banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:59 Danas je 30 Jun 2026, 02:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2008, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ipanema_ je napisao:
Slika

Slika

Film ne da je dobar! Mene je bas ganuo, plakala sam dok sam gledala. Kao da gledam ljude, a ne pingvine! Odlicna fotografija, montaza, sve, sve!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
pogledah sinoc film na bn, ali ne do kraja, dobar film totalno, mislim s obzirom da je malo stariji. ovo je drugi put da ga gledam od pola i ne do kraja :(

opisacu malo radnju da znate o cemu se radi, i usput ako neko zna o kojem filmu je rijec, nek kaze da skinem sebi :)

radi se o nekom gradu u doba vitezova i zezancija, princeza koja je na vlasti suradjuje sa seljacima, ali njen baron (ili sta je vec) pokusava da zauzme njenu poziciju. on je inace carobnjak, i ima svoju desnu ruku, neki fazon nafurani lik :). e sad da bi sprijecila da je skinu sa vlasti, princeza je dobila savjet od svog carobnjaka da nadje neko zezlo ili sta vec, koje joj omogucava da upravlja crvenim zmajevima. sve se iskomplikuje, i u potragu za tim zezlom idu dva rogue-a, carobnica, dwarf i kasnije im pomaze i elfica.

to je nesto ukratko, posto, kazem ponovo nisam pogledao do kraja film...

ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
radi se o nekom gradu u doba vitezova i zezancija, princeza koja je na vlasti suradjuje sa seljacima, ali njen baron (ili sta je vec) pokusava da zauzme njenu poziciju. on je inace carobnjak, i ima svoju desnu ruku, neki fazon nafurani lik . e sad da bi sprijecila da je skinu sa vlasti, princeza je dobila savjet od svog carobnjaka da nadje neko zezlo ili sta vec, koje joj omogucava da upravlja crvenim zmajevima. sve se iskomplikuje, i u potragu za tim zezlom idu dva rogue-a, carobnica, dwarf i kasnije im pomaze i elfica.

Dungeons and Dragons

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nije, gledao sam njega prije, nije taj, ali na taj je fazon, jedino ako nema dva dijela ???

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo sad nadjos na IMDB

http://www.imdb.com/title/tt0190374/

to je taj film o kojem sam pricao.

a gledao sam jos jedan, mada je on mnogo losiji, isto dungeons ili dragons, ali fazon neki lik koji je expert za zmajeve ide sa grupicom nekom da nesto otkrije (koje objasnjenje :), jbg davno sam gledao)

inace, hvala vanja :)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Neki lik ide sa nekom grupicom da nesto otkrije" .. e .. pa .. dodjavola ! :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Hacking Democracy -dokumentarac. sta da kazem, obavezno pogledati.

New Hampshire’s 2008 primary election used Diebold "Accu-Vote" machines to scan and count 80% of the votes. These are the same machines that were hacked by the famous Finnish hacker Harri Hursti in "Hacking Democracy".

Hacking Democracy was nominated for an 2007 EMMY® Award in the category OUTSTANDING INVESTIGATIVE JOURNALISM - LONG FORM.

The documentary, broadcast on HBO throughout November & December 2006, exposes the dangers of voting machines used during America's mid term and presidential elections. Electronic voting machines count approximately 90% of America's votes in county, state and federal elections. The technology is also increasingly being used across the world, including in Canada, the United Kingdom, Europe and Latin America. Filmed over three years this exposé follows the investigations of a team of citizen activists and hackers as they take on the electronic voting industry, targeting the Diebold corporation

"Hacking Democracy" uncovers incendiary evidence from the trash cans of Texas to the ballot boxes of Ohio, exposing secrecy, votes in the trash, hackable software and election officials rigging the presidential recount.

Ultimately proving our votes can be stolen without a trace "Hacking Democracy" culminates in the famous 'Hursti Hack'; a duel between the Diebold voting machines and a computer hacker from Finland - with America's democracy at stake.

necu vise copirati, ako nekog interesuje moze malo googlati.

u svakom slucaju vrijedi pogledati.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Slika

Vantage Point - Film novijeg datuma koji opisuje pokušaj atentata na Američkog predsjednika iz jedne sasvim drugačije perspektive, kakvu ja, bar do sada nisam vidio. Isti događaj se prikazuje iz ugla 8 različitih osoba, s tim što se radnja kod koje je jedna osoba stala, uvijek prudži za nekoliko minuta u narednoj perspektivi, a samim tim nam i produžuje priču. Solidan filmić..

