banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 230  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2015, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa mogu ignorisati, ali ne moze prica stati. Mogli bi uraditi kao u knjigama, jedni likovi u cetvrtoj, drugi u petoj. Ali vec su ih pomjesali u ovoj sezoni, tako da ta opcija otpada. Najbolje da u sestoj sezoni nikako ne prikazu Deneris, Tiriona, Sansu, Sersei i ostale koji su bili glavni u ovoj sezoni, a da se okrenu likovima koje nisu nikako prikazivali. Pa vecina ljudi bi prestala gledati seriju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Usrali su oni naširoko, ne znaju šta bi više

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekao bih ja da je njima Martin momacki uvalio sa ovim odugovlacenjem seste knjige. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
zerocool je napisao:
P Najbolje da u sestoj sezoni nikako ne prikazu Deneris, Tiriona, Sansu, Sersei i ostale koji su bili glavni u ovoj sezoni, a da se okrenu likovima koje nisu nikako prikazivali. Pa vecina ljudi bi prestala gledati seriju.

Pa sudeći po komentarima bez ovih nabrojanih (osim Tiriona) serija bi mogla biti samo bolja :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sad. :lol: Poenta da od vecine POV likova, u ovoj sezoni nisu prikazali samo Grejdzoje i onog Coningtona sto je sa onim malim Targarjenom (ako je on POV uopste, ne sjecam se). Sad nesto ne vjerujem da su ljudi voljni gledati 10 epizoda Grejdzoja, eventualno bi Elvis to gotivio. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.slate.com/articles/arts/tele ... l_dt_fb_ru

Evo Dzontra, mozes ostaviti cvijet na Dzofrijev grob. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Odgledah devetu i desetu zaredom. Ne znam sta da kazem.
Lako je moguce da ce crvena ozivjeti Dzona ali mislim da plotline sledece sezone nece ni biti o zidu i strazi.
Moguce je da ce fokus biti na Kraljevoj luci i tim likovima.
Osveta Sersei isl. Najava toga su i mestrove rijeci kada je predstavio Planinu.
Stanis ispao veci kreten nego u kjnizi. Njegovu pricu su u seriji totalno osakatili i usrali.

Poslednji put menjao ferdinand dana 16 Jun 2015, 22:53, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Definitivno, u knjigama je bio ok, cak i dobar lik, ovdje su ga bas sjebali.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Džejmi je postao toliko sporedan lik, ne kontam što!? U prvim sezonama se dosta toga vrtilo oko njega, čak kako je vrijeme odmicalo postajao je sve bolji...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 07:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
_зока je napisao:
Budale tebe...Pa može komplet šesta sezona da se okrene na drugu stranu, ka Željeznom otočju, Deneris ili Dorneu...Jebe se njima, mogu izignorisati Zid totalno. Ako i pređe u vuka koja korist od toga? Napdaće WW i gristi ih za noge?

Po Ziriju Bran sjedi godinu dana u pecini, igra se zabica sa drugarima i uci Hodora valirijski, jer se nije pojavljivao u petoj sezoni :lol:

Jon Snow ode u Duha, svidjelo se to ili nekome ili ne, peta knjiga je pocela sa prologom varga kako umire i svojim poslednjim izdisajem ulazi u svoju zivotinju, a knjiga se zavrsava tako sto Snow lezi u lokvi krvi I DALJE ziv, dok je Duh tu negdje, kao najmocniji od Starkovih vukova, iako se jos ne zna sta je sa Arjinim vukom.
S obzirom da je taj dio jos uvijek velika misterija, ne zna se sta ce se izjaloviti na kraju, tu se ceka Branova prica trooke vrane.

Ali, od tijela Snoua nema nista, kakvo ozivljavanje, kakav Azor Ahai, pa ni Ajron Lejdi nije ozivljena, to je legenda u koju vjeruju dva crvena svestenika i pokojni Stanis...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Partypooper-u! Idi druzi se sa Dzontrom :(.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 08:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bahamut je napisao:
[
Jon Snow ode u Duha, svidjelo se to ili nekome ili ne, peta knjiga je pocela sa prologom varga kako umire i svojim poslednjim izdisajem ulazi u svoju zivotinju, a knjiga se zavrsava tako sto Snow lezi u lokvi krvi I DALJE ziv, dok je Duh tu negdje, kao najmocniji od Starkovih vukova, iako se jos ne zna sta je sa Arjinim vukom.

