banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 07:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2006, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni se Adama sinoć svidio kad su ga u tribunali pitali zaštio je prećutno dozvolio vezu između onog glavnog mehaničara i Boomerice, a on rekao nešto u smislu "imam meko srce" :)

Ne kontam inače te zabrane emotivnih veza.

Sinoć uopšte nije bilo Apolla, prvi put do sada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2006, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
I'm a soft touch :)

Adama mi je sinoc bio fenomenalan. Prvo njegov nastup na 'sudjenju', a potom i kritikovanje Chiefa. Uopste Adama stariji mi je jedan od najboljih likova. I u prosloj epizodi, kada ga Apollo pita kako bi postupio da je on bio dole .. "We'd never leave" - genijalno :)

Tigh je interesantan lik, pun mana, ali nikako los covijek.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 00:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
Citiraj:
Tigh je interesantan lik, pun mana, ali nikako los covijek.

Meni je on inace i najrealniji ono vojnik full, alkohol i to, super je 8)

Citiraj:
Ne kontam inače te zabrane emotivnih veza.

Ni ja, izumiru a nema sex-a :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 11:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mislim da je u pitanju tipicno vojno pravilo da nema veza (pogotovo izmedju visih i nizih oficira razlicitih rodova) jer se time gubi sposobnost zdravog rasudjivanja i koncentracije
samim tim serija dobija na ozbiljnosti i realnosti :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BSE je napisao:
mislim da je u pitanju tipicno vojno pravilo da nema veza

Znam to, takvo pravilo valjda važi i u firmama.
Ali mi je bezveze to pravilo.
Jeste da može da bude to da se "gubi sposobnost zdravog rasudjivanja i koncentracije", ali...nije to uvijek tako izraženo, a sprečavanjem se neće ništa postići, oni će se nalaziti u hangarima kao u ovoj seriji :), snaći će se :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 17:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
Ma to su ipak ameri radili seriju pa kako kod njih ima milion "sexual harassment charges" morali su to da ubace i ovde inace bi ih neko vjerovatno tuzio :lol: :lol: :lol:
P.S.
Kontam da je to ubaceno zato da ofiiciri ne bi iskoristavali svoje podredjene, kako je bilo puno optuznica a tesko je dokazati bilo ciju stranu oni su isli na sigurno pa su zabranili bilo kakav vid sex-a/veza :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

3x08 - odlican.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Večeras u 23.20

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Zanimljiv je bio rasplet kako se doktor izvukao od smrtne presude. Ispade da su Sajlonci religiozni. Sve u svemu dosta su mi zbunjujući.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam gledao sinocnju epizodu. Podsjetite me malo, sta se desavalo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pojavila se druga kopija plavuše i optužila doktora da je pomogao Sajloncima u invaziji (to je njegova najveća noćna mora, i pored toga je sav izgubljen a pogotovo sa tim), tako što je postavio neku bombu, a ja koliko se sjećam nije to uradio, ali jeste ipak nešto oko toga jadan zabrljao (mada nije znao šta radi). Na kraju su na snimku iz druge kontole vidjeli da je taj "dokaz" montaža, a Sajlonka je nestala.

Vrlo zanimljivo to oko plavuše Sajlonke koja je vjernik i doktora čovjeka koji je ateista. Zanima me priroda vjere Sajlonaca, da li ona zeza doktora, ili šta se tu radi u pozadini.

I šta je namjera Boomerice Sajlonke sa onim Helo-om na planeti. Mogu ga ubiti ako hoće. Ali iz nekog razloga ne žele. Mada ne mogu postići da recimo tu Boomericu infiltriraju sa njim na Galacticu vremenom, kad tamo već imaju kopiju Boomerice, pa je plan očigledno nešto drugo.

Dobra je bila scena kad je doktor došao na glavni most i rekao toj plavuši da se malo "pokaže" i otkopča, mislio da je samo on vidi kao i inače, a ono se ispostavilo da je ova "prava" i da je svi vide :)

I otkud se ona odjednom pojavila na Galactici?

Ti Sajlonci su mnogo moćni. Zanima me taj njihov "plan".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 14:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Desilo se to da ona plavuša počinje opasno da maltretira onu nesreću, Gajusa, sa svojom religijom. Pošto on nije religiozan, ona mu je smjestila neku fotografiju na kojoj navodno unosi bombu u tamo neki računarski centar neposredno prije napada. Što je valjda veleizdaja, kažnjiva smrću. Pa ga je tako prisilila da postane vjernik, valjda preuzimajući ulogu božanske ruke na ovom svijetu... nešto kao religioznost nezrele osobe.

Predsjednica je ispala ekstra glupa u onoj sceni kad Gajusu kaže da je ona sigurna 'kako je on imao nešto s napadom'.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zanima me priroda vjere Sajlonaca, da li ona zeza doktora, ili šta se tu radi u pozadini.

