banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
FLASH...

spoiler

Da :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ja sam pogledao do osme epizode, zasad.

Spori ste :)

Interesantno mi je bilo, pogotovo zato sto seriju nisam gledao 'u cugu' kako se prica razvija. Mnoge stvari, a i likovi su se od pocetka sezone pa do 13-4 epizode okrenuli za 180 stepeni.

SPOILER

Dakle, Sylar jeste glavni negativac u toku prve sezone .. ali kako sezona odmice, u pricu se uvode i neki drugi elementi koji daju dobru podlogu za nastavak serije. Gledajte, pa cete vidjeti o cemu govorim.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 12:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Evo, zavrsih i ja juce sezonu, konacno. Otegao sa gledanjem posljednje 2 epizode, kako sam odgledao do 21. jos prije mjesec dana.

Spoiler
BlackHand rece "Sayleru je probodeno srce, a on se izvukao, iako nema moć regeneracije" > :-?
Evo, jos jednom sam odgledao kraj sad i Sylar je mrtav.

Jeste citali sve stripove? Da li su vezani/preplicu se kroz seriju, ili imaju svoju neku pricu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Evo i ja se ukljucio, zahvaljujuci tajnom heroju koji ima moc da prebaci podatke sa hard diska na DVD. On ce se pojaviti u drugoj sezoni, tako da necu sad da mu otkrivam identitet. 8)
Odgledao 3 epizode, svidja mi se za sad. Hiro je najjaci lik :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hiro je najjaci lik

Bez konkurencije :)

Citiraj:
Jeste citali sve stripove? Da li su vezani/preplicu se kroz seriju, ili imaju svoju neku pricu?

Neki su vezani direktno za epizode, neki ne. Par ih pojasnjava neke stvari oko heroja sa manjim ulogama, npr one wireless-girl.

Najavljen je jedan spin-off Heroja koji ce pratiti par nezavisnih likova, nevezanih za seriju - Takodje sam na jednom sajtu procitao da bi nakon tog spin-offa mogao biti neki vid glasanja, pa bi se neki od heroja iz tog spin-offa mogao ukljuciti i u 'glavnu' seriju.

U svakom slucaju, ja jedva cekam II sezonu :)

Spoiler

Nisam ja bas 100% siguran da je Sylar mrtav. Mnogo se o tome debatovalo .. pa onda i ona 'buba' sto se uvlaci u kanalizaciju ..

Nema nam druge nego cekati sledecu sezonu :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
V@nja je napisao:
Spoiler

Nisam ja bas 100% siguran da je Sylar mrtav. Mnogo se o tome debatovalo .. pa onda i ona 'buba' sto se uvlaci u kanalizaciju ..

Joj, ja to tek sad primjetih to, nakon treceg gledanja. :D
Prvi put nisam ni obracao paznju nesto, a drugi put pogledao samo onaj dio nakon sto ga je Hiro 'zasjekao'.
I mene je kraj malkice razocarao, jer nije bilo nikakvog spektakularnog koristenja moci i toga, ali dobro, dolazi druga sezona.

Jos spoilera:
Sta mislite da li ce se onaj lik koga je ona djevojcica-radar pominjala kao jedinog koga ne moze naci protezati kroz drugu sezonu kao jos jedan negativac? Taman da se on i Sylar udruze, pa da vidimo malo akcije, konacno. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FLASH je napisao:
Sta mislite da li ce se onaj lik koga je ona djevojcica-radar pominjala kao jedinog koga ne moze naci protezati kroz drugu sezonu kao jos jedan negativac? Taman da se on i Sylar udruze, pa da vidimo malo akcije, konacno. ;)

Ja sam shvatio da će on biti potpuno novi negativac, Sylar je negativac za prvi serijal a taj neki novi je za drugi serijal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ja zavrsih sezonu. Bas mi se svidjela. Zadnjih 5-6 sam pogledao za jedan dan, nisam mogao da izdrzim :)

Spoiler
I meni je bezveze ako Sylar prezivi, mada je gotivan lik i dobro je zacinio seriju. Isto mi je bezveze sto su ubili Lindermana, mislim da bi on mogao biti dobar potencijal za nastavak serije i stalno sam kontao da je on otac Nathanu i Peteru. Nego, kakve moci bi mogla imati njihova majka i Hirov otac?
To sto se Nathan zrtvovao i poletio da odnese Petera, mislim da Peter nije mogao da poleti, jer ne moze koristiti dvije moci istovremeno, ili nije jos naucio kako da to uradi.

Nego koju biste moc (od onih koje su prikazane u seriji) najradije imali? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Peter :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Peter :)

Naravno, zar je potrebno pitati ?:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, mislio sam da ste sami, da nema drugih od kojih bi pokupili moci. Kako ste samo pohlepni :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm .. mozda Charlie .. ili Nathan ..

Ma kakav .. Peter i tacka .. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Samo Hiro.. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
BlackHand je napisao:
Samo Hiro.. :)

^^

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
pojavio se dvd i dvdrip prve sezone, koga interesuje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoces li ti skidati DVDrip .. ili da ih i ja 'zakacim' ?

Druga sezona pocinje sa emitovanjem 24. Septembra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 03:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Season 2 promo

http://www.youtube.com/watch?v=wk8q2OWLLz8

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 04:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Taj zohar se pojavljivao i kad je Sylar prvi put imao klinicku smrt, dok je bio privezan za krevet u onoj specijalnoj sobi, kad ga je Bennet uhvatio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
@ V@nja,

ajde zakaci ti jer ja skidam OZ a tek sam na drugoj sezoni.

p.s. upravo gledam "Friday Night Lights" koja je na tv.com-u ocijenjena jako dobro i emituje se na NBC-u. Serija je super, taman da malo odmorim od SF-a, raznih sitcom-ova i pucnjave. Malo placa, malo vise smjeha...itd. Probajte, vjerujem da ce se mnogima dopasti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
guess who je napisao:
V@nja je napisao:

Taj zohar se pojavljivao i kad je Sylar prvi put imao klinicku smrt, dok je bio privezan za krevet u onoj specijalnoj sobi, kad ga je Bennet uhvatio.

ma sajler ce da se preporodi ali ce zato doci neki novi neprijatelj uzacan i jos gori

tako to ovih dana pice ameri po serijama

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]