banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2013, 14:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma ja sam to pogledao zbog Ziyi Zhang..preslatka je u filmu.. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ma ne zamjerim ja tebi ništa, pogledao sam i ja ovih par filmova o njemu snimljenih u zadnjih par godina, loženje i sve, ali što lažu, brate :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
sjeti se sopstvenih sofizama meni upućenih vis-a-vis borilačkih laži zapisanih na kinematografu :)

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Slika

ovako bi izgledao Scarface da ga je rezirao Gus Van Sant prije nego je skontao da ga voli primati u zeljanik!

najvece zamjerke ovom filmu su uputili metuzalemi koji misle da je radnja i likovi over the top ali da parafraziram Robina Williamsa, ko god je u zivotu bio na zurci gdje jedna riba smrce bijelo sa golog tijela druge ribe, zna da je ovaj film jebeni dokumentarac! slican problem se desavao kod nas kada je izasao famozni Klip... nije problem u filmu i likovima nego je problem u cinjenici da su ti likovi toliko stvarni ma koliko mi ne vidjeli sumu od drveta... ovo je pravi primjer jednog od onih filmova za koji ljudi kazu ''da, nikome se nije dopao pa je tebi super''....ne kurvo, nikome se nije dopao zato sto su svi navikli na jedna te ista sranja servirana na jedan te isti nacin... ''problem'' ''ozbiljnih'' filmova je to sto se obicno bave tematikama za koje prosijecnog gledaoca zabole... i za njenu patnju na selu i za patnju njene krave.... ono sto je shok ovdje je sto kroz tematiku rezervisanu za tinejdzerske eksploatacije Harmony secira jebeni nihilizam koji se nepovratno usadio u mladje generacije...iste te generacije koje ce sutra ciniti buducnost i podizati nove narastaje....prihvatite cinjenicu da su ovakvi ljudi vise nego stvarni i shatice te koliko je ovo jebeno dobar (i samim tim porazavajuci) film!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
O srećo, što tako rogopadno?
Nije te niko stigao ni napasti, a ti se već braniš. :) :)

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

to save some time.... :)

zato sto ce masu ljudi odluciti da li ce ici gledati film ili ne na osnovu toga sta se pise po netu i kakve ocjene je film dobio... zato kazem da ne slusaju neke matore prdonje koje ne mogu pojmiti da takvi likovi stvarno postoje i onda to zamjere filmu kao gresku ili sta god....

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Roger je otišao i sad ih svi možemo pojmiti.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
gnusni_snjesko je napisao:
nije problem u filmu i likovima nego je problem u cinjenici da su ti likovi toliko stvarni ma koliko mi ne vidjeli sumu od drveta... ovo je pravi primjer jednog od onih filmova za koji ljudi kazu ''da, nikome se nije dopao pa je tebi super''....ne kurvo, nikome se nije dopao zato sto su svi navikli na jedna te ista sranja servirana na jedan te isti nacin.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Let's Scare Jessica to Death (1971)- atmosfericno i konfuzno. Na momente se cinilo da bi moglo ispasti nesto dobro iz ovoga, ali nije. Gluma dosta losa... Ocjena 6/10
Martin (1976)- interesantan pokusaj drugacijeg prikazivanja vampirizma (ako je bilo tu toga), ali ostalo je samo na tome- pokusaj... Ocjena 6/10

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Idem gledati u kino The Last Exorcism Part 2.

Znam da je loše i znam da mi se neće svidjeti. Znam. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 21:21 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
pa koji onda ides..sutra ces tako i za spricu govoriti.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
gnusni_snjesko je napisao:
ovako bi izgledao Scarface da ga je rezirao Gus Van Sant prije nego je skontao da ga voli primati u zeljanik!

najvece zamjerke ovom filmu su uputili metuzalemi koji misle da je radnja i likovi over the top ali da parafraziram Robina Williamsa, ko god je u zivotu bio na zurci gdje jedna riba smrce bijelo sa golog tijela druge ribe, zna da je ovaj film jebeni dokumentarac! slican problem se desavao kod nas kada je izasao famozni Klip... nije problem u filmu i likovima nego je problem u cinjenici da su ti likovi toliko stvarni ma koliko mi ne vidjeli sumu od drveta... ovo je pravi primjer jednog od onih filmova za koji ljudi kazu ''da, nikome se nije dopao pa je tebi super''....ne kurvo, nikome se nije dopao zato sto su svi navikli na jedna te ista sranja servirana na jedan te isti nacin... ''problem'' ''ozbiljnih'' filmova je to sto se obicno bave tematikama za koje prosijecnog gledaoca zabole... i za njenu patnju na selu i za patnju njene krave.... ono sto je shok ovdje je sto kroz tematiku rezervisanu za tinejdzerske eksploatacije Harmony secira jebeni nihilizam koji se nepovratno usadio u mladje generacije...iste te generacije koje ce sutra ciniti buducnost i podizati nove narastaje....prihvatite cinjenicu da su ovakvi ljudi vise nego stvarni i shatice te koliko je ovo jebeno dobar (i samim tim porazavajuci) film!

