banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 562 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
ne da mi se dalje

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Где може да се погледа овај филм, који је колико схватам дело овог колеге са форума. Није ми се дало да прелиставам даље од 4-те стране.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
misljenja su kao supci, svako ima jedno

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Utopija je napisao:
ne da mi se dalje

U cemu je problem? :)

gnusni_snjesko je napisao:
misljenja su kao supci, svako ima jedno

Mene zanima sta tvoj supak ima da kaze.

Silvio Dante je napisao:
Где може да се погледа овај филм, који је колико схватам дело овог колеге са форума. Није ми се дало да прелиставам даље од 4-те стране.

PRocitaj sve.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

moj supak kaze da je akademija odlicna ustanova koja je skoro pa neophodna ali banjalucka akademija je za ljude koji su htjeli zavrsiti fakultet (citaj - da zive jos na grbaci roditelja pod izgovorom skole) a studiranje filozofije im je bilo previse zahtjevno,a za privatni faks nemaju para.

misli da savjete primam iskljucivo od pametnijih (u ovom slucaju nagledanijih i potkovanijih ljudi) gdje samim tim otpadaju ljudi koji na 'fakultetu' jasno i glasno kazu JA ZELIM DA PRAVIM FILMOVE KAO TERRY GILLIAM.

moj supak misli da mu nije mjesto u ovom djecijem sujetnom akademskom prepucavanju i da, koliko god da se plasi da ce zvucati melodramaticno, vrijeme i samo vrijeme ce pokazati naseg i bilo cijeg rada

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
moj supak kaze da je akademija odlicna ustanova koja je skoro pa neophodna ali banjalucka akademija je za ljude koji su htjeli zavrsiti fakultet (citaj - da zive jos na grbaci roditelja pod izgovorom skole) a studiranje filozofije im je bilo previse zahtjevno,a za privatni faks nemaju para.

Kome god da je upuceno. Nemam roditelje,zivim sam. Ociglendo si pogresno informisan.

misli da savjete primam iskljucivo od pametnijih (u ovom slucaju nagledanijih i potkovanijih ljudi) gdje samim tim otpadaju ljudi koji na 'fakultetu' jasno i glasno kazu JA ZELIM DA PRAVIM FILMOVE KAO TERRY GILLIAM.

Veliki filmadzijo,pogledaj nekad neki njegov film. Posto vidim da je ovo direktno upuceno meni - da,bila bi mi cast kada bih dostigao T od Terry Gilliama. To ne znaci da cu praviti copy/paste takve filmove. I ne sjecam se da sam GLASNO zvonio da cu praviti njegove filmove... "radovi" kazu drugacije.

Pozdravi direktor Stanivuka.
moj supak misli da mu nije mjesto u ovom djecijem sujetnom akademskom prepucavanju i da, koliko god da se plasi da ce zvucati melodramaticno, vrijeme i samo vrijeme ce pokazati naseg i bilo cijeg rada

Mozda tvoj supa treba izaci iz potkovanih analnih otvora i da sagleda o cemu govori.
Akademija je go PENIS. Svi studenti akademije to mogu potvrditi,bez izuzetka. Nije na tebi da kritikujes ustanovu u koju nisi nogom krocio,i da dajes zakljucke iz ne znam kojih osnova.

Meni je drago da si ti pametniji,nagledaniji filmofil i da se druzis sa intelektualnom avangardom,sto se ocigledno vidi u tvojim radovima. Podizes nama propalim akademicima rejting u okruzenju.

A ti se slobodno skrivaj od kritike,iako ne vidim razlog.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja stvarno ne znam cemu ovaj tvoj pik na mene,a realno ni ne zanima me!

vama akademcima ni Tarkovski ne bi podigao rejting.

ne znam sta znaci 'sakrivanje od kritike', ti si dao svoje misljenje kao sto su i drugi na ovom forumu. da li ti smatras zato sto placas kesh toj otuznoj ustanovi da tvoje misljenje vrijedi vise od drugih amatera kao sto sam i sam na ovom forumu?

ajde da zavrsimo ovo prepucavanje i ne smaramo ljude, kao sto sam rekao vrijeme (i ljudi) ce pokazati koliko vrijedi tvoj, a koliko moj rad

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
bog, tvoj komunikacijski pristup je prilicno nemastovit i gradacijski silazno stimulativan. over and out

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Opet vas dvojica (bog i snješko)...
Prećerujete l', a?

Bog..Fakat, što si se toliko natandrljio na snješka? I što si se nakačio baš na ovu temu gdje čovjek promoviše svoj rad i konstantno mu bacaš klipove u točkove? To je nekulturno. Baš nekulturno.
Snješko, previše generalizuješ, doduše u samoodbrani od Bog-a, ali tvoje nepromišljene izjave kače i ljude koji imaju dobre namjere...zar ne misliš tako?

