Finale ok za najlosiju sezonu do sada. Poslednje tri epizode sasvim dobre, finale ne moze bolje, u odnosu na resto sezone. Svidja mi se povratak Planine, Vonj/Sansa story ark je retardiran, Arja napokon dolazi do izrazaja, pravi assassin.
E sad, ko je cekao sisu Lene veoma se razocarao, ali ono nije njeno tijelo, vec dublera, ne izgleda onako u drugim filmovima/serijama, tako da Dubrovnik nije vidio njenu sisu kako neko pomenu. Druga stvar, unakazili su je, izgleda kao u ulozi Dredda, mada i treba biti unakazena, ali ocekivao sam previse od te scene, fuck that...
Sto se tice Jona, glumac je dobio sut kartu, tako da njega vise nema, dzaba se Melisandra vratila, nema ozivljavanja. Duh je ziv i zdrav, kontam da ce poklati cijelu Strazu, odnosno Jon u njemu, te ce se naci sa Branom, odnosno Letoom i krenuti na Winterfell, gdje ce zavladati zajedno sa mrtvom majkom, mada su rekli da su izbacili Iron Lady, ali i dalje se nadam, Brijana je jos ziva, tako da ima nade, to je moje neko vidjenje ostatka Jonove price.
E sad, Tyrion na celu Mirina, to mi se svidja, dobra podloga za lika koji dolazi.
Bilo bi lijepo da pauziraju sa Deneris malo i okrenu se drugim zivim Targerjenima, mada je sesta sezona pocela sa snimanjem u Irskoj vec, tako da nastavljaju sa Kalisi pricom -.-
Sta jos, ima dosta zaboravljenih likova iz pete knjige, valjda ce oni u sestu, kontam da je ova sezona bila samo odugovlacenje, da se zavrsi knjiga.
Sve u svemu, sezona ispod prosjeka, da je bar pet epizoda kao poslednje tri moglo bi proci, ovako, samo se nadati boljoj sestoj, nista drugo.
_________________ I am Alpha & Omega, the beginning and the end, the first and the last...
|