Meni se čini da si u pravu. Ja sam za njega saznao preko snimka njegovog gostovanja kod Letermana, pa sam onda pogledao Kids
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LQ2iDWaAr-Q[/youtube]
i Gummo
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtY_545-ST8[/youtube]
. Ruku na srce, čovjek pravi zanimljive filmove ali vulgaran je preko svake mjere. Kod njega nema suptilnog zavođenja gledalaca, flerta, poigravanja sa onim što se smije i onime što se ne smije. On te zaledi šakom među oči i siluje. Oba filma su mi na trenutke mučni ali definitivno drže pažnju.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
nije gus radio kids već neki pedofil. što se tiče ovoga što je napisao snješko, ja se samo nadam da je film zabavan jer i ja spadam među te koje zabole socijalni problemi američke omladine.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kids je radio raspali Larry Clark... jedino cega se sjecam iz toga filma je jailbait Rosario Dawson....ta dva gostovanja kod Lettermana su presmijesna :)

imas nesto tipa dokumentarca kada Gaspar Noé dolazi kod Harmonya Nashville i kada ga Harmony ceka na igralistu koje su napravile trudnice na LSDu (svojevremeno se vjerovalo kako LSD u trudnoci pomaze mentalnom razvoju djece) ili kada kasnije prolaze kraj striptiz kluba i Harmony mu objasnjava kako su obozavali kao klinci dolaziti tu jer je bila jedna striptizeta koja je imala urodjeni defekt duze trticne kosti...i kako da ti snimas normalnije filmove kada odrastes uz repate zene koje se skidaju i majke na LSDu :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2CAPlaO110w[/youtube]

koliko je Paul Thomas Anderson vazan za mainstream toliko je Harmony vazan za taj neki nazovi indie.... danas, vise nego ikada, taj njegov minimalizam je potreban! pametniji covjek je rekao kako postoji velika potreba za filmovima koji jednostavno biljeze stvaran zivot i poziva nas da mu prisustvojemo... bila je ta rasprava kada je Bernardo Bertolucci nazvao Gummo jednim od najrevolucionarnijih filmova kasnog dvadesetog vijeka dok ga je kriticarka NY Timesa nazvala mozda najgorim filmom ikada snimljenim.... oboje su bili u pravu...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Danza macabra (1964)- valjda je to bilo novo 1964. godine, pa zbog toga ocjena 6.5/10...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 21:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
kiovva je napisao:
Snow White and the Huntsman
http://en.wikipedia.org/wiki/Snow_White ... e_Huntsman

Згодан филм за опуштено гледање. CGI је сјајан, док је прича помало збрзана, али је подугачка и некако је морала стати у ових ~130 минута колико филм траје. Препорука. Оцјена: 7/10

Ponukan ovim skinem i pogledam ovaj film.....maah....LošO. Ili sam ja zbog tvoje ocjene očekivao više...a i ova kučka iz "Sumrak sage" mi je fuj. Čuj ona ljepša od Šarliz...jest al' u panjevima.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
_зока je napisao:
kiovva je napisao:

Ili sam ja zbog tvoje ocjene očekivao više...

Ово је филм гдје се искључи мозак да би се гледао. Или ти то ниси успио или ја јесам :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Popokatepetl je napisao:
The Aggression Scale (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1816597/

Одгледах ово, понукан горњим текстом. Чини ми се да је крај мало испод нивоа филма, али га не нагрђује много. Такође, занимљиво ми је да филм има једно 10 ликова укупно, од којих једно 80% загине :р

Оцјена: јебига...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 07:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
kiovva je napisao:
_зока je napisao:
kiovva je napisao:

Ili sam ja zbog tvoje ocjene očekivao više...

Ово је филм гдје се искључи мозак да би се гледао. Или ти то ниси успио или ја јесам :)

Ja svoj ni ne uključujem :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
The class - izuzetan, snažan, potreban.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]