banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Slika

Spoiler:
How about we change the title from the Seven Psyhopaths to the Seven Lesbians Who Are All Disabled And Have Overcome All This Spazzy Shit And Are Really Nice To Everybody And Two Of 'Em Are Black

DaVinci approves :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
The Town (2010)- sad mi je jasno sto Snjesko nazva Afleka "mali Man"... Veoma dobro, mala zamjerka sto previse podsjeca na Heat. Ocjena 7.5/10

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Malo tanko, ali gledljivo.

DaVinci barely approves

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
DaVinci je napisao:
Slika

Spoiler:
How about we change the title from the Seven Psyhopaths to the Seven Lesbians Who Are All Disabled And Have Overcome All This Spazzy Shit And Are Really Nice To Everybody And Two Of 'Em Are Black

DaVinci approves :lol:

ovo moram da pogledam ali nema torrent :angry3:
ispravka sad ima..

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
da je Larry David napisao film za mladog Tarantia ovako bi izgledao

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Ponyo
Slika
dobar animirani crtani, onako kako smo i navikli od gosn Mijazakija. crtani mozda malo losiji od Spirited Away ali to je beznacajno. ako se kome dopao SP dopasce se i ovo.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 23:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Rurouni Kenshin - neko vece pogledao.malo dugacak 2h i koji frtalj..kraj mi nije sjeo "moras me ubiti i gotovo", pa odgovor "al znas da necu obecao sam" i onda to se otegne po nekoliko puta.
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 10:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

Crni brat Kuba ne jebe zivu silu, drugi anonimni crni brat prica sa zmijama, ultimativni holivudski bed gaj Kris Slejter kao svestenik pokajnik, rejting na imdb 4.3... Haos!

Slika

Film sa dobrom i humanom idejom, ALI realizacija im je previse izmakla kontroli, pa su dobili kombinaciju romanticne komedije i potresne istorijske drame u jednom filmu.
Kako ozbiljno shvatiti film u kojem u jednoj sceni glavni likovi prisustvuju saslusanju majke koja prica kako su njenom sinu bijeli policajci odsjekli ruke i stavili u teglu, a u sljedecoj sceni ti isti glavni likovi se ubise od alkohola i provoda, lijezu u isti krevet (bijelkinja i dvojica crnja) i suptilno nagovjestavaju dabl penetrejsn?!
Generalno, previse naivan i pateticnan film.
Jedini hajlajt je kad Dzulijet Binos i Samjuel El Dzekson cugaju gajbu ispred prodavnice :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Samuelova faca govori sve o ovom filmu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Incendies (2010)- ne dijelim odusevljenje vecine sa ovoga foruma, ali nije lose... Ocjena 7.5/10

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Slika
http://www.imdb.com/title/tt1205558/

Simpatican filmic skroz ocjena solidna osmica od mene :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 02:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 - u poredjenju sa prvim dijelom bar meni lici na promasaj..sto se tice dijela sa Jokerom ok, tip je izasao na kratko iz ludare da bi ponovo iskazao svoj bijes gostujucu za vrijeme tv show samo da iznervira Batman-a..ne dopada mi se scena borbe Jokera i Batmana, jer ne moze vrat 2 puta pucati, ustvari pitanje jel Joker stvarno mrtav..medjutim glavni problem za Batman-a nije Joker vec Supermen (a tu je i novi komesar policije, zenka koja zeli takodje ufatiti Batman-a).osim sto spasava USA od invazije Rusa, dobio je naredbu od predsjednika da ukloni Batman-a..meni je to cista glupost, mogao se Return 2 napraviti samo za Jokera bez Supermena.ti ameri su stvarno mokrom carapom udareni zbog ti famoznih super heroja kojih ih cak od Rusa spasavaju i u crtanim filmovima..
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 03:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slika

Pokusaj neke akcije ili sta je vec. Da li je do toga sto ja generalno ne volim ovakve filmove ili zbog neceg drugog ali ovaj film je meni bio apsolutni smor... :confused1:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Spora radnja i dva cd-a po oko 60 minuta, nisu me stopirali u namjeri da ga pogledam do kraja.
Ovo je jedna izuzetno teška priča.
Ako se ko zaželi gadne drame/trilera u ovoj će da vidi čudnu ženu (i pola filma ćete se pitati koji joj je k.), koja, sem što je legalni voajer, nosi neku neuhvatljivu uvrnutost tokom čitavog filma. Ona malo govori, sva je u nekom badi lengvidžu, a oči nose težište toj neverbalnoj komunikaciji. Prepozanaćete njen strah. Prepoznaćete njenu ludu hrabrost.
Neobičan film sa nekim sepetom nagrada.
Glazgov je ružan grad, siv, depresivan i volim ga.

