banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2013, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Hoću i ja duboko izrezanog Bajića!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
ne u istu rečenicu Bajića i duboko

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
sta mislis koliko ga je morao primiti za sve ove bravurozne poduhvate? plitko?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
taksi je napisao:
Frisky, ajde pogledaj film i onda napiši post. Ako to uradiš imaš od mene trostruko izdanje serije "Ravna gora" i Radoša Bajića u duborezu.

važi, al' pošto će gledanje filma biti traumatično, oću da mi izrezbariš bajića u prirodnoj veličini sa pastoralom okolo, babe koje se češljaju i sve ostalo.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Frisky_Dingo je napisao:
taksi je napisao:
Frisky, ajde pogledaj film i onda napiši post. Ako to uradiš imaš od mene trostruko izdanje serije "Ravna gora" i Radoša Bajića u duborezu.

važi, al' pošto će gledanje filma biti traumatično, oću da mi izrezbariš bajića u prirodnoj veličini sa pastoralom okolo, babe koje se češljaju i sve ostalo.

Traumatično će biti; tema je takva. (ne u onom značenju u kojem ti misliš: Srbi su zli, Muslikani dobri.) Uopšte ne shvatam zašto misliš da je to bosanski film?

Ne brini za duborez. Kakve babe, pa nisi ti meni bilo ko. Ima oko Bajića (koji zavrće svoj brk) da mu poju Kusta, Dobrica Ćosić, Nikola Pejaković i Ljiljana Habjanović Đurović. Te esencije kulture i sublimirane mudrosti.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ne diraj Kustu...on je napravio "Otac na službenom putu" i...to je to; sad nek se izmasturbirava koliko hoće. Ni Pejakovića, on je dobar tip, njegove izmasturbirotine su duhovite...Čitao sam neke njegove kratke "priče", pravi je čovjek od pera :thumbright: . S Bajićem radi šta god hoćeš - napravi sapun od njega ako ti je ćeif.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Baj d vej, pogledao sam "The broken circle breakdown". Dobar film. Ali da je, što bi rek'o amerikanac, tirdžrker, jeste.. Prlično realističan ali istovremeno i pun onih tužnih (neko bi rekao patetičnih) momenata. Vidi se po načinu na koji opisujem film da to ipak nije područje mojih interesovanja, zar ne? Fali mu filmskih zanimljivosti a i originalnosti da bih ga hvalio na sav glas. Zato od mene dobija 5- ( od nula do pet ). Mada, s druge strane, ovaj mali minus može i da se ukloni, zbog načina na koji se muzika uklapa u cjelokupni doživljaj filma. Prošlo je mnogo vremena od kad sam posljenji put čuo smisleniju muziku u filmu, makar se radilo o američkim narodnjacima :) . Zamišljam kako bi bilo da je film sniman u Prijedoru...na samrtnoj postelji neka Rada koja je promijenila ime u Rajna, a pored nje neki Mile (kog ona sad naziva Martin) s klapom izvodi neko jodlovanje.

Poslednji put menjao nasmjeshiti luzer dana 04 Nov 2013, 18:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:56 
Veteran
Veteran

nasmjeshiti luzer je napisao:
Ne diraj Kustu...on je napravio "Otac na službenom putu" i...to je to; sad nek se izmasturbirava koliko hoće. Ni Pejakovića, on je dobar tip, njegove izmasturbirotine su duhovite...Čitao sam neke njegove kratke "priče", pravi je čovjek od pera :thumbright: . S Bajićem radi šta god hoćeš - napravi sapun od njega ako ti je ćeif.

Kad pričam loše o Kusturici pričam o Kusturici od devedeset i pete. Pejaković...ne mogu ja te što pronaću novi svijet ispod mantije vladike Grigorije pa makar napisali sto i jednu epizodu "Vratiće se rode".
Odoh skinuti Broken Circle Breakdown" kad ga toliko hvalite.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
nasmjeshiti luzer je napisao:
Baj d vej, pogledao sam "The broken circle breakdown". Dobar film. Ali da je, što bi rek'o amerikanac, tirdžrker, jeste.. Prlično realističan ali istovremeno i pun onih tužnih (neko bi rekao patetičnih) momenata. Vidi se po načinu na koji opisujem film da to ipak nije područje mojih interesovanja, zar ne? Fali mu filmskih zanimljivosti a i originalnosti da bih ga hvalio na sav glas. Zato od mene dobija 5- ( od nula do pet ). Mada, s druge strane, ovaj mali minus može i da se ukloni, zbog načina na koji se muzika uklapa u cjelokupni doživljaj filma. Prošlo je mnogo vremena od kad sam posljenji put čuo smisleniju muziku u filmu, makar se radilo o američkim narodnjacima :) . Zamišljam kako bi bilo da je film sniman u Prijedoru...na samrtnoj postelji neka Rada koja je promijenila ime u Rajna, a pored nje neki Mile (kog ona sad naziva Martin) s klapom izvodi neko jodlovanje.

Najbolji aspekt ovog filma je scenario i nacin na koji se smjenjuju scene. Potpuno bez nepotrebnih scena, ono sto je najbitnije je prikazano i to na vrlo dosljedan nacin. Pateticnih momenata ima ali nema patetike, koliko god ovo paradoksalno zvucalo.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Taksi, pogledaj film, ako ti se ne dopadne, troškovi duboreza idu na moje ime :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
taksi je napisao:
Ne brini za duborez. Kakve babe, pa nisi ti meni bilo ko. Ima oko Bajića (koji zavrće svoj brk) da mu poju Kusta, Dobrica Ćosić, Nikola Pejaković i Ljiljana Habjanović Đurović. Te esencije kulture i sublimirane mudrosti.

sjajna ideja. neka bude u ovom fazonu: bajić na tigru zavrće brk a u lijevoj ruci glava anđeline.

Slika

ovi ostali mogu u pozadinu...i ne zaboravi dodika i vasića.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 14:58 
Veteran
Veteran

Necemo sada krasti mozaike iz Andricgrada.
http://images2.kurir-info.rs/slika-900x ... 332047.jpg

Vazi, Daljac. Pripremi zirante u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gravity

- 80 minuta nekog kotrljanja po kosmosu, par minuta voznje na aparatu za gasenje pozara, par minuta patetike i onda Sandra Bulok gurne sise u pijesak (sto ne bi bilo nuzno lose da ona ima kakve dobre sise). Hrpa govana.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Znači, ne vrijedi bacati pare..

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne vrijedi slusati Vanju :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ako imaju sise, pa makar Sandre Bulok, odo odma tri karte kupiti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
i naziranje Klunijeve bradaje

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 12:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2012, 14:04
V@nja je napisao:
Gravity

- 80 minuta nekog kotrljanja po kosmosu, par minuta voznje na aparatu za gasenje pozara, par minuta patetike i onda Sandra Bulok gurne sise u pijesak (sto ne bi bilo nuzno lose da ona ima kakve dobre sise). Hrpa govana.

+One million.
Presipanje iz supljeg u prazno, ulazim-izlazim, izlazim-ulazim.
2 hrpe govana.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Pa dobro, trebalo se vjerovatno unaprijed reci da ce obozavaoci lika i djela Michael Bay-a biti razocarani Gravitacijom :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
True

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]