Ne zeza ga. Sajlonci stvarno vjeruju u Boga.

Citiraj:
I šta je namjera Boomerice Sajlonke sa onim Helo-om na planeti. Mogu ga ubiti ako hoće. Ali iz nekog razloga ne žele. Mada ne mogu postići da recimo tu Boomericu infiltriraju sa njim na Galacticu vremenom, kad tamo već imaju kopiju Boomerice, pa je plan očigledno nešto drugo.

Samo gledaj, ubrzo (dobro ne bas ubrzo - za 6,7 epizoda) ces dobiti komplet odgovor a ovo pitanje.

Citiraj:
I otkud se ona odjednom pojavila na Galactici?

Ima u floti jos mnogo kopija koje ce se s vremenom pojavljivati. Zasto ona bas sad? Ne znam, vjerovatno da malo testiraju Gaiusa :)

Citiraj:
Zanima me taj njihov "plan".

Ugrubo, dio plana, koji im je itekako posao za rukom je unistenje covjecanstva. Zasto? To se jos uvijek nije 100% otkrilo, ali dio razloga je Adama rekao u svom govoru pri 'penzionisanju' Galactice. Sajlonci, valjda smatraju da ljudi nisu vrijedni zivota, te da bi oni trebali biti Bozija stvorenja.

Citiraj:
Ti Sajlonci su mnogo moćni.

Malo je reci :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

blue je napisao:
Predsjednica je ispala ekstra glupa u onoj sceni kad Gajusu kaže da je ona sigurna 'kako je on imao nešto s napadom'.

Pa u pravu je. Imao je veze.

Dobro je rekla da kad ne možemo vjerovati nikome oko sebe možemo vjerovati osjećaju u sebi. Problem je jedino taj osjećaj pravilno čuti i razumjeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 16:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ma nije dobro rekla. :) Njen je osjećaj tako proizvoljan, a ona na osnovu tog osjećaja likuje dok je on u zatvoru.

Jedno je ono što mi vidimo, a sasvim drugo ono što ona vidi, za nju je on naučnik koji je spasen sa jedne planete. Sem što je lud, nikakvog nagovještaja nije dao da ima ikakve veze s napadom. Niti je bilo ko do tada pominjao ljude kao umiješane u napad.

On sam nije izdao ništa i nikoga. Nijedan čovjek nije u stanju da prepozna Sajlonca, pa se takvo nešto ne može očekivati ni od njega. Potom, u vrijeme napada ama baš niko nije znao da Sajlonci mogu izgledati kao ljudi, niti da išta spremaju. Izdaja podrazumijeva svjesno djelovanje.

Tako da njen osjećaj zbog kojeg joj je drago što je Gajus zatvoren, i rad na onom detektoru prekinut, je prosto glupav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

blue je napisao:
Njen je osjećaj tako proizvoljan, a ona na osnovu tog osjećaja likuje dok je on u zatvoru

Njen osjećaj je možda, samo možda, proizvoljan i donesen "inercijom" same situacije od sinoć. A možda je dobila pravi "šapat iznutra" da "on ima nešto sa tim", i u pravu je u tom slučaju. Sve u svemu njemu nimalo nije bilo svejedno kad je ona to rekla, i on zna zašto :)

blue je napisao:
Sem što je lud

Što lud? :)

On je nekako nestabilan, nesiguran, plašljiv. On je meni kao takav baš zanimljv lik. :)

Ja se pitam koliko je uzrok tome njegov ogromni strah da se sazna njegovo (nenamjerno) učešće u onome što se desilo, a koliko je on inače takav. Sad će mu biti teže, tj. trebalo bi, jer je vidio kako bi se prema njemu ponašali kada bi saznali, što mu vjerovatno neće olakšati moguću odluku da im jednog dana možda sam prizna. A sinoć su ga samo zatvorili, bez da ga je iko pitao "pa dobro brate zašto si to uradio".

blue je napisao:
nikakvog nagovještaja nije dao da ima ikakve veze s napadom

Sinoć je dao mnogo nagovještaja.

blue je napisao:
On sam nije izdao ništa i nikoga.

Ajde ti to njemu objasni :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
On je nekako nestabilan, nesiguran, plašljiv. On je meni kao takav baš zanimljv lik.

Interesantan jeste - definitivno, ali je i lud k'o struja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

3x09 je odgodjen za 01. Decembar zbog Dana Zahvalnosti. Steta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 10:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zapravo po zakonima Kolonija Gaius jeste izdajnik iliti saucesnik u cinu izdaje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Grace Park (Boomer) u "Romeo Must Die"

Jedna od njenih prvih 'uloga' :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]