seven je napisao:
Ko je gledao posljednju epizodu Castle-a? Meni nekako simpatično što se Gina Torres pojavljuje, podsjetilo me na Firefly na trenutak.

Nju trenutno gledam u Suits-u i lik joj je poprilicno jednodimenzionalan. Uvijek glumi neku ostrokondzu

.
gnusni_snjesko je napisao:
Utopia?? neko?? pogledao sam prvu epizodu, izgleda zanimljivo
Prva epizoda me je bas oduvala u pozitivnom smislu. Izgledala je kao nesto sto je ispuzalo na ekran iz knjige Klajva Barkera sa prvorazrednom kamerom i zvukom

. I tako uhvatim zalet i pogledam jos ostale cetiri epizode (do sada pet ukupno prikazano) i usput shvatim kako sem slike i zvuka ostatak serije postaje ´meh meh´

. Prica postaje nekako tanusna kako epizode odmicu a briti su standardno skloni melodrami i preglumljivanju pa mi je i to pocelo ici na zivce. Medjutim od svih premijera po pitanju serija u posljednjih pola godine, ova serija je jos i ponajbolja.
Pogledala sam takodje prvu epizodu ovoga:
Nesto mi Mr. Darcy (Matthew Macfadyen) nije bas najbolje sjeo u ulozi glavnog inspektora iz Lemon str. Djeluje poprilicno mlitavo. Za razliku od njega, zao mi je sto je Jerome Flynn dobio opet stereotipnu sporednu ulogu glavnom mutavca i batinasa u seriji, jer ovaj glumac moze puno vise (ili mi se to samo ucinilo u GoT

). Sto se same serije tice, prva epizoda me nije uspjela zainteresovati, na momente dosadna. Mozda pogledam jos koju epizodu, jer je sve u svemu serija pristojno uradjena. Nadam se da ce popraviti price i oladiti sa teznjama da lice na CSI.