A obojica znate, film je skup sport...pa mogu da garantujem slijedeće:
da imate prilku da snimate i radite češće, ne bi se uopšte koškali. Sjedili bi negdje i uz pićence ćaskali o radovima i idejama...A ovako, 'vatate se za vratove kao da će jedan od vas da uništi planetu Zemlju a drugi mu kao ne da.
Jel vi mislite da je to dobro? Tako treba, a?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:
previše generalizuješ, doduše u samoodbrani od Bog-a, ali tvoje nepromišljene izjave kače i ljude

ceta, upravu si, znas da ne mislim o svima sa akademije tako, mislim jebem mu mater na kraju krajeva prvo da Hajduka nije bilo ne bi bilo ni ovog filma,a drugo skoro pa svi vezani za ovaj film su zavrsali tu jebenu akademiju i da mislim da su kreteni ne bi na kraju radio sa njima ali pun mi je kurac vise ovih prica. na kraju sta i ocekivati od ljudi koji u medigovicu vide mentora i uzor!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
nasmjeshiti luzer je napisao:
previše generalizuješ, doduše u samoodbrani od Bog-a, ali tvoje nepromišljene izjave kače i ljude

ceta, upravu si, znas da ne mislim o svima sa akademije tako, mislim jebem mu mater na kraju krajeva prvo da Hajduka nije bilo ne bi bilo ni ovog filma,a drugo skoro pa svi vezani za ovaj film su zavrsali tu jebenu akademiju i da mislim da su kreteni ne bi na kraju radio sa njima ali pun mi je kurac vise ovih prica. na kraju sta i ocekivati od ljudi koji u medigovicu vide mentora i uzor!

Hehe Medig, very weird person. Ja stvarno nisam imao nikakvih problema s tim čovom, čak sam ponešto i naučio od njega, ali znam da zna biti baš čudan. Recimo, Rope je bio najbolji montažer na klasi i svi su to veoma dobro to znali, al' je Medig vazda imao nešto protiv Ropeovih radova. Kad se Medo nakači, nakačio se :D .

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2010, 20:48
Ne znam puno o filmovima, nisam ih pogledao puno k'o vas dvojica (Bog i Snjesko), ali mi je drago sto je ovaj film napravljen. Jer ovo usrano drustvo (mislim na Banja Luku) ne daje sekunde (prostora... novca) mladim umjetnicima (film, slikanje...), tako da mi je izuzetno drago zbog ovog filma i svih ljudi ukljucenih u ovaj film... jer su napravil inesto vrijedno paznje.

Sto se tice filma, ne mogu ga kritikovati, prvo jer ga nisam pogledao (Snjesko, piratizuj mi jedan download-link), drugo jer nisam strucan da dam neku ozbiljniju kritiku. Ali opet naglasavam da mi je drago sto je ovaj film napravljen, valjda ce ovaj film otvoriti ta neka jebena vrata izmedju grada i mladih umjetnika koji imaju sta da kazu sa svojim idejama ali nemaju (danas je najvise NOVAC problem) sredstava da ih realizuju.

Poznajem i Snjeska i Boga, obojica su dobri momci, pa bih im predlozio dvije stvari:
1) otidjite na pivu/sok/kafu pa se siti ispricajte, iskritikujte...
2) skinite se do pasa i posibajte na livadi
(bonus) / 3) Dodjite kod Pippa na cas fudbologije.

P.S. Snjesko prvi se macici u vodu bacaju 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rQKjdaSDVwc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@ nasmjeshiti luzer - i od bolesne picke naucis da ne guras kitu u svasta pa ne znaci da je to dobar muff :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Fuuuuuuuuuuj!
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Bože, snješku je ovo prvi film. Ne znam kakva su tvoja očekivanja bila, ali po prvom radu se ne pljuje na način kako si ti to uradio.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
V@nja je napisao:
Citiraj:

Fuuuuuuuuuuj!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uj6osnssnx4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
V@nja je napisao:
Citiraj:

Fuuuuuuuuuuj!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZTSYQkyknK0[/youtube]

(Nije bas na livadi ali to je ta prica) :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Silvio Dante je napisao:

Dobro pitanje! :wink:
Spoiler:
Hocu i ja da pljujem, daj link! :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
V@nja je napisao:
Citiraj:

Fuuuuuuuuuuj!

sibanje sa prutom-bicem-korbacem :D ili sibanje-pesnicenje :(
http://www.dailymotion.com/video/x131q2 ... mann_music

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
E da, Daljac zasto si cenzurisao (ili urednistvo) dio teksta tj. kritiku akademije?
Ko to stiti i brani akademiju kao ustanovu na taj nacin?
Snjesko, evo imas priliku da ponovis svoj stav o akademiji, ovdje nema cezure.

Interesuje me jer kritikujes i pljujes po necemu a saradjujes i ucis od ljudi koji su je zavrsili. :confused3:
Citiraj:

Kontradiktorno zar ne.
Da se razumijemo, ja takodje imam dosta protiv te ustanove ali takodje jasno znam njene prednosti i njene mane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 562 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]