Banjalucki_Behar je napisao:
Kao prvo ti mene ubjedujes da ja nevolim Banjaluku,,,a volim Sarajevo.....Ti si kao neki prorok

,,,,ti sterotipi,,,da su vamo vukodlaci,,,a tamo vampiri su cisti sovenizam.Banjaluka je moj grad,,,,tu su mi pradjedovi rodeni itd.......
Nazoslost ti si uporan u tim sovenistickim idejama,,,,i ja shavtam da se u tu semu koja se namece ljudima mnoge stvari neuklapaju.......
NPR......Sve sto se desava u Sarajevu je vehabisko itd,,,,,,,a ova ista kuhinja iz Sarajeva stvara pricu da se sve sto desava u BL su cetnicke izmisljotine....
Nazlost ljudi padaju na te price,,,i nazalost ti si jedan od njih.........
Pozzzzzzzzz
Odlicno, sada svi vide savrsenu ilustraciju onoga o cemu sam pisao u svom predhodnom postu.
To da ne volis BL sam zakljucio iz tvojih postova gdje velicas Sarajevo a istovremeno proglasavas Banja Luku za mjesto gdje su ostale samo cajke i nekultura. Vidis, nije u pitanju vidovitos nego jedna stvar koja se nazvia razum.
Nego da se vratimo na tvoje lazi, nebuloze i jeftine trikove kojima neosnovano pokusavas da mi okacis neke epitete.
ti sterotipi,,,da su vamo vukodlaci,,,a tamo vampiri su cisti sovenizam.Banjaluka je moj grad,,,,tu su mi pradjedovi rodeni itd.......
...
NPR......Sve sto se desava u Sarajevu je vehabisko itd,,,,,,,a ova ista kuhinja iz Sarajeva stvara pricu da se sve sto desava u BL su cetnicke izmisljotine....
Nazlost ljudi padaju na te price,,,i nazalost ti si jedan od njih.........
Pozzzzzzzzz
Prvo pises ove nebuloze koje nemaju nikakve veze sa nicim sto sam ja napisao (da ne pricamo da si propustio priliku da ukazes gdje nesto slicno stoji u mojim postovima), a onda u jednom trenutku se ponasas kao da sam ja taj koji je napisao ove gluposti. Pa onda arogantno odgovaras na te "moje" gluposti (koje su, ako pazljivo procitamo, tvoje gluposti) na ovaj nacin
Nazoslost ti si uporan u tim sovenistickim idejama,,,,i
.
Kojim sam ja cudom odjenom postao zagovornik ovih ideja kada ih nisam ja pisao nego ti?
Vec sam ti rekao da ne pokusavas to jeftino izvrtanje logike na meni jer ja na to ne nasjedam.