banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Одлична серија! Оплемењена операцијама, и лијепим женама... :lol:
Она психо... је грррр....
Знам да се Utopiji свиђа. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Da vratim temu na prvu stranicu ;)
Pada li kome na pamet kakva devijacija modernog društva koje se u seriji nisu dotakli? :D
Čini mi se da su na RTL-u tek sad počeli od prve sezone, pa ako je neko propustio epizodu ili više njih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja sam nazalost propustio dosta epizoda. Pocecu s mirom da je gledam na RTLu. U kojim se terminima prikazuje?

Citiraj:
Pada li kome na pamet kakva devijacija modernog društva koje se u seriji nisu dotakli?

Ne vjerujem da takva postoji, a ja cak nisam pogledao sve epizode :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prva epizoda u utorak, 22:40. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
odgledao sam sve sezone :) dobar program... skinite sebi sa http://www.mininova.org ako hocete da gledate :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 23:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Odgledah sinoc jednu i veceras drugu epizodu na RTL-u, kako je nanovo pocelo. Sta reci, jako interesantna, osvjezavjuca serija. :)
McMahon je super za onu ulogu, prilicno se poklapa sa prethodnim. Kako ranije ne obratih paznju na ovo?
Inace, kad ide ovo na RTL-u? Ja sam uhvatio sinoc i veceras oko pola 12. Kako pise na njihovoj stranici, ide utorkom u 11, a srijedom je repriza. Otkud onda i veceras (cetvrtak)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Kako ranije ne obratih paznju na ovo?

Neozbiljan si :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 00:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Neozbiljan si :)

A ti ne bi dao ni kakav 'tip', vec cekas da prvi odgledas? :D
E, sad ces se nacekati da ja odgledam onu drugu sezonu sto nabavljam, pa da ti je prosijedim. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Serija je stvarno odlična! Sestra i ja počele gledat. Svaka epizoda je luđa od prethodne. :D Mada, ima premorbidnih scena, al izdržava se...
Je l naprijed na atv-u il na rtl-u?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Koliko sam ja upratio serija se prikazuje utorkom, srijedom i četvrtkom, termin nije fiksan, ide oko 22:30 ali je danas kasnilo sat vremena zbog (dosta dobrog) filma "Blow".

Serija je odvaljena skroz. Najveći biseri su scene kada pacijenti razgovaraju sa ovom dvojicom doktora (ili nekim od njih) i objašnjavaju razloge zašto žele neke promjene na sebi. Djeluje mi da serija ismijava to za šta se danas sve koriste plastične operacije, i možda je osnovna lekcija oko svega toga izrečena baš večeras kada je ona žena rekla da se unutrašnji problemi ne rješavaju vanjskim zahvatima. A svim onim pacijentima prije svega treba detaljno unutrašnje preispitivanje. Zato mi se svidjela zadnja scena u večerašnjoj epizodi, kada cura koja je "popravila liniju" na operacijskom stolu ugleda svog on-line princa na bijelom konju :), pa se kao isfura, a bila je neiskrena kao i on, samo što on nije bio glup da radi operacije oko toga.

A o doktoru Christianu Troyu bi se moglo pisati :), neke scene sa njim su dosta komične zbog njegove potpune iskrenosti i ne sakrivanja toga kakav je. Ali je dosta zanimljiv. Vidi se da se pomalo popravlja pod utiscima nekih događaja i razgovora sa drugim likovima.
Juče je bio simpatično iskren prema onoj kojoj je fino rekao kako se ponaša sa djevojkama "za jednu noć", da im fino na kraju da pare za taxi :), a ona istu noć završi u njegovom krevetu i kao nađe se pogođena i uvrijeđena kada se on i prema njoj tako ponaša :-?, a čovjek joj fino sve rekao unaprijed. I još tu isfuranost prenosi i u današnju epizodu. Ah žene :)

Odlična serija, bar ovo do sada što sam gledao, na IMDb-u ocjena čak 8.8

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Zato mi se svidjela zadnja scena u večerašnjoj epizodi, kada cura koja je "popravila liniju" na operacijskom stolu ugleda svog on-line princa na bijelom konju :), pa se kao isfura, a bila je neiskrena kao i on, samo što on nije bio glup da radi operacije oko toga.

