banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Nikako da stignem da napišem koju riječ za Đanga.
Pročitala sam par vaših komentara, i vidim da su podijeljena mišljenja oko filma. Ista stvar je i sa Holy Motors. Negdje mi prolazi kroz glavu pitanje zašto baš oko ova dva velika filma ovako različiti utisci. No, neka to ostane malo po strani.

A sad Tarantino. Veliki, ludi, mali, Tarantino! :) Kako se taj čovjek dobro zabavlja, heeeej!
Muzika u filmu mi je bila odlična, fantastično uklopljena, precizno, majstorski. Ni malo repa mi nije ni trun zasmetalo, ko što DaVinciju recimo jeste.
Sjani, sjani, sjajni dr Schultz je spoj svega onog što bih ja voljela da jesam, a nisam. :lol: Da imam brkove koje motam po prstima, da naglašavam svaku jebenu riječ dok pričam i da sam pametna lopuža. :) :) :)
Nije mi zasmetala ni jednostavna ljubavna pričica Đanga i Brumhilde, a jednostavna je da jednostavnija ne može da bude. Dama je u nevolji, njeno muško je spašava. Nema sranja, nema bespotrebne priče, nema suvišnih komplikacija. On ide po svoje i tačka! :)
Neki loši ljudi su jako loši ljudi. Neki dobri ljudi mogu biti i malo bezobrazni ljudi. Zamišljam cijelo vrijeme Tarantina kako se igra sa filmom i likovima, kako oživljava neku svoju blentariju...
Svidjela mi se igra sjenke u filmu, svidjela mi se slika, svidjeli su mi se predjeli, 4 godišnja doba kroz koja je film prošao.
Fore su tu, već ste neke od njih pominjali, ono sa vrećama ima montipajtonovski šmek. Prošla sam kroz 2:45h čiste uživancije.
Ne znam za koga Tarantino glasa, ali poslije ovog filma vjerujem da je on definit. Obama-voter.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Citiraj:
Quentin Tarantino no longer makes movies; he makes trailers.

Super su meni reference na kultove i žanrovske klišeje, ali sve što radi da učini film njegovim i da opravda svoje ime na ekranu pored onog Director je jako u neskladu sa ostatkom filma, što je pogotovo došlo do izražaja ovdje. Meni je npr. Kill Bill super film i Inglorious Basterds mi se pomalo sviđa, ali dosta je više. Od sad kad izađe novi Tarantino ja ću u pomen tome opet pogledati Pse i Petparačke priče.

Tamo mi svega, neću više nikada spomenuti ovaj film.

Poslednji put menjao DaVinci dana 30 Jan 2013, 14:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Sinister (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1922777/

Slika

Pisac krimi romana kupuje novu kuću jer želi da napiše novi roman. U toj kući pronalazi stare stvari prethodnih stanara i među njima neke stare filmske trake preko kojih zaključuje da su prethodni stanari pobijeni.

Dobro je ovo urađeno, trznuo me na par trenutaka i malo se prepadoh, pošto sam gledao u mraku. :D Eh da, ocjena recimo 7/10 a iskreno nisam fan horor žanra, tako da mi se ovo vrlo svidjelo :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
osamstotinazena je napisao:
Pročitala sam par vaših komentara, i vidim da su podijeljena mišljenja oko filma. Ista stvar je i sa Holy Motors. Negdje mi prolazi kroz glavu pitanje zašto baš oko ova dva velika filma ovako različiti utisci. No, neka to ostane malo po strani.

A sad Tarantino. Veliki, ludi, mali, Tarantino! :) Kako se taj čovjek dobro zabavlja, heeeej!
Muzika u filmu mi je bila odlična, fantastično uklopljena, precizno, majstorski. Ni malo repa mi nije ni trun zasmetalo, ko što DaVinciju recimo jeste.
Sjani, sjani, sjajni dr Schultz je spoj svega onog što bih ja voljela da jesam, a nisam. :lol: Da imam brkove koje motam po prstima, da naglašavam svaku jebenu riječ dok pričam i da sam pametna lopuža. :) :) :)
Nije mi zasmetala ni jednostavna ljubavna pričica Đanga i Brumhilde, a jednostavna je da jednostavnija ne može da bude. Dama je u nevolji, njeno muško je spašava. Nema sranja, nema bespotrebne priče, nema suvišnih komplikacija. On ide po svoje i tačka! :)
Neki loši ljudi su jako loši ljudi. Neki dobri ljudi mogu biti i malo bezobrazni ljudi. Zamišljam cijelo vrijeme Tarantina kako se igra sa filmom i likovima, kako oživljava neku svoju blentariju...
Svidjela mi se igra sjenke u filmu, svidjela mi se slika, svidjeli su mi se predjeli, 4 godišnja doba kroz koja je film prošao.
Fore su tu, već ste neke od njih pominjali, ono sa vrećama ima montipajtonovski šmek. Prošla sam kroz 2:45h čiste uživancije.
Ne znam za koga Tarantino glasa, ali poslije ovog filma vjerujem da je on definit. Obama-voter.

