DaVinci je napisao:
Koliko je meni drago što je Harmony imao jako uznemirujuće djetinjstvo koje je na njega ostavilo dubok trag i što se vidi da zbog toga nikada neće izaći iz puberteta (što nimalo nije loše, a po svojim kontovima i promišljanjima može se ponosati sa jakim sociolozima) i neka zajebe svu ovu priču "nema više droge, imam ozbiljnu vezu". On je kulturološko blago današnjeg vremena i treba ga nekako prezervirati jer taj ne može na sebe dugo paziti.
Elem, odličan film. Samo on može davati ozbiljne primjedbe na današnje društvo kroz slike dupeta u bikiniju, a da to ni na sekund ne izgleda isforsirano ili providno. Franco je savršen u ovoj ulozi, kao i Gucci, brat moj rođeni! Ipak je Emma Seligman u nekoliko riječi najbolje opisala ovaj film: "Scarface meets Britney Spears." Mogu se kladim da će za deset godina ovo biti klincima isto ono što je nama Scarface bio 90-ih, ili se bar nadam da će tako da bude.
Slažem se jedino da je Franko odličan. Meni je on bio antipatičan na početku zbog druženja sa Set Rogenom i tom ekipom u glupim komedijama, ali očigledno se radi o sjajnom tipu i odličnom glumcu.
Ja ne znam gdje ti vidiš ovdje socijalni komentar? Da bi nešto takvo postojalo na filmu moramo znati kontekst, iz kakvog miljea dolaze likovi, šta oni predstvaljaju, šta se uopšte kritikuje, pa tek onda neka društvena kritika - a ovdje nemamo ništa od toga, ne znamo ništa o likovima - osim jedne koja je bila u nekoj crkvi, mada ona nema puno veze sa zapletom - i odjednom vataju se pištolja. Nema priče, likovi - jedva jedan, samo gomila slika i glas cura u offu kako nešto bulazne, da žele da budu slobodne i shit.
Pa bar da postoje neke autentični likovi i situacije kao u Kidsu, koji je meni bio zanimljiv upravo zbog toga, iako ne volim takve filmove, npr. da je ove diznijevke zaista bacio u neki real life ološ , pa da gledamo njihove stvarne reakcije, ali ovo je kao neki klinac koji je gledo spotove ranog dejvida finčera odlučio da snima nabudžene girls gone wild sa pucačinom.
gnusni_snjesko, meni je zamjerka upravo u tome da radnja ne postoji i da ono što bi, kao, trebalo biti autentično, izgleda vrlo vještački. zato i nema šoka i sve je na kraju vrlo antiklimaktično. Maja Miloš i oni što su radili Srpski Film su bar ciljano išli na šok - efekt i u tome uspjeli, u ovom slučaju ja ne znam šta je Harmoni želio, ali šta god to bilo - nije uspio.