banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jan 2014, 00:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja sam vidjao postere za kino kod mene, ali me nije nesto privukao. Drugarica, filmadzija, mi rece veceras da ga je pogledala i da je dobar.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 00:37 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
odlican film..McConaughey uzima oskara, Jared Leto kontam za sporednu ulogu..

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
SlikaSlika

Džontra je napisao:
Nek mi neko objasni zašto bi film "Rush" bio dobar nekome ko ne voli Formulu 1 ili bilo kakve motorno-nemotorne sportove.
Film dosada teška.

možda si bio pospan? ja sam mnoge bitne filmove prespavao.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Džontra je napisao:
Nek mi neko objasni zašto bi film "Rush" bio dobar nekome ko ne voli Formulu 1 ili bilo kakve motorno-nemotorne sportove.
Film dosada teška.

Sada ne pratim skoro nikako sport (prije jesam vecinu timskih) pa mi je film opet bio zanimljiv. Razlicite ambicije, razliciti ciljevi, koliko daleko ide nametnuto rivalstvo. Dvojica profi sportista ali totalno dva razlicita karaktera i samim tim dva ugla gledanja na iste dogadjaje. Definitivno najzanimljivija sportska drama u dugom nizu godina.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Jbg sad meni je Rush sjeo ko kec na desetku 2 sata mi je proletilo...a daleko sam od fana F1,ne pratim ga kao ni boks a opet mi je npr. Raging Bull medju top filmovima.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
meni je i dalje dosadan. Jedan-dva zanimljiva momenta, ostalo sve dosadno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
American Hustle
je dobar film. Prije svega vrlo dobro odglumljen - od glavnih do sporednih uloga. Po meni, Ejmi Adams je zasluzuje od Mastera sva priznanja, a ovdje to i dokazuje a Dzenifer Lorens je pokazala da moze sve dobro da glumi. Apsolutno dve najbolje glumice mladje generacije.
I ostali likovi su dobri, posebno Bejl, i De Niro u maloj ulozi. Scenario je dobar, rezija ok.
Nije to od filmova koje cu prepruciti, daleko od najboljeg u prosloj godini, ali sasvim dobar film.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
da li je neko gledao WIND RISES?
http://www.imdb.com/title/tt2013293/?ref_=fn_al_tt_2

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 02:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Valja li Nymphomaniac?

Hoce biti u kinu?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

I poslednji Lynch koji mi je ostao... Jako lijep film, bas ono puni baterije

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 11:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
BLUE JASMINE
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FER3C394aI8[/youtube]

Osim sjajne glume Kejt Blanšet ovaj film ne nudi mnogo, baš kao ni prethodni (izuzev "Ponoći u Parizu") filmovi Vudija Alena.
Priča o 'očajnoj kućanic'i :) koja se pokušava izboriti sa životom nakon finansijskog kraha njenog supruga...
Kejt komotno može da dobije Oskara s obzirom na njenu uvjerljivost i glumu ali film kao film je kranje neinteresantan.
5 / 10

LAST VEGAS
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IMnr-R7BkkU[/youtube]

Najbolji opis ovoga filma je komentar nekoga sa neta - Hangover 43 :D
Četiri najbolja prijatelja se sastaju u Vegasu kako bi proslavili momačko veče prijatelja koga glumi Majkl Daglas. Sem mogućnosti da se šale na vlastiti račun (lik Daglasa se ženi znatno mlađom ženom) i poneke komične situacije u filmu nema ništa značajno. Čak sam se radovala 'povratku' Kevina Klajna, ali ni on a ni De Niro ili Friman ovaj put nisu briljarali.
3 / 10

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
nepokoreni je napisao:
Oblivion (2013)

Slika

Poslije fijaska od filma Battlefield Earth http://www.imdb.com/title/tt0185183/ sa Travoltom, stiglo je ovo ostvarenje sa Tomom Kruzom....sajentološka prolupavanja sa ovoga puta obučenom Olgom Kirilenko. Film je živi očaj :-?

Филм је у принципу ок, уз опет пар рупа/глупости у сценарију на крају. И де једном да апсолвирамо да хотлинковање слика са ИМДБ-а НЕ РАДИ!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
U moru negledljivih akcionih SF filmova u poslednjih ko zna koliko godina Oblivion je, ma koliko ja mrzio Tomicu Kruza, iznenadjujuce dobar

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Елем, погледах:

Slika

Одличан филм. Са 2 и фртаљ улоге и техничком екипом која не би стала у 4 аутобуса. :) Али стварно одличан. Без просеравања, без лАМеричке пропаганде, без виших циљева, спашавања свијета и западне цивилизације и осталих срања. Од мене 8,5 само зато што су Руси опет криви за све. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Da, to da su Rusi opet krivi za sve je prosto jedan patriotski ustupak. Mnogi americki filmovi imaju to. Ili tu citavu stvar spasava neki americki marinac, ili je to oda americkoj policiji ili porodici, a Rusi su naravno krivi za sve...Americki filmovi, bar ovi popularniji koji stignu i do nas, mahom imaju tu neku svecanost u sebi-sto me odbija.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Escape plan.

Odlican. Arni i Stalone sta reci.
Mada malo kraj "cudan", al opet dobro.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2014, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Pogledao i American Hustle i W.O.T.W.S.
Hustle mi je bolji. Ima smeka tu i tamo.
Wolf je bas kapitalisticko nafuravanje sa na silu poucnim krajem.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 09:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Rush - Dobra zabava i za nekog ko ne prati formulu 1.
8/10

Runner Runner - Ovo se desi kad nemaš pristup netu i kreneš gledati film. Odustao sam nakon pola sata. Prazan, dosadan, sa očajnom glumom.
1/10

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Blue is the warmest color

Film nije patetican, ima te lijepe francuske dijaloge, dobro odglumljeno. Ali posto vec kritikujemo... :D , za one scene seksa bile dovoljne njihove glave, dobro su licima odglumile strast. Sve ostalo je suvisno, vjerovatno je autor tu napravio komercijalni ustupak (to je ono kad u odlicnu ideju, u odlican film, umjetnicki nepotrebno, ubacis neki momenat koji ce privuci masovnije gledateljestvo i biti provokativan: eksplicitno prikazan seks, nasilje, droge...). Ovako to uglavnom izgleda i smijesno i zalosno, kao krnja imitacija musko-zenskog odnosa.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2014, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
dobro si ovo napisala, ali ja mislim da posljednjih godina arti-šmarti film podrazumijeva eksplicitni sex po mogućnosti sa maloljetnicima, i to ne za generalnu publiku već za festivalsku koja po svaku cijenu traži te umjetničke filmove koje uglavnom ne razumije i kojoj je najlakše podvaliti đubre upravo kroz eksplicini sex, pedofiliju, lezbejstvo, srebrenicu i slične gluposti. pravo pitanje je da li bi dobio na umjetničkoj težini i da li bi ga neko primjetio u kanu da nije bilo eksplicitnog seksa, obzirom koliko se snima filmova na slične teme? ja mislim da ne, i da je reditelj samo primjenio formulu i pokupio nagrade.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]