6.63/10

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2006, 21:07
The Day Of The Jackal (Šakalov Dan ili Dan Šakala), po drugi put

Slika

REMEK-DJELO, najbolji špijunski triler ikad snimljen, i jedan od retkih filmova koji me ovako oduševio.

radnja: Francuska 60-e, predsjednik Šarl De Gol daje nezavisnost Alžiru, i time izaziva bes mnogih francuza, s obzirom na to koliko je francuski vojnika dalo svoj život. Stvara se pokret OAS, čiji članovi daju sebi zadatak da ubiju predsjednika Šarla De Gola. Nakon mnogo neuspjelih pokušaja odlučuju da unajme plaćenog ubicu koji će to za njih obaviti, i dolaze do plaćenika čije "code name" je JACKAL (Šakal). Nakon što ga unajme (i plate pola dogovorene cijene) ŠAKAL se baca na posao....
Tokom filma pratimo uporedo šta radi ubica, a šta radi policija, Francuska, Skotland Jard.

slika: OBRATITE PAŽNJU NA PUŠKU SA KOJOM TREBA DA IZVRŠI ATENTAT

P.S.: KORISTITE ŠTO MANJE SLIKE

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Leptirica ... divno, divno ... :)
Kako si se samo toga sjetio ...
Gledao ga kao dijete ... onda nocima nisam mogao zaspati ... :lol:

Врх,а? :)

Погледај и "Свето место" ако већ ниси :wink:
Јуче погледао "Глуви барут" после дуго,дуго година.Добар филм.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
"Bad company", Entoni Hopkins i Kris Rok, zanimljiv i zabavan film. Interesantna je i kombinacija ove dvojice glumaca, jer ih je bas tesko zamisliti u istom filmu, s obzirom na to kakve inace snimaju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 05:09 
staromodan
Korisnikov avatar

Yugoslavia -- The Avoidable War

na youtube se moze pogledati.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Slika

nije loš filmić: triler, drama, akcija, sf -> all in one

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Horton Hears a Who!

jeeej
fin crtac
super animacija
super ... glasovi? :)

sve u svemu vrijedilo je posjete bioskopu

^^

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 03:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Charlie Wilsons War - Tom Hanks Julia Roberts, Phillip Seymour Hoffman

A drama based on a Texas congressman Charlie Wilson's covert dealings in Afghanistan, where his efforts to assist rebels in their war with the Soviets have some unforeseen and long-reaching effects.In the early 1980s, Charlie Wilson is a womanizing US congressional representative from Texas who seemed to be in the minor leagues, except for the fact that he is a member of two major foreign policy and covert-ops committees. However, prodded by his major conservative supporter, Joanne Herring, Wilson learns about the plight of the people are suffering in the brutal Soviet occupation of Afghanistan. With the help of the maverick CIA agent, Gust Avrakotos, Wilson dedicates his canny political efforts to supply the Afghan mujahideen with the weapons and support to defeat the Soviet Union. However, Charlie Wilson eventually learns that while military victory can had, there are other consequences and prices to that fight that are ignored to everyone's sorrow.

vrijedi pogledati.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Slika

Predobar. Mislim da nema potrebe da ga puno hvalim, film je ionako dovoljno nahvaljen nagradama. Najbolja su mi ona njegova prisjecanja i ludilo na kraju kad se vratio kuci. Odlicno snimljeno, tako je to kad Spilberg radi film...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 14:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Juce pogledah "Jumper" - bezveze.

Nisam ocekivao nista extra, ali onakav zavrsetak ne dolikuje ni B-trash filmovima, a kamoli jednom "blockbusteru"... Totalno nedorecen film...

Ocjena: 4/10

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Zavet Emira Kusturice....

njegov klasičan film, što će reći, ako volite domaću komediju, pogledajte...

ima dobrih fora...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Svemirski vojnici 2 :lol:

Nije ideja ni loša, al je očajno sprovedena u djelo!

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]