8.95/10

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 14:48 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2013, 20:07
Eastern Promises-odlican film,pomalo mracan i misteriozan,tjera na razmisljanje,uglavnom se bavi ruskom tematikom

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
John Dies at the End (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1783732/

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Never Let Me Go (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1334260/
Slika

Tužan, veoma tužan film, reče preporučilac. Ok, nemam problema sa takvim filmovima, ni sa povremenim puštanjem suze muške najteže usput. Bože moj, pa i Armagedon je imao svojih momenata. (Kasnije saznadoh, da ih preporučeni film nema. Ni tužan, ni depresivan, čak ni propisno gadan, svakako ne dobar. Tek na momente vizuelno lijep. I ona mala plava Maliganova ga čini ljepšim no što jeste.)

Spoiler:
Dakle, gledam taj, očekivano tužni, i "moving, emotionally involving" što bi rekli Ameri, film, i vrlo brzo shvatam da nešto nije u redu. Na kraju otprilike i skontam šta mi nije štimalo, sama tužna sudbina, po sebi, ne može da izazove osjećanja, to moraju da budu likovi koji tu sudbinu proživljavaju, što sa ovom ekipom mladaca nije slučaj.

Ovaj film vrlo brzo stavlja gledaoca u situaciju da zahtijeva visok stepen suspenzije nevjerice. Saznajemo da su oni klonovi, koji treba da doniraju organe nekim svojim vlasnicima, originalima. Da im je predodređeno tridesetak godina života u najboljem slučaju. I da sasvim mirno prihvataju sudbinu. Nekako progutamo da je društvo u alternativnoj stvarnosti doguralo do te tačke, bilo je i gorih. Jbg, ima čak i filmova sa nevjerovatnijom pričom od ove, koju lakše "gutamo". Međutim, ja preko nekih stvari jednostavno nisam mogao preći, jer su mi likovi i njihovi odnosi zapinjali o njih, ili se odbijali kao od teške zidove.

Malo sam prčkao po IMDB forumu, ne bih li našao istomišljenike hejtere, i naletio na temu naslovljenu "Suspension of disbelief", čiji autor kao da mi je čitao misli. Sa obe strane je bilo zanimljivih mišljenja, koja su bacala svjetlo sa više strana. Najviše dilema je bilo oko mogućnosti da moralni standardi nekog društva uopšte dozvole kloniranje i takvu upotrebu klonova. To mi i nije bilo nevjerovatno, ljudi su znali pasti i niže. Bilo je dosta polemika oko toga, zašto nisu bježali, jer je taj dio prilično mutno objašnjen, ili nije uopšte objašnjen. Nije bilo nikakve strašne kontrole ili slično. Niti mehanizma samouništenja.

Onda sam naišao na jedno mišljenje koje mi je rasvijetlilo moje vlastito, tj. objasnilo ono što nisam mogao artikulisati. Kroz priču se provlači ta dimenzija traganja za dušom klonova (Galerija, poticanje na kreativno izražavanje), i da su oni normalna ljudska bića koje je grehota klati, ali se na kraju, na osnovu više stvari, čini kao da oni baš i nisu u potpunosti ljudi, kao da im fali baš djelić ljudskosti. Ni u jednom trenutku se ne vidi ni najmanja želje, ili postojanje svijesti o pobuni protiv "sudbine", a upravo su pobuna, i nemirenje i nadanje do granica beznađa neka od osnovnih ljudskih odlika.

Možda je to prizma kroz koju i treba posmatrati radnju i likove - kako god, ja nisam mogao da ih zavolim ni u jednom trenutku (mada, zračak topline provejava u sjećanjima na djetinjstvo), i na bilo koji način da posmatram film, oni su ili jadni debili, ili stoka koja zaslužuje to što im se dešava.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Konacno i ja pogledah The Hobbit-a. Nisam ni pogledao na sat da vidim koliko je proslo, iako sam mislio da cu morati.
Dobar.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Gangster Squad (2013)

Slika

Počinje i film i nešto kontam, uvijek me nervirao ovaj Sean Penn bez razloga, ajde sad makar ću imati razloga da me nervira. Kad ono bi obrnuto. :lol: Elem, odlično su ga našminkali. :D

Nisam očekivala da će film većim dijelom vući na komediju, ali dobro. Slabo su mi razrađeni likovi, pomalo i priča koja je suvoparna. Film bi ostavio bolji utisak na mene da je bilo malo više scena sa Ryan Goslingom i Emmom Stone jer mi nekako sve zbrzaše, ali dobro, nije to tema filma.

Odijela, košulje, ambijent... :love7:

Sve u svemu, dobar je film.

Detektivu O'Mara u filmu žena bira članove za "tajnu družinu". :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sinoc gledao Mystic River sa njim... Meni Penn bas dobro zna odglumiti... Ali Tim Robbins, kako je dobro odradio ulogu...

Nesto se mislim i Kevin Bacon mi je super glumac, ali ne znam nabrojati 3 njegova filma... Nekako niti se istice u medijima, nigde ga nema, skroz normalan lik, ali vecina filmova koje sam pogledao sa njim su super

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]