banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 05:11 Danas je 30 Jun 2026, 05:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2008, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2007, 14:36
Slika

Zakon

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima mali spoiler pa ako neko nije gledao neka preskoči.

FLASH je napisao:
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Pogledao sinoć. Pa dobro, film jeste malo nerealan :), ali ja od Indijane ni ne očekujem realnost (kao ni od James Bonda ni mnogih drugih), Indijani me više privlače druge stvari a toga ima i u ovom četvrtom dijelu, mada možda ipak suviše specijalnih efekata, posebno na kraju. Zanimljiva mi je sama priča, o vanzemaljcima koji su došli i koji su odgovorni za to da su te drevne civilizacije bile tako napredne, ali koje su unatoč tome nestale i propale kad su se vanzemaljci povukli, ta teorija mi je poznata od ranije i sasvim je moguće da je tačna, vrijeme će pokazati.

Meni je i dalje drugi dio najbolji. Ti stari dijelovi imaju više tog nekog duha čiste arheologije i misterije. Ali opet bih lično volio da ima više nastavaka, da Indijanu prave (štancaju) kao James Bonda jer mi više leži.

Usput, ovo mi je prvi odlazak u kino ove godine.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Mislim da se i u nekim starim pecinama nalaze odredjeni crtezi odredjenih "bica" sa okruglim glavama, koji bi se mogli protumaciti kao izvanzemaljski. I u stripovima sam jednom naisao na tu temu cudnovatih crteza starih hiljadama godima. Mister No ili Tex Willer, nisam siguran :D I ja mislim da je moguca iako tesko dokaziva teorija.

Jucer je bio Patton, meni jedan od omiljenih filmova na temu WWII. Tri sata akcije, borbi i kompletnog saveznickog i njemackog vojnog vrha, sa naglaskom na "Old blood and guts" George S. Pattona. Covjek je bio vojnik od glave do pete, smatrao je da je predodredjen za nesto veliko, pomalo i opsjednut velicinom (svojom), imao je dosta gafova kao sto je samaranje jednog vojnika u bolnici koji je imao slabe zivce (sto nije postojalo u njegovom rjecniku) pa je bio blizu vracanja u Ameriku i umalo je propustio dan D, cega se strahovito bojao. Da nece biti tu kada pocne akcija. Tu je i njegovo rivalstvo sa Bernardom Montgomerijem, britanskim gleneralskim asom s kim se nekoliko puta utrkivao ko ce vise teritorije osvojiti....
Poginuo 45. u saobracajnoj nesreci.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vader je napisao:
To je jedna od legendarnih scena u filmovima.

Inače predstavlja parafrazu scene iz animiranog filma WIZARDS.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledao [REC], izvanredan i STRAVIČAN španski horor rađen u maniru Blair Witch Projecta, Cloverfielda i njima sličnih. Što manje znate o priči tim bolje, a evo samo početak da vas zainteresuje:

Izvjesna novinarka i njen kamerman rade reportažu o životu vatrogasaca za neku večernju emisiju. Stiže poziv iz izvjesne zgrade, gdje valjda neka baba ne može da izađe iz stana, a bolesna je. Dolaze do pomenute zgrade, tamo je u hodniku već čitav čopor stanara, zabrinuti su, čuli su neko vrištanje, vatrogasci s nekim pajkanom (i TV ekipom) odlaze do stana po pomenutu babu. E, od trenutka kad uđu u stan nastupa apsolutni HAOS, nešto što je bolje da ne opisujem. Film obiluje scenama od kojih će utroba da vam se sledi, a taman kad pomislite da je sve gotovo, na kraju slijedi još veći užas od ovih prethodnih. Ako niste gledali, MOMENTALNO trčite do prve bolje opskrbljene videoteke!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Harvester je napisao:
Pogledao [REC], izvanredan i STRAVIČAN španski horor rađen u maniru Blair Witch Projecta, Cloverfielda i njima sličnih. Što manje znate o priči tim bolje, a evo samo početak da vas zainteresuje:

Izvjesna novinarka i njen kamerman rade reportažu o životu vatrogasaca za neku večernju emisiju. Stiže poziv iz izvjesne zgrade, gdje valjda neka baba ne može da izađe iz stana, a bolesna je. Dolaze do pomenute zgrade, tamo je u hodniku već čitav čopor stanara, zabrinuti su, čuli su neko vrištanje, vatrogasci s nekim pajkanom (i TV ekipom) odlaze do stana po pomenutu babu. E, od trenutka kad uđu u stan nastupa apsolutni HAOS, nešto što je bolje da ne opisujem. Film obiluje scenama od kojih će utroba da vam se sledi, a taman kad pomislite da je sve gotovo, na kraju slijedi još veći užas od ovih prethodnih. Ako niste gledali, MOMENTALNO trčite do prve bolje opskrbljene videoteke!

