banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Istina je da istocnjaci drugacije shvataju borilacke vjestine od ostatka svijeta, mozda ne od komplet ostatka ali recimo od 80%, naravno da ce se u svakoj kulturi naci poneko ko ima poprilicno ista shvatanja kao i istocnjaci. Oni na borilacke vjestine ne gledaju kao na klasicno "batinanje" kao i dobar dio drugih ljudi nego kao na nacin zivota, fizicki i psihicki. E sad, da mogu raditi ono sto su radili u tigru i zmaju, nisam siguran ... mozda, ali malo vjerovatno. Mada 100% je sigurno da mogu uraditi ono sto je radio ucitelj od Beatrice (lupanje one daske) ... ne znam koliko je vas bilo u Boriku kada su gostovali monasi Shao-Lin manastira ... klinjo od ~10 godina je sebi o glavu razbio podebelu drvenu paliju :) Fasicnantno - ja bi si vjerovatno razbio glavu i zavrsio na hirurgiji ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Vidio sam jucer. Dobar film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2004, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šta je ovo, Kill Bill više nije na repertoaru?!? :o

Pa bio je tu samo jednu sedmicu...nije mi jasno. A onaj Garfild je tu već duže vrijeme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2004, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da, i ja sam to primjetio. Ne znam zbog cega? Mozda losa gledanost?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2004, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Bolji je 1 dio.
Moje skromno misljenje. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 01:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Pitali su Tarantina hoće li praviti još nastavaka i rekao je možda,ali ne za još 10-15 godina, i taba bi se trebala nastaviti boriti npr. njihova djeca... :black:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Oba dijela su posebna, a zajedno cine savrsenu cjelinu. Bilo bi i bez veze da su oba ista. Ovako je Tarantino napravio jedan savrsen film u svim segmentima. Scenario je savrsen, gluma i muzika takodje. Svakom detalju je posvecena ogromna paznja. Najvise mi se svidjela scena sa kovcegom i sahranom "u zivo". Kada zavlada potpuni mrak u sali, a cuju se samo zvuci zakivanja eksera i padanja zamlje, prodju ti trnci kroz tijelo kao da se ti nalazis u tom sanduku. zaista sravicno i velicanstveno u istom trnutku. Uma Turman je strava, kao i Deril Hana. Njih dve zaista nose film, iako je i Majkl Medsen olican. Dejvid Karadin mi se nije bas svidio, ne djeluje nekako opasno, ali uredu. Film je zaista odlican i nikako ga ne traba propustiti. I prvi i drugi dio su nesto posebno. nadam se da ce ove godine, tj. sezone dobiti i neke od znacajnijih nagrada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 21:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jedino meni sto je vrlo glupo u Kill Bill 2, je kad ona se iskopa iz zemlje. Mislim, ona je sigurno 5-10 metara pod zemlje ali nekako se izvuce (i to sa 100 tona zemlje iznad glavi) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 10:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ljude obicno zakopavaju na 2 metra six feet under ako je u prvom dijelu uspjela pobiti gomilu ludih samuraja ni ovo nije trebao biti problem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

josephine je napisao:
ljude obicno zakopavaju na 2 metra six feet under ako je u prvom dijelu uspjela pobiti gomilu ludih samuraja ni ovo nije trebao biti problem

Da, ali onda je barem imala sablja i mogla je da trci i da skace. Ovako, je bila pod zemljom i odjednom samo se izvuce :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Sama prica filma i nije nesto medjutim ono sto se meni svidjelo su scene, uglovi snimanja, vjerodostojnost koju je Tarantino tako dobro odradio. One kineske / japnske fore su vishe nego bezveze :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]