Da povučem paralelu sa jednom drugom knjigom pisanom u isto vrijeme i sa sličnim postavkama, naročito toj o povezanošću ljudi sa određenom životinjom. U trilogiji "Vidovnjaci" od Robin Hob jedan od glavnih likova umire i pri tom svoji svijest prebacuje u svoga vuka. Nakon nekog vremena kada ga otkopaju iz groba,svijest (na jedvite jade) odvoje od vučje i vrate u tijelo koje je u početku samo prazna ljuštura ali vremenom se svijest vraća na svoje, a sa njom i tijelo. Btw, tijelo zbog nekog napitka koji je liku dan pred smrt nije umrlo nego je stavljeno na čekanje. Kontam da bi u slučaju da Džonov duh prijeđe na vuka on mogao poslužiti kao medijum dok npr Melisandra ne zaliječi tijelo.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
zerocool je napisao:
Najbolje da u sestoj sezoni nikako ne prikazu Deneris, Tiriona, Sansu, Sersei i ostale koji su bili glavni u ovoj sezoni, a da se okrenu likovima koje nisu nikako prikazivali. Pa vecina ljudi bi prestala gledati seriju.

To bi zaista bilo najbolje
zerocool je napisao:
Sad nesto ne vjerujem da su ljudi voljni gledati 10 epizoda Grejdzoja.

Ne može biti gore od 10 epizoda Targerijena, Starkova i Lanistera...

Ako baš žele napraviti nešto od serije, trebaju poizbacivati sve likove i napraviti avanture Đejmija i Brona, gdje oni idu, ubijaju i jebu šta stignu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E da, Brana sam zaboravio, znaci bice 5 epizoda Brana, 5 Grejdzoja, veoma zanimljiva sezona po tome. :D
Melisandra je na zidu, znaci moze mu dati onaj poljubac zivota kao sto je Thoros dao Dondarionu i bio bi manje vise normalan. Catelyn nije odma ozivljena, nego su joj pronasli tijelo kako pluta vodom nakon ko zna koliko dana, zato i jeste malo bolja od zombija. A ako se prebaci u Duha, to ne moze dugo trajati, vec su pricali o tome, lagano se i ta svijet gasi u zivotinji, tako da i ako bi to uradio, ne bi dugo ostao ziv u Duhu (mozda za jednu sezonu). A i da se prebaci u Duha, sta on moze raditi kao vuk? Nije da ce ga neko slusati kao vuka, kad vec nisu kao covjeka. Mogao bi eventualno otici do Brana, ali i tad pitanje, sta bi radio?
Arjin vuk je u Riverlandu, okupila je oko sebe copor obicnih vukova i ubijaju okolo, pomenuli su par puta to u knjigama.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Bahamut je napisao:
_зока je napisao:
Budale tebe...Pa može komplet šesta sezona da se okrene na drugu stranu, ka Željeznom otočju, Deneris ili Dorneu...Jebe se njima, mogu izignorisati Zid totalno. Ako i pređe u vuka koja korist od toga? Napdaće WW i gristi ih za noge?

Po Ziriju Bran sjedi godinu dana u pecini, igra se zabica sa drugarima i uci Hodora valirijski, jer se nije pojavljivao u petoj sezoni :lol:

S obzirom da je taj dio jos uvijek velika misterija, ne zna se sta ce se izjaloviti na kraju, tu se ceka Branova prica trooke vrane.

Ali, od tijela Snoua nema nista, kakvo ozivljavanje, kakav Azor Ahai, pa ni Ajron Lejdi nije ozivljena, to je legenda u koju vjeruju dva crvena svestenika i pokojni Stanis...

Zaboravljas da je onaj ozivljavan nekoliko puta od strane crvenog svestenika...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Jel i u knjizi Melisandre napustila Stanisa? U seriji je ispalo kao da je podvila rep i utekla, a nesto kontam da joj je ´njen Bog´ nagovjestio da treba da bude na Zidu.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U knjizi nije ni posla sa njim, nego je ostala na zidu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
zerocool je napisao:
U knjizi nije ni posla sa njim, nego je ostala na zidu.

Onu vjesticu treb a u golemim mukama smaknuti....
sta je s Aryinom listom za smaknuca? Pola ih mrtvo?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Meni samo nije jasno, ako oni na zidu nisu zadovoljni odlukom Đona Snoua, što su onda uopšte puštali one zimske aboridžine, što im niu rekli "alejkum selam, al neka vas tu dole, nećemo vas pustiti"...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 230  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]