vec sam savjetovao, dobar ukus :wink:

Mr.Dreamy je napisao:
[REC]

Spanski film, horor da se zaledi govno koliko je dobar :)

10/10 vrhunski

street kings, sa keanu reeves-om 8/10 kao film 9/10 kao triler

pogotovo mi se svidio auto koji vozi, crni dodge charger SRT8 :oops:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 19:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
The Girl Who Leapt Through Time - dobar, odličan... Anime je, ali nisu moćni nindža rendžeri kornjače... :D Lijepo se osjeti atmosfera jednog lijenog ljeta, djevojka sazrijeva pokušavajući ispraviti sopstvene greške.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2008, 00:39 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Darfur Now - dokumentarac, pojavljuje se Don Cheadle, George Clooney

American Drug War - The Last White Hope, takodje dokumentarac

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Indiana Jones and the Temple of Doom - Serijal se nastavlja.
Ovaj dio mi je bolji i od prvog i od cetvrtog (koji je slucajno upao preko reda), dosta akcije i zanimljivih scena i obrta. Pravo se osjeti onaj neki smek akcijskog filma :D , za razliku od ovih novih filmova sa previse kompjuterski doradjenih efekata.
Neke scene me podsjetise na Bond filmove, neke na Dundee-ja, a neke na druge filmove iz 80ih. Malo je i ovdje bilo nemotivisane radnje (oni dolaze iz Sangaja u neko selo i odjednom je must to da im donesu kamenje :) ), koja se mogla bolje malo osmisliti, ali s' obzirom o kojoj se godini radi, ne smijem biti previse kritican.
8,5/10

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni je taj nekako najbolji. Pogledaj obavezno i treći.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 00:07 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
An American Crime - Ellen Page, Katherine Keener. :(

The true story of suburban housewife Gertrude Baniszewski, who kept a teenage girl locked in the basement of her Indiana home during the 1960s

http://www.youtube.com/watch?v=4FgZx-cF9cg

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Katatonia je napisao:
Slika

Zakon

Zakon na kvadrat...zaista...ima li uopste bas los Hitchov film...dobro ja ga nisam gledao ako da...

A zadnje sam gledao takodje Indianu ovog zadnjeg i nelos film za potrositi tih sat i nesto, prvi dio filma mi je nekako posebno bio uzbudljiv, dok se radnja otkrivala, zaplet taj...i naravno Rusi, komunisti, KGB ponovo negativci...eh ti rusi...a tek mravlja posast oni juznoamericki mravi ratnici ili kako se vec zovu su najopakije nesto u Indiana Jonesu ikada...da

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2007, 14:36
http://www.youtube.com/watch?v=VJz5g9eXEtk

samo stari filmovi ovo novo je naiva sve : )

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 13:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Katatonia je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=VJz5g9eXEtk

samo stari filmovi ovo novo je naiva sve : )

indeed...they don't make them like this anymore... :fadein: ...evo onaj Mad Max preksinoc bio 999999999999999999 put i jednako je dobar kao prvi put i neponovljiv...no necemo nostalgiju ovdje prosipati...ima dobrih i novijih filmova...treba ih otkriti samo

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Fargo - Jednostavno. Fino koncipirano. Odlicno za gledanje po ovom vremenu.
Imaju stvarno fix ideja, a posljednja scena kad reze tijelo i uzima cjepanicu kao da pogura je fenomenalna. :)

8/10

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 08:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Event horizont po ne znam ni ja koji put, svaki put extra, totalno neshvacen film - 8.5/10

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Uh, kakva je to filmičina. Apoteoza zlu i ljudskoj potrebi da se ono shvati. Prejak, prejak film!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Slika

nije los
a i tom waits je tu

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
Event horizont po ne znam ni ja koji put, svaki put extra, totalno neshvacen film - 8.5/10

Heh, to je definitivno jedan od filmova koje treba ponovo ovjeriti, prvi (i jedini) put sam ga gledao prije dobrih desetak godina. Planiram da kupim DVD na Amazonu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Las Vegas za dvoje, ... neka romanticna komedija, lako se zaboravlja ... mada je drustvo u bioskopu bilo sjajno ... :)

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]