gnusni_snjesko je napisao:
moj supak kaze da je akademija odlicna ustanova koja je skoro pa neophodna ali banjalucka akademija je za ljude koji su htjeli zavrsiti fakultet (citaj - da zive jos na grbaci roditelja pod izgovorom skole) a studiranje filozofije im je bilo previse zahtjevno,a za privatni faks nemaju para.
Kome god da je upuceno. Nemam roditelje,zivim sam. Ociglendo si pogresno informisan.
misli da savjete primam iskljucivo od pametnijih (u ovom slucaju nagledanijih i potkovanijih ljudi) gdje samim tim otpadaju ljudi koji na 'fakultetu' jasno i glasno kazu JA ZELIM DA PRAVIM FILMOVE KAO TERRY GILLIAM.
Veliki filmadzijo,pogledaj nekad neki njegov film. Posto vidim da je ovo direktno upuceno meni - da,bila bi mi cast kada bih dostigao T od Terry Gilliama. To ne znaci da cu praviti copy/paste takve filmove. I ne sjecam se da sam GLASNO zvonio da cu praviti njegove filmove... "radovi" kazu drugacije.
Pozdravi direktor Stanivuka.
moj supak misli da mu nije mjesto u ovom djecijem sujetnom akademskom prepucavanju i da, koliko god da se plasi da ce zvucati melodramaticno, vrijeme i samo vrijeme ce pokazati naseg i bilo cijeg rada
Mozda tvoj supa treba izaci iz potkovanih analnih otvora i da sagleda o cemu govori.
Akademija je go PENIS. Svi studenti akademije to mogu potvrditi,bez izuzetka. Nije na tebi da kritikujes ustanovu u koju nisi nogom krocio,i da dajes zakljucke iz ne znam kojih osnova.
Meni je drago da si ti pametniji,nagledaniji filmofil i da se druzis sa intelektualnom avangardom,sto se ocigledno vidi u tvojim radovima. Podizes nama propalim akademicima rejting u okruzenju.
A ti se slobodno skrivaj od kritike,iako ne vidim razlog.