičan i dobar horor, i svaka žena koju je muškarac ikad zajebavo treba da ga pogleda :lol: , pa ga ja skinula na utorrent

ovako : 8/10

pa i nisu nešto scene, više su gadljive nego stravične... ona scena torture sa iglicama "deeper, deeper" i čupanja jezika, bla, ništa posebno, svaki student medicine je vidio i mnogo gore stvari, a i učestvovao u njima. Doduše, režiser je uspio prenijeti osjećaj boli ( ali ne i strave) i na mene. Ovaj horor se zasniva na fizičkoj patnji, a nije psiho horor ( samo ove smatram pravim hororima).

onda mi se ne sviđa onaj mozaičan raspored scena, nefinalizarani i otvoreni kraj ( tipično za moderni film), zatim nagovještaj da je sve to samo sanjao ( jebeš takav horor gdje je strava samo san)... itd

sve u svemu, i ovu osmicu sam poklonila, samo zato što su Japanci u pitanju. :) :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
no country for old man, opet :lol:
obozavam ovaj film i ludog ubicu 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
svi gledaju audition ovih dana

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 17:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
2 mil. $ tip - po ne znam ni ja koji put, ali dobar svaki put, odlicno odradjena prica, Nicholas Cage rules sa svojom pogub facom i glumljenjem dobricine

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hitler - Konacni pad.
Odlicna ratna drama o posljednjim danima Adolfa Hitlera i njegovih najblizih saradnika u Berlinu 1945.
Izvrsna gluma, nekoliko bas potresnih scena, ... sve u svemu, mnogo dobar film.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma Bruno Ganz rules, film me je odusevio, stvarno svaka cast

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
To je bio film mjeseca. Obozavam istorijske, ali ovaj je bio posebno zanimljiv i odgledao sam ga u dahu. Jeste skontali (ja nisam) onu vjesticu Gebelsovu zenu? Pa ti Gebelsi su bili veci hitlerovci od samog Hitlera. Unbelivable.
Najjace je kada Hico u momentu kada dozivljava svoj 358 nervni slom kaze "trebao sam poubijatii sve svoje generale kao sto je i Staljin. :lol:
Nego pade mi na pamet malo ot ali ajmo malo beyond price mislim da sam citao da su Rusi kada su dosli do bunkera pronasli ugljenisane ostatke u jednoj rupi od granate. Znaci li to da se Hitlerovi ostaci nalazi u nekom skladistu u Moskvi?

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zar nisi gledao dokumentarac o tome? :)
kako je Staljin cuvao ostatke Hitlera, a optuzivao zapad da su mu pomogli da pobjegne za Argentinu i kako su tek negdje 1991 ili 1992 pustili nekog stranca da ispita dnk pronadjenih ostataka ?
probacu naci naziv tog dokumentarca, pa ti javim, stvarno je odlicno za pogledati

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Nisam to gledao, javi naziv! A evo sta nadjoh, izgleda da je prica poznata vec poodavno (kakav propust s moje strane :D ), raspadom SSSR-a otvoreni su KGB fajlovi pa evo sta kazu

Citiraj:
However in 1993 the KGB/FSB publicly released the autopsy records and other statements by former KGB members. Drawing from these, historians reached a consensus about what happened to the bodies of Hitler and Braun.

Red Army troops began storming the Chancellery at approximately 23:00, about 7 hours and 30 minutes after Hitler's death. On 2 May the remains of Hitler, Braun and two dogs (thought to be Blondi and her offspring Wulf) were discovered in a shell crater by Ivan Churakov of the 79th Rifle Corps (otherwise known as 79th SMERSH).

After the autopsy, which (contrary to public reports authorized by Stalin in 1945) recorded both gunshot damage to Hitler's skull and glass shards in his jaw, their remains were repeatedly buried and exhumed by SMERSH during the unit's relocation from Berlin to a new facility in Magdeburg where they (along with the charred remains of propaganda minister Joseph Goebbels and those of his wife Magda and their six children) were permanently buried in an unmarked grave beneath a paved section of the front courtyard and the location was kept highly secret.

By 1970 the SMERSH facility (now controlled by the KGB) was scheduled to be handed over to the East German government. Fearing the possibility any Hitler burial site might become a Neo-Nazi shrine, KGB director Yuri Andropov authorised a special operation to destroy the remains. On 4 April 1970 a Soviet KGB team (which had been given detailed burial charts) secretly exhumed the bodies and thoroughly burned them before dumping the ashes in the Elbe river.

Da li se poklapa sa tim dokumentarcem? I vidi koje je godine snimljen, prije ili poslije 93.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O posljednjim Hitlerovim danima napisana je prava mala biblioteka zanimljivih radova. Neke od njih imam kod kuce. Moja prepouka je knjiga "Posljednji Hitlerovi dani", Trevor-Roper.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@goci master: snimljen je poslije `93 koliko se sjecam i poklapaju se podaci koje si iznio sa onim sto se u tom dokumentarcu obradjivalo
to me je podsjetilo da jos nisam zavrsio sa citanjem Mein Kampfa

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]