banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2012, 02:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Cika sudija Dredd - dobro je sto kratko traje pa se da izdrzati..gluma -10..a nesto nisam se nagledao ni nekih specijalnih efekata.lazu na imdb oni koji kazu da film nema veze sa The Raid tj kopija..
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
budimo realni, postavka jeste raidovska ali ovi likovi nisu gledali the raid. karl urban je dobar kao dredd ali previše jednodimenzionalan. sa slyem je postojao neki back story, ovdje ništa. film nije ono što sam očekivao, mada nije ni loš.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 19:30 
staromodan
Korisnikov avatar

jel neko gledao Stolen od Nikole Kejdza?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja. ripof takena. preporuka samo ako voliš da gledaš kejdža kako preglumljuje i pravi grimase.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Frisky jesi mozda gledao ovo, tvoj je fah?

http://www.imdb.com/title/tt0883995/

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 01:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
malteras je napisao:
Osamstotinazena, bez obzira sto kad pricas o sebi, pricas u zenskom licu, ja sam i dalje ubjedjen da si ti musko...:)

Slika

Frisky_Dingo je napisao:
govori u svoje ime. ja komentarišem isključivo filmove koje nisam gledo.

Jbg, govorila sam u svoje i Mrkvičasto ime.

shakal je napisao:

Bio je prije par godina na TV-u. Meni nešto bio dosadan, i nisam ga do kraja pogledala. I ne volim ovakve filmove. Nisam nešto gadljiva, nego jednostavno su mi isfurani.

Pogledah juče Herzogov Even Dwarfs Started Small. :D
Što kaže Snješko, liliputanac na motorinu je isti Čava.
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
shakal je napisao:

Gledala nekad davno, i sinoć htjedoh pogledati do kraja, al' sam zaspala.
Meni je film potaman. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
shakal je napisao:

Dobar je film, vrijedi pogledati

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

promako mi.
kad je azija u pitanju ja prije svega volim akcije i trilere. njihovi horori su mi, čast izuzecima, previše banalni. mada, naravno, volim treš, tu su japanci nenadjebivi.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 00:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

Sranje

Slika

Nista posebno, ima i bolji i gorih osvetnickih filmova. Rezija osciluje od katastrofalne do vrhunske. Kristina Lindberg mi se mnogo vise svidja kao Anita.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 00:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Pogledao sci-fi serijal "Firefly" i filmski nastavak istog pod imenom "Serenity". Serija je ok, likovi, odnosi medju njima i dijalozi su za 10 sto se mene tice. Serija je bolja, usudio bih se reci i mnogo bolja od filma. Film pati od prosjecnosti, a ponajvise od odsustva svega sto sam naveo kao pozitivne strane serije.
Sinoc sam gledao "The end of the watch". Dva drota idu okolo i rijesavaju razna sranja usput pricajuci neke svoje price i sale. Snimljeno kao amatersko-dokumentasisticki, sto je malo naivno ubaceno i vec izlizano, al ajd dobro, nije ni prvi ni posljednji takav film. Film sve u svemu nije los.
Vidim da Denzel Washington ima neki novi mlif zvan "Flight", idem to da pogledam, jer on, Harvi Kejtel, Bradonja Pit, Brushena Vilica i Nebojsa Glogovac (cudne li druzine, zar ne?) bez nekog odredjenog razloga uvijek imaju mjesta na mom ekranu. Jel gledao neko?
E da, pogledao sam i ovaj crtic "ParaNorman". Ima svojih momenata. Dobar je nacin na koji je na kraju prikazana ljuta vjestica tj.onaj direktni susret Normana s njom...bas je vjesticanstven, a cini se i donekle originalnim. Nije bas crtic za djecu, uglavnom zbog opicenih prizora.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 02:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Fallen

http://www.imdb.com/title/tt0119099/

Dobar film, malo mistika ovo ono, samo me izbio kraj i ova macka jebena.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 03:39 
staromodan
Korisnikov avatar

Flight - Denzel i John Goodman stari drogerasi..uglavnom alkoholicarima ovaj film ce se dopasti.Tip je spasio nekoliko putnika od smrti i to samo zahvaljujuci opojnim sredstvima jer jedino tako njegov mozak funkcionise. :D neko ipak mora biti osudjen:Bog, vlasnik avio kompanije il pilot..pogledati samo pocetak zbog golisave Nadine Velazquez i to je to..predugacak, a moglo je krace..
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i ja ga gledo. neka alki okači onaj aplauz gif. flight to zaslužuje. najbolji zemekisov film još od povratka u budućnost.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Boomerang! (1947)- prica o ubistvu voljenog i postovanog svestenika u gradicu u Konektikatu, dijelom bazirana na istinitim dogadjajima. Dobra "courtroom" drama sa politickom pozadinom... Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Povjerenje, odanost, lojalnost, privrženost, muka, nedaća, prevara, oprost, bol, gubitak, ljubav.

