nerevar je napisao:
Damaskin je napisao:
nerevar je napisao:
onaj koji mogu pogledati 15+ puta je remek delo
Добра дефиниција, али у том случају моја листа изгледа овако:
- Fight Club
и то је то...

High7ander je napisao:
2 puta dok sam bio mlađi i sad nedavno (prije mjesec dana, mislim na Novoj) treći put. Pa ja sam žiku pogledao 20+ puta, ne znači to da je taj film meni remek-djelo.
evo još bolje definicije:
Frieda je napisao:
Taj film mogu milion puta gledati... 
gledao sam i ja žiku 20+ puta, ali ga ne mogu gledati opet. dok sam balkanskog špijuna gledao 50+ puta i uvek mogu još
High7ander je napisao:
P.S. Nemojte za filmove tipa, ne znam Mrak film, Peati Element, ili ne znam šta vec
a ovo mi je zvučalo glupo pa sam morao reagovati jer sam se osetio prozvanim. meni je recimo taj film baš sjajan. razumem da ti se ne sviđa ali ne razumem zašto po tebi taj film nekome ne bi mogao biti remek delo? eto meni jeste, a imamo sličan ukus. ok ti si naveo stvari koje ti se ne sviđaju u tom filmu, a ja ti za svaku mogu navesti deset stvari koje se meni sviđaju.
evo recimo još jedan sasvim običan film koji ja uvek mogu pogledati: the fugitive. meni je u tom filmu sve kako treba da bude.
Evo baš danas je bio Žika na RTS Sat, opet sam mu se fino ismijao.
A The Fugitive, slažem se, sve štima, gluma, odlična akcija, napetost, i najvažnije veoma zabavan film.
Inače mrzim filmove rađene po serijama (prije svega Mission: Impossibile, Maverick, zabavan film ali....)
A, izvini za ovo, ali reći da je je 5 Element remek-djelo je ... ne znam .... bljak.
Bekstvo iz Š, ajde tu si men malo ubjedio ali, likovi su mi previše dobri-loši, ostaje pri svom školiski primjer odličnog filma, ali remek-djelo NE.