goci master je napisao:
Sjecam se jednog filma sa Jackie Chanom u kojem se u sporednoj ulozi pojavljivao i Van Dame. Obojica su bili mladi, a imali su i scenu borbe zajedno (mislim da je cak Chan dobio dobrih batina). Sjeca li se iko?
A da pomenemo i borbu capo di capo tutija kung fua Bruce Lee-ja sa dobrim starim Chuk Norrisom (bez brade) u rimskom amfiteatru. Legendarno!
A kada govorimo o superjunacima borilackih vjestina zasto u novije vrijeme nije snimljen ni jedan film u kojem bi se pojavilo vise superstarova. S obzirom da je taj zanr izumro, necu to ni docekati, ali bas sam razmisljao kako bi bilo da u jednom filmu glume Stiven "the bone braker" Segal i recimo Chuk "kruzni udarac" Norris. Ili Segal i Van Dame, ili Swarzi i Stallone i da imaju sjajne scene borbe.
Da li je neko gledao novi film sa Jet Lee-jem i Chanom?
Jackie Chan ja dosao u USA kada je Van Damme vec uveliko zasao u C produkciju, tako da tesko da su glumili zajedno (100% sam siguran da nisu)
Sto se tice ideje da svi stari "superstarovi'' glume zajedno, bilo bi super, ali ipak je to u domenu naucne fantastike.Norris i Segal su vec u ozbiljnim godinama, isto tako i Stallone. Swarzi je guverner,Van Damme je davno propo.
U medjuvremenu pojavili su neki novi likovi tipa Jason Statham(koji je meni vrlo antipatican, ali glumio u Transporteru koji je odlican), Rock (bivsi kecer) , Vin Diesel itd
Kad je u pitanju azija uz Jet Lia(i on, nazalost presao u USA) najbolji je Donnie Yen (S.P.L. Kill Zone ,Flash Point)
Kao uvod u Azijsku akciju najtoplije preporucujem koreanski Shadowless Sword.