I meni je bila simpaticna ta scena. Izgledala je kao da ce puci svakog casa. :)
I ona scena, kada se pacijentica i doktor konsultuju, i ona mu pokaze zasto zeli uraditi operaciju, na sta on odgovori da svi nosimo takve rane, samo sto su kod nas u unutrasnjosti, a njoj su izrazene vani, je takodje bila dobra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, super je bila ta izjava.

Ono u prethodnoj epizodi je bilo bizarno, sa onom ženom koja je tražila (i dobila) od muža da joj smrska nos čekićem da bi ona mogla na plastičnu operaciju :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Прејака је изјава кад га неко пита, као, ко би тебе мрзио, или био љут на тебе, а он:
"Баци камен на плажу Мајамија и погодићеш неку манекенку коју сам ј... и нисам јој се поново јавио...."
8)
Надам се да сам приближно тачно цитирао.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 23:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
Nazalost mi smo u blagom zaostatku sto se tice ove serije, od 2 godine.

Ne bih da kvarim radost, ali po meni se prilicno njesra zavrsava.

Ja sam propustio par prvih epizoda (kasnije sam ih nadoknadio) i od tada sam vjerni fan.

Bilo je i strasno dobrih epizoda, ali i totalnih promasaja.

Svidja mi se eksplicitnost: drustvo ogoljeno do kosti, krv i salo, gej i trans satira, obrti...
A najvise od svega riba koja je glumila inspektorku (sestra doktora Coste)... mmm... :la:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo konačno na ATV-u završena četvrta sezona, mislim da sam propustila samo jednu epizodu od ovih 59 :oops:
Za ove koji prate na RTL-u: da vam kažem šta bude na kraju? :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kraj me ne interesuje, ne vidim da je ovo tip serije koji teži nekoj kulminaciji (kao npr. LOST) već serija koja prikazuje svakodnevne situacije. A ako su scenaristi i napravili neku frku na kraju...nije posebno važno. Uvijek treba uživati u putu a ne u cilju puta :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trebala sam napisati da se šalim :wink:
Sad kad skontam, čini mi se da je ovaj tempo emitovanja na ATV-u bio preintenzivan, 4 dana sedmično, teško da se bilo šta moglo zapamtiti od dešavanja kad se već sljedeći dan dešava xy novih stvari.

Odavno me neka serija nije ovako zainteresovala. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pretpostavljam po komentarima da je serija zanimljiva
jos samo da upratim kad se pocne negdje prikazivati iz pocetka da vidim o cemu je rijec

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 22:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
BSE je napisao:
pretpostavljam po komentarima da je serija zanimljiva
jos samo da upratim kad se pocne negdje prikazivati iz pocetka da vidim o cemu je rijec

Pa mozes gledati na RTL-u, ako imas, mada tu vec propustas pocetnu sezonu, ali moze se nadoknaditi.

Ili, da sacekas da ATV pocne da reprizira u nekom dnevnom terminu, kao i sve druge serije.

Posto je sinoc bio kraj. To me bas rastuzilo, narocito kad su svi poceli da pjevaju, odnosno, ne da pjevaju, bio je to 'lip synch' svih glavnih glumaca na predivnu 'Brighter Discontent' od The Submarines.

Bah! :cry:

*U iscekivanju pete sezone*

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Večeras veći dio epizode nisam gledao jer je u istom terminu išla Galactica na HRT2, gledao sam samo prvih 10 minuta, pa ako je neko voljan da ukratko napiše šta se značajno dešavalo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]