banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Killing them softly 5/10
Slika
Sranje, svima preporucujem da ga zaobidju u sirokom luku. Bespotrebno degutantni dijalozi, smotan pokusaj da se da realna slika americkog drustva kroz ironicno poredjenje: geto brutalnost vs. optimisticni hvalospjevi i moralna proseravanja politicara u jeku predizborne kampanje. Glumci jedini odradili solidan posao, ali ni oni nisu uspjeli spasiti ovaj film.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Popokatepetl je napisao:
http://www.imdb.com/title/tt0240890/
Divan film koji se smije u facu hejterima i skepticima, poručujući da od sudbine ne mo'š pobjeći čak i da hoćeš. Jedina sjenka sumnje i vječito pitanje u vezi sa ovim, inače savršenim, filmom, je da li bi bolji izbor za glavnu mušku ulogu bio Tom Henks.

Ne mogu da vjerujem da si TI ovo gledao! :lol:
Jel te to cura nagovorila? :)

I šta ti je sa Tom Henksom toliko?

Ja čekam The Sessions da izađe.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ah, kakvo potcjenjivanje moje muškosti, ko da mene bilo ko može natjerati na bilo šta. Booože, Peetraaa! Ja sam samo skontao da je suša sa kvalitetnim filmovima na ovoj temi u zadnje vrijeme, pa sam dao doprinos, uvijek razmišljajući o opštem dobru.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš je to ženski film. Ne znam šta da ti kažem. Sem što sam iskreno zapanjena (zakačena za panja). :)

Čak su ga neki filmski psiholozi navodili kao primjer filma koji daje ljudima lažnu nadu i vjeru u iskrivljenu romantiku i bajke.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njima je onda upućena ona prva rečenica iz mog opisa. Čuj, lažnu nadu, lažnu vjeru, bajke! Šta je sljedeće, laž je da postoji Djeda Mraz? Da su Amerikanci sletjeli na Mjesec? Da se prije ihaha godina rodio bezgrešno začet dasa koji je raspet da bi preuzeo naše grijehe na se? Da je Kum dobar film?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
zerocool je napisao:
Cloud Atlas, veoma dobar jest da treba malo da se skonta ko je ko i ko tu koga. :lol:
A i traje podosta, zabolilo dupe sjedeci ali vrijedi, preporucujem. :)

Sta preporucujes nesretnice nesretni
Ja vece hrpe govana ne pogledah odavno
:lol:

Ne seri nindza, dobar je! :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popke, ti ondak vjeruješ u sudbinu od koje nema bijega?
Spamujem, a upozorili su me da se čuvam i da budem na oprezu.

Sad moram na brazaka izmisliti film neki koji sam gledala predpredpredpredpredposlednjeg. Uh. Šta sam ono gledala... uh.. Ček..

Slika
Spoiler:
Sid and Nancy (also known as Sid and Nancy: Love Kills) is a 1986 British biopic directed by Alex Cox. The film portrays the life of Sid Vicious (Gary Oldman), bassist of the seminal punk rock band the Sex Pistols, and his relationship with girlfriend Nancy Spungen (Chloe Webb).

Dobar.
8/10

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Spoiler:
Popokatepetl je napisao:
http://www.imdb.com/title/tt0240890/
Divan film koji se smije u facu hejterima i skepticima, poručujući da od sudbine ne mo'š pobjeći čak i da hoćeš. Jedina sjenka sumnje i vječito pitanje u vezi sa ovim, inače savršenim, filmom, je da li bi bolji izbor za glavnu mušku ulogu bio Tom Henks.

http://www.imdb.com/title/tt0035423/
Ah, kako sjajan film, koji teče niz svijest kao medovača niz grlo, a tu se poređenje ne završava, jer imamo oba elementa, slast cvjetnog meda (Meg, "Kejt") i snagu i oštrinu najbolje krajiške šljive (Hju, "Leo"). Uz to, nije slučajno što se ljubavni par iz ovog filma zove kao najljubavniji par ikad u istoriji kinematografije, Kejt i Leo, mada su u potonjem slučaju, to njihova prava imena, odnosno, u Leovom slučaju nadimak, jer im imena nisu ista, jer Leopold nije Leonardo, kao što ni Kristijano Ronaldo nije Ronaldo, iako ga mnogi odmila tako zovu.

Ovaj film s punim pravom dokazuje, da prava ljubav ne mari za vremenske razlike, bez obzira radilo se o različitim zonama ili vijekovima. Takođe, film nosi poučnu notu, jer nam govori da su američki margarini sranje i da ih ne treba jesti. Hju je odličan u glavnoj muškoj ulozi, mada postoji vjerovanje među kultnim poklonicima filma, da bi se u ovoj ulozi možda bolje snašao Tom Henks.

http://www.imdb.com/title/tt0128853/
U ovom klasičnom ostvarenju imamo još jedno smijanje u facu hejterima, koji misle da se prava ljubav ne može naći preko interneta. Ovaj film nije dobio sve pohvale koje zaslužuje, jer je bio daleko ispred svoga vremena, i neke stvari koje je proročanski prikazao, viđamo tek danas. Pored brojnih sjajnih osobina ovog ostvarenja koje ne mogu stići ni navesti, najveća je svakako očaravajuća pojava Toma Henksa.

@800: cvrsto vjerujem da je bio vezan za stolicu ili ucjenjen na neki opak nacin za vrijeme ove chick-flick revije filmova, a sad se sveti Tomom Henksom :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni je Life of Pi odlican, super 3d efekti i super avatarski stil boja koji se povremeno pojavi...

