prvo dobrodoslica novom clanu Blue Lightning!!!,
vidi se sta znaci "svjeza krv",":)))
postovi su ti maratonski,i odlican materijal za citanje,(u nedostatku bolje mange*_*),
bilo je i vrjeme da dobijemo strucnjaka za preporuke,a jos kad proradi sajt bice sve5+!
jedva cekam nove anime,i nadam se da ces nam ostaviti i linkove za dow,kad budu izasli,
a do tad mala preporuka za tebe pogledaj Ghost in the Shell 1i2 sezonu,jer cini mi se da nisi,a ide ti uz avatar,i opis posla! pozz!:)
Hvala na dobrodoslici. =)
Barem download novih animea nije problem. Svi dobri linkovi (megaupload, rapidshare...) se mogu naci na sajtvima poput animetake i animeplaza.nl. Po mom misljenju najbolja dva sajta za download ongoing animea i novijih anime serija. Za neke starije serije uvijek mozes kopati po drugim anime sajtovima, a ako nigdje ne mozes naci, na Warezu sigurno ima. Ako ne mozes naci na Warezu neces nigdje.
GITS sam gledala samo film iz 1995, a SAC i ostali dijelovi GITS fransize mi odavno stoje na plan to watch listi. Jednostavno nemam vise ni vremena ni snage za "iteligentnije" animee. Ali bice kada dodje raspust. Trenutno ne mogu da budem up to date ni sa ongoing animeima. Danas sam prvi put nakon 3 mjeseca pogledala jednu epizodu jedne anime serije. Najduza pauza do sad.
Lucifer je napisao:
@Blue Lightning ako ti padne na pamet neki dobar seinen napisi da provjerim

Akagi,
Aoi Bungaku,
Arakawa Under the Bridge 2,
ef - a tale of melodies,
ef - a tale of memories,
nesto iz GITS fransize,
Kaiji,
One Outs,
Phantom: Requiem for the Phantom,
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin.
To je dovoljno za sad.
Blue Lightning je napisao:
Mislim da nema sanse da omane ova serija, jedino ako ga bas useru, mada ne vjerujem.

Pogrijesila sam. Ovo je fail sezone.
@Bahamut:
Mislim da sam vec spomenula u jednom svom postu komediju "Full Metal Panic! Fumoffu?". Ako nisi pogledao, pogledaj obavezno. Vazi za jedan od najsmjesnijih (ako ne i najsmjesniji) animea svih vremena. Kvalitetna slapstick komedija.