Otprilike bi to bile ključne riječi koje nose ovaj film. Imala sam osjećaj da je autor filma prosto stavio pred sebe sve ove riječi i onda rekao: ajd sad da vidim šta mogu da dobijem kad ovo umiksam.

Ako se može za neki film reći da je zreo, genijalan, oprezan i uljudan, onda je to ovo australijsko ostvarenje.

Glumci su nevjerovatni, svi kao da su se poznavali godinama prije nego će film snimiti, kao da su se družili, kao neka ekipa stara koja se zna u trepavicu.

U početku, film je ličio na neku staračku dramu, tako da sam počela u jednom momentu da razmišljam o lakiranju noktića. No, kako je film odmicao, i kako je svaka nova scena unosila novi lik sa sobom, ja sam sve više pažnje poklanjala ovom genijalfilmcu.
Onda odjednom nisam mogla sa skontam šta me snašlo, film se iz drame mudro kao iskusni lisac pretočio u triler...

Voljeli ili ne isprepletene likove i krimićko otkrivanje umal-ne-riješenog slučaja, film će vam se svidjeti upravo radi onih ključnih stavki koje pobrojah sa početka svoje smotane recenzije.

Ne bi bilo loše i vašim mamama i tatama poturiti ovako nešto pod nos.

10/10

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj Gio, pogledah Biutiful.

Ovo je definitivno film o kojem se razmišlja tokom gledanja. Drago mi je da sam ga pogledala nakon Lantane. Iako su očevi i oci u gro planu filma, a majke su ili žrtvenice, ili kurve sa bipolarnim poremećajem, ili ih nema (Uxbalova patnja i sjećanje na oca kojeg nije ni upoznao, nadglašava lik majke koji se ne pojavljuje u cijelom filmu, iza majke je ostao samo jedan prsten).
Snaga jednog oca koji se bori sa podizanjem dvoje djece, sa kancerom, sa sjećanjima, sa spiritualnim iskustvima, sa preživljavanjem, sa sopstvenim mjerilima vrijednosti, sa ovim sa onim... u jednom prikazu socijalno neuređenog ambijenta, gdje je opstanak u velikom gradu moguć samo ako se baviš ili sumnjivim poslovima, ili ilegalnim stvarima, ili si korumpirani policajac. A onda ako imaš emocije, ako si fino vaspitan, i ako te vlastiti superego kažnjava radi stvari koje nisu u dure, veoma je teško i mukotrpno svakodnevnovati u cjelokupnom emocionalnom haosu. I na to sve kad si i fizički bolestan, i iščekuješ kraj, a manična žena ti maltretira dijete - tebi je dušo propast neminovna. Nema te snage koja moža da pobijedi nepobjedivo. To je ta blokautovska priča, koja kaže da je (možda) najduži poslednji sat...

A zanimljivi su mi u filmu nosevi. Prvi put primjećujem ravni Haviejrov nos, a i ova što mu glumi ženu je veoma ružna i nekako svo vrijeme dok sam gledala film pokušavam da joj taj nos u mislima ispravim.

Nisam škrta na visokim ocjenama, i znam da prećerujem sa pričom o porodici, ali...
postoje stvari jače od mene.
:)
10/10

Kontam da mi uskoro treba jedna doooobra komedija.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Bardem odlican, kamera sjajna ali osim toga, nit' smrdi nit' mirise.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Frisky_Dingo je napisao:
neka alki okači onaj aplauz gif. flight to zaslužuje.

Slika

Cloud Atlas
http://www.imdb.com/title/tt1371111/
Zapetljan ali dobar SF.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Bardem odlican, kamera sjajna ali osim toga, nit' smrdi nit' mirise.

A uvijek to zavisi od svakog čovjeka poimen'ce (uh, đe iskopa riječ :) ), kako ko i zašto doživi kako doživi film.

Ko ne živi sa ocem iz ovog ili onog razloga, bio on živ, mrtav, razvedeni roditelji, rastavljeni, nepoznat otac, bilo šta, vjerovatno je da će intenzivnije doživjeti film, prolazeći sam u glavi, neke svoje sopstvene demonske momente.

Spoiler:
To kad kažem demonske, ne mislim na strašne i gadne, nego na neku otac-priču koja ga prati iz djetinjstva, pa zahvaljući njoj u nekim odraslim godinama malo teže prolazi kroz neke stvari. Ili je prosto malo senzibilniji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]