I mene je smorio kraj, pogotovo sto sam popio dva soka i kod kuce pola litre vode pre filma, tako da mi se zadnjih 15 minuta toliko islo u WC da uopste nisam mogao da se koncentrisem na drugu pricu :lol:

On celi film zedan a meni puca mehur... Izasao bih ja ali sam bio bukvalno na zadnjem sedistu u redu, pa nisam mogao dizati celi red, da je film jos 5min trajao bilo bi svasta...

p.s. sedeo sam skroz desno malo iznad sredine sale i povremeno mi se duplirao prevod na levom delu platna i pojavljivale se neke drecavo zelene linije... Ne znam da li je do ugla gledanja ili nesto drugo....

Spoiler:
Uglavnom, nikad vise na kraj reda

Pogledah sinoc Frankenweeni od Burtona, tipican crtani ove dileje, ali dosta losiji nego Corpse Bride i Nightmare before Christmas... Na momente dosadan i spor i na kraju sam skrljao da zavrsi, ali to Burton uvek radi, tako da je meni i dalje svaki njegov film odlican...

Skinuo sam Cloud Atlas, pa cu pogledati ovih dana, ne mogu 3 sata u kinu buljiti, da je bar 3D pa da imam razlog :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Hertzog je napisao:
p.s. sedeo sam skroz desno malo iznad sredine sale i povremeno mi se duplirao prevod na levom delu platna i pojavljivale se neke drecavo zelene linije... Ne znam da li je do ugla gledanja ili nesto drugo....

Ista stvar. Mislim da nije do mjesta.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Hertz, zato ja prije odlaska u kino ne pijem ništa bar 3 sata. :lol:

A to sa slovima i crtom na desnoj strani je i meni smetalo. Nije do ugla gledanja, biće prije da je do projektora.

800, dakle, preporučuješ Sid & Nancy?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
gledo
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Popokatepetl je napisao:
Pored brojnih sjajnih osobina ovog ostvarenja koje ne mogu stići ni navesti, najveća je svakako očaravajuća pojava Toma Henksa.

Ja ipak mislim da bi se umjesto Tom Hanksa u ovom filmu bolje snasao Tom Hanks.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu da se ne složim s tim.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 17:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ipanema_ je napisao:
Hertzog je napisao:

Ista stvar. Mislim da nije do mjesta.

e jeste picajzle

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 00:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2012, 14:04
@mrkvica

Ne odgovori mi na pitanje.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 02:34 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Jack Reacher - Rosa se drzi i te kako dobro za svoje godine, prava engleska zdrebica..od seksa sa Rosom nema nista, Tom je tu zakazao iako Duval mu fino kaze da uzme njen broj..par duhovitih scena(jedna vec postoji na traileru od 2:09 min kad Jack izlazi iz auta i na autobuskoj stanici ugura se medju narod jer ga policija zeli uhvatati.pa onda narod skonta da ga murija ganja i navodno mu pomognu da ostane neprimjetan)..nema neke pretjerane akcije poput Nemoguce Misije il Jason Bourne, al se da primjetiti da Tom misli kako je ovo Nemoguca Misija 5 dio..zasto se trpao da ozivi lik Jack Reachera nemam pojma.misteriozni snajperista skine 5 osoba i navodno murija ga ufati u roku od 2 min.medjutim vi kao gledalac vec u startu shvatite da to nije pravi ubica jer lice snajperiste i tipa u muriji nije isto..pitate se "sta sad" i onda uleti Tom kao Jack (tip je poput Bourna, duh koji nema adresu) i zene dozivljavaju orgazam za vrijeme face to face susreta(2-3 kratke scene kao dokaz koliko je Jack seksi)..uglavnom sam ocekivao od filma da mi pomogne da prezivim samocu i malo me zabavi.. :D eh, za ovo je vrijedilo gledati Jack Reachera..
Spoiler:
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
@800: cvrsto vjerujem da je bio vezan za stolicu ili ucjenjen na neki opak nacin za vrijeme ove chick-flick revije filmova, a sad se sveti Tomom Henksom :D.

Žurila, žurila, jako sam žurila, i samo kliknula na prvi link da vidim o čem priča, šta je to pogledao. I samo vidim Tom Henksa provlači po onim zadnjim rečenicama u pasusima za svaki film.
A kako Popke vrijedi za racionalnog čovjeka, bilo mi nevjerovatno šta sam pročitala.
Međutim, u vrlo kratkom roku, i pored moje žurbe, uspjela sam skontati kako se provalih.
:) :)

mrkvica je napisao:
800, dakle, preporučuješ Sid & Nancy?

Da, da!
Prvo što ne možeš da vjeruješ kako je autentično Gary Oldman odglumilo Sida.
Drugo, da se malo obrazuješ, ako ti se ne gledaju dokumentarci o Sidu i cijeloj toj priči sa drogom, Nensi i tragedijama, čisto muzičko-biografski.
Treće, ima sjajnih dijaloga u filmu.
Četvrto, puno je bolji od The Doors, koji je toliko puta već prežvakan i sažvakan, iako je i taj film pod must see i iako je Val Kilmer majstor prerušavanja.

Jedina zamjerka mi je glumica. U filmu kao da je starija jedno 3o godina od Sida, a zapravo je bila godinu mlađa od njega i nije bila tako ružna kako je u filmu prikazana. Prosto mi neprirodno djelovala, iako je odglumila savršeno.

Evo i prave Nancy Laure Spungen:

Spoiler:
SlikaSlika
Slika
Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rDyb_alTkMQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
T.L.T.I je napisao:
@mrkvica

Ne odgovori mi na pitanje.

Koje pitanje?

@800, film pristavljen.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:thumbright:
Javni kakav ti je.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]