Rock of Ages - yeah baby

Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones,Alec Baldwin, Paul Giamatti, Malin Akerman, Russel Brand, pomalo bar meni nepoznata Julianne Hough, Mary J Blige..
zanemarite ocjenu na imdb jer imam osjecaj da pop generacija, justin biber generacija je uglavnom glasala..ukoliko ste ljubitelji rock muzike film ce vas vratiti u vase djedinjstvo (prvenstveno mislim na stariju generaciju)..jednostavno ne zalim 2h sata i zao mi je sto nisam sa drustvom pogledao film u bioskopu. zanemarite cinjenicu da Tom Cruise igra u film rockera Stacee Jaxx (legendarnog Axl Rosa najvjerovantije) jer covjek je dao sve od sebe i ja sam jednostavno iznenadjen..hvala ti Kate sto si ga ostavila jer sumnjam da bi imao snage u braku sa tobom staviti ruke na prekrasne grudi Julianne Hough i izjaviti " you have such a perky heart", zatim ruke na grudi Zete Jones (igra zenu gradonacelnika LA i pokusava unistiti rock n roll) i izjaviti "ah patty, your tits have held up well", zatim gledati u gooze prekrasne Malin i pjevati " i wanna know what love is"..tu je i majmun koji u jednom momentu izgleda kao Gadafi..
stekao sam utisak kao da ljubitelji rock muzike izazivaju Axl Rose da se vrati na normalan put..
dopada mi se scena kad Malin prilikom razgovara (igra repoterku Rolling Stone casopisa) otvoreno napadne Stacee Jaxxa "you used to be great. but whatever made you that way, its gone.now, you are just another rocker asleep at the wheel, singing the same songs you wrote 10 years ago".."you used to write great songs, where are they now?"..

trailer..
http://www.youtube.com/watch?v=TT_Ytd21mKg