V@nja je napisao:
Nemesis je odlican ... pogotovo poslednjih pola sata filma, borba izmedju 2 Romulanske krstarice i Enterprise-a vs onog 'Andzara :)
Hehe .. Romulanska ratna prica Handzar ... tako su je zujani preveli .. pravi naziv bi bio Remljaska ratna ptica Sinister .. prevedite rijec Sinister pa ce vam sve biti jasno, uzevsi u obzir Remljane, gdje se nalaze i u kakvom su polozaju, te kakva im je narav :))
Handzar.. jojjjjjjjjjjjjjjjjj majko moja ..
Elem.. Za ST: Enterprise .. ne znam ... ne bih mnogo da komentarisem - komentarisao sam prije godinu dana mnogo, previse .. gledao sam dosta epizoda .. cekajte trecu sezonu - tamo ima odlicnih scena i poprilicno dobre price ... :) A ni druga sezona nije losa.. :) Sada se cetvrta, nadam se da ce biti jos bolja :) Sada bi trebao poceti rat sa Romulancima ako se ne varam, tako da ce se konacno prica oko Neutralne zone i "rata koji je bio" razjasniti, a jos cemo biti svjedoci tog okrsaja :)
p.s. meni je Enterprise bas dobar serijal, kao i svi ST-ovi, svaki je odlican kada se pogleda iz malo vise uglova, - OST - skontajte vrijeme u koje je to snimano, a opet se mozes uziviti u futuristicku pricu.. TNG - ko moze da ne gleda Picarda i Data-u .. Voyager (iako snimano kasnije, nalaze se u istom timeline-u kao i TNG, samo u delta kvadrantu) ima svojih cari .. Seven of Nine mi i nije nesto, holo-doc je zakon, a neka malo i promjene pa da zena bude kapetanica (iako je originalno trebao biti musko, koliko znam - doslo je do nekih komplikacija, pa cak i svadje glumca i rezisera, tako da je Kate uletila tu kao Ketrinka :)) Borgova na sve strane pa su zanimljivi .. DS9 je opet prica za sebe, meni se cine monotoni ali nisam ih gledao mnogo, vise nako na skokove, nekoliko epizoda koje sam gledao preko sat-a jos ranije .. Ali mnogi ih hvale i kunu se u DS9..
Mahhh.. pokusavam sto manje pisati na forumima, pogotovo na temama za koje znam da bih se 'rastorokao' u osam tomova, no otme se kontroli pa izleti koji "romancic"... stajem.. prestajem...
Toliko od mene ... :)