Serija je postala dobra, iako prva epizoda nije obecavala. I dalje mi je gluma najveci problem koji tesko prihvatam.
Kolja nosi seriju i to radi odlicno, sto je i za ocekivati, glumi tako spontano, totalno se uziveo u lika.
Vuk Kostic takodje, doduse glumi ulogu koja mu se cesto dodejuje, al nije fuserio, super je.
Ljubo Savanovic, iako nesto ne volim njegovu glumi nji nja, ovde je odlican i najpozitivnije me je iznenadio, super mu je uloga i super je igra.
Glavni glumac, Mirko i dalje otaljava ulogu, na momente dobar, al onda totalno amaterski.
Plavusa takodje, fuj koliko lose glumi.
Ostale uloge su prosek i vise su mi OKi nego lose.
Jedna stvar me nervira, angazovanje graCke raje koja ima kretensku ulogu, konkretno Filip sto glumi konobara, jbt kao pravis ozbiljni depresivnu seriju i onda ubacis nekog kao lika koji se krevelji, zvizduce dok ulazi u kadar, gluma mesavina retardiranog carli caplina i monty pythonsa. Totalno nepotrebna uloga, apsolutno se ne uklapa, provaljuje se lik totalno. Za razliku od njega, konobar u kuglani sasvim OKi, kao radim kod big bossa u kafani a u stvari sam obican praziluk.
P.s. moram da pohvalim forumasa Daljca, koji je svoju epizodnu ulogu odradio odlicno, mislim jeste da je “lagana”, ali akcenat, sve super odradjeno, kao da ima iskustva 30god.

Za razliku od njega, gnusni snjesko mi ide u kategoriju kreveljenja iako je covek iz filmske umetnosti