banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2002, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
qq je napisao:
Pa Harvester,Vader i ostali preporucujem da procitate knjigu/e pa da cujem vas sud.

Uh ko zna kad će to biti, imam hrpu knjiga za pročitati koji su mi na višem mjestu na ljestvici prioriteta.

Vrh

Tema posta: Potter
PostPoslato: 18 Dec 2002, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Knjigu ću pročitati prije ali kasnije, ali vjerovatno kasnije :D Kao i Vader, imam trenutno nekoliko krupnih "projekata" na čekanju.

Što se tiče režisera sljedećeg filma, ime ne mora ništa da znači. Treba se samo sjetiti kakve je filmove Jackson režirao prije Gospodara prstenova npr.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2002, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
qq vjerovatno nisu citali cetvrti dio posto je meni on najbolji :) :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2002, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rusija pokrenula istragu protiv Harryja Pottera
Vlasti Rusije pokrenule su zvaničnu istragu povodom tvrdnji da knjige o Harryju Potteru omalovažavaju Hrišćanstvo. Tužilaštvo u Moskvi istražuje pritužbe da romani o najpopularnijem dečijem junaku "promovišu satanizam i omalovažavaju Pravoslavnu veru". Tužilaštvo istražuje da li ove knjige krše član 282 Krivičnog zakona, koji se odnosi na etničku, rasnu i versku netrpeljivost. Ako se utvrdi odgovornost po ovom članu, prekršiocima će slediti kazna od 5 godina zatvora. Predstavnik za štampu ruskog izdavača Harryja Pottera opisao je ove optužbe kao "apsurdne".

:D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2002, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Film je smece...da sam mladji, aj, mozda bi i bio zanimljiv. Al ovako...lose, lose, puno lose. Sestru sam mladju vodio da gleda prvi dio i puno sam se izbio. Em vrtic unutra, em iza mene zena cita prevod djetetu koje joj sjedi u krilu. UUAAARRRGGGHHH!!! Popizdio sam! :D :lol: :P

Vrh

Tema posta: Hmmm...
PostPoslato: 26 Dec 2002, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Tvrdnja da taj film podržava satanizam je nešto najsmješnije što sam u životu čuo, a o tome se priča koliko znam još odavno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2002, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Film je donekle bolji od prvog dela.Najbolji je Tobby, pogledajte samo senu njega i Pottera kad se nalaze u Harry-evoj sobi, super :) Pismo od majke, ono crveno sto prica je super, mala zamerka za Tobby-a je to sto se odeca nekako nerealno pomera u odnosu na telu, nekako je "ukocena".
Eto toliko, film ipak tehloloski bolji, pricom i dalje previse jednostavan. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2002, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
prvo za SiCkNeSS
moje licno misljenje je da film i nije toliko los (naprotiv je dobar). sem da je ovaj drugi dio "malo" zestok za djecu, mislim na kraj sa zmijom...
a sta si ti ocekivao da ces kad udjes u kino salu u kojoj se prikazuje film za djecu od 5-12 godina i one koji se na taj nivo rado spustaju (kao ja :P ), da ce tamo da sjedi "ozbiljna" raja i da ce da se pusta neki film za kojim svi lude a djecu vode da gledaju taj film cisto rekreacije radi

a kao sto Utopija kaze
tehnoloski bolji a pricom i dalje jednostavan, po pricama ovde na forumu zakljucio sam da je knjiga 10x zanimljivija, dok je u filmu obracena paznja na efekte, bash kao u svim novijim filmovima...
kao da se natjecu ciji film ce imati vise i sjajnije efekte a ne zanimljivu radnju i pouku...

prije par dana sam uzeo u diskobolos-u The Back To The Future 1 i 2 (treci je bio iznajmljen) gledao sam ih josh '94 ali i dan danas mi je mozda jedan od najboljih filmova koji ima odlicnu radnju i efekte (ali za danasnje filmove mozda i smijesne)
btw prvi dio je sniman oko '85 godine kad se radnja u filmu odvija a zadnja 2 dijela nekoliko godina kasnije

p.s.
ko ga nije gledao, neka ga svakako pogleda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2002, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

kefalo je napisao:
a sta si ti ocekivao da ces kad udjes u kino salu u kojoj se prikazuje film za djecu od 5-12 godina i one koji se na taj nivo rado spustaju (kao ja :P ), da ce tamo da sjedi "ozbiljna" raja

Ljudi ja kad sam gledao film bila je samo starija raja bar koliko sam ja vidio, ne znam da sam uopšte vidio djecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2002, 17:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
[Ljudi ja kad sam gledao film bila je samo starija raja bar koliko sam ja vidio, ne znam da sam uopšte vidio djecu.[/quote]
A i ako sam ih vidio bilo ih je 5 na cijelu veliku salu Palasa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]