Bravo za post :) A sto se tice repa, pa sta ste ocekivali od Tarantina :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Meni se pjesma nije uklopila, ali Bože moj, Tarantino je to. A pjesma je sama za sebe dobra. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Danny ^_^ je napisao:
Sinister (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1922777/

Slika

Pisac krimi romana kupuje novu kuću jer želi da napiše novi roman. U toj kući pronalazi stare stvari prethodnih stanara i među njima neke stare filmske trake preko kojih zaključuje da su prethodni stanari pobijeni.

Dobro je ovo urađeno, trznuo me na par trenutaka i malo se prepadoh, pošto sam gledao u mraku. :D Eh da, ocjena recimo 7/10 a iskreno nisam fan horor žanra, tako da mi se ovo vrlo svidjelo :)

Nikad, ali nikad gledati film u mraku, pogotovo horor. :D :D Sva svjetla popaliti u sobi, nasloniti se na zid i pokriti do ociju. :D :D

Poslednji put menjao Mifko dana 30 Jan 2013, 14:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
E ovo bih i ja mogao pogledati veceras, vec duze vremena se nakanjujem

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mifko je napisao:
Nikad, ali nikad gledati film u mraku, pogotovo horor. :D :D Sva svjetla popaliti u sobi, nasloniti se na zid i pokriti do ociju. :D :D

Srećom kraj mene je bila ženska osoba koja se još više prepala. :D :lol: Al baš je bilo zeznutih momenata, ti se opustiš, a ono odjednom bum! :D

Horori mi ne izgledaju previše uvjerljivo i obično ih preskačem, ali ovo bi pozitivno iznenađenje. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Danny ^_^ je napisao:
Srećom kraj mene je bila ženska osoba koja se još više prepala. :D :lol:

Deni ne propušta ni jednu priliku da naglasi da meće :P

http://www.imdb.com/title/tt1990314/
Više sam očekivao.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Srećom kraj mene je bila ženska osoba koja se još više prepala. :D :lol:

Deni ne propušta ni jednu priliku da naglasi da meće :P

http://www.imdb.com/title/tt1990314/
Više sam očekivao.

To ne može biti loše. :P Ajd da ne zatrpavamo temu, i ja sam gledao prije nekih mjesec dana taj film, al od zanimljivog filma osta samo zanimljiva ideja. Po ničemu upečatljiv film, al to je tek debitantski film tog režisera.

A film je baš miks, recimo komedi drama sa elementima trilera. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
skeva je napisao:
osamstotinazena je napisao:

Bravo za post :) A sto se tice repa, pa sta ste ocekivali od Tarantina :D

Tarantino is ma' nigga :D :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nešto kontam da ovaj "Đango" može biti dobar samo nekom ko prvi put gleda film uopšte. Ko ono, kad prvi put *ebeš pa ti sve dobro. A onda opet, znam da su neki forumaši na koje se odnosi prva rečenica i ranije pisali na ovoj temi, pa me to zbunjuje skroz :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ja pogledao 20 min. holy motors-a,i skontam da je život previše kratak da se troši na onakve retardacije.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 06:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
naša osamstožena je junferka.

a ja sam napokon stavio na skidanje to đubre francusko da pogledam.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Svidjeće vam se ova mala kudrava ludačica u najanđastim gaaaaćama i bijelim čizmama, i njena priča o preživljavanju.
Preporuke.

:)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
All About Eve (1950)

Slika
Citiraj:
Eve. Eve the Golden Girl, the Cover Girl, the Girl Next Door, the Girl on the Moon. Time has been good to Eve. Life goes where she goes. She's the profiled, covered, revealed, reported. What she eats and what she wears and whom she knows and where she was, and when and where she's going. Eve. You all know All About Eve. What can there be to know that you don't know?

Zaljubih se u svaku minutu ovog filma, u svakog lika... Poslednja scena sa ogledalima... :love7: Svakako preporuka!

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 11:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Da li je neko gledao "The Perks of Being a Wallflower"? Utisci?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Voliš li MTV?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 12:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
DaVinci je napisao:
Voliš li MTV?

Tako znači...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Django je los a Holly Motors vrhunski film? Ok, vazi. Ahaaaa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]