Koliko sam ja upratio serija se prikazuje utorkom, srijedom i četvrtkom, termin nije fiksan, ide oko 22:30 ali je danas kasnilo sat vremena zbog (dosta dobrog) filma "Blow".
Serija je odvaljena skroz. Najveći biseri su scene kada pacijenti razgovaraju sa ovom dvojicom doktora (ili nekim od njih) i objašnjavaju razloge zašto žele neke promjene na sebi. Djeluje mi da serija ismijava to za šta se danas sve koriste plastične operacije, i možda je osnovna lekcija oko svega toga izrečena baš večeras kada je ona žena rekla da se unutrašnji problemi ne rješavaju vanjskim zahvatima. A svim onim pacijentima prije svega treba detaljno unutrašnje preispitivanje. Zato mi se svidjela zadnja scena u večerašnjoj epizodi, kada cura koja je "popravila liniju" na operacijskom stolu ugleda svog on-line princa na bijelom konju

, pa se kao isfura, a bila je neiskrena kao i on, samo što on nije bio glup da radi operacije oko toga.
A o doktoru Christianu Troyu bi se moglo pisati

, neke scene sa njim su dosta komične zbog njegove potpune iskrenosti i ne sakrivanja toga kakav je. Ali je dosta zanimljiv. Vidi se da se pomalo popravlja pod utiscima nekih događaja i razgovora sa drugim likovima.
Juče je bio simpatično iskren prema onoj kojoj je fino rekao kako se ponaša sa djevojkama "za jednu noć", da im fino na kraju da pare za taxi

, a ona istu noć završi u njegovom krevetu i kao nađe se pogođena i uvrijeđena kada se on i prema njoj tako ponaša

, a čovjek joj fino sve rekao unaprijed. I još tu isfuranost prenosi i u današnju epizodu. Ah žene
Odlična serija, bar ovo do sada što sam gledao, na IMDb-u ocjena čak 8.8