banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2012, 01:30 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Rock of Ages - yeah baby :headbang: Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones,Alec Baldwin, Paul Giamatti, Malin Akerman, Russel Brand, pomalo bar meni nepoznata Julianne Hough, Mary J Blige..

zanemarite ocjenu na imdb jer imam osjecaj da pop generacija, justin biber generacija je uglavnom glasala..ukoliko ste ljubitelji rock muzike film ce vas vratiti u vase djedinjstvo (prvenstveno mislim na stariju generaciju)..jednostavno ne zalim 2h sata i zao mi je sto nisam sa drustvom pogledao film u bioskopu. zanemarite cinjenicu da Tom Cruise igra u film rockera Stacee Jaxx (legendarnog Axl Rosa najvjerovantije) jer covjek je dao sve od sebe i ja sam jednostavno iznenadjen..hvala ti Kate sto si ga ostavila jer sumnjam da bi imao snage u braku sa tobom staviti ruke na prekrasne grudi Julianne Hough i izjaviti " you have such a perky heart", zatim ruke na grudi Zete Jones (igra zenu gradonacelnika LA i pokusava unistiti rock n roll) i izjaviti "ah patty, your tits have held up well", zatim gledati u gooze prekrasne Malin i pjevati " i wanna know what love is"..tu je i majmun koji u jednom momentu izgleda kao Gadafi.. :lol:

stekao sam utisak kao da ljubitelji rock muzike izazivaju Axl Rose da se vrati na normalan put.. :D
dopada mi se scena kad Malin prilikom razgovara (igra repoterku Rolling Stone casopisa) otvoreno napadne Stacee Jaxxa "you used to be great. but whatever made you that way, its gone.now, you are just another rocker asleep at the wheel, singing the same songs you wrote 10 years ago".."you used to write great songs, where are they now?"..
Spoiler:
Slika
Slika

Slika
trailer..http://www.youtube.com/watch?v=TT_Ytd21mKg

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Elvis Presley je napisao:
The Raid: Redemption

Slika

http://www.imdb.com/title/tt1899353/

Hell yeah! Dajte taj drugi dio sto prije!

zgrada Vlade neka bude TAJ objekat!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cuti bolan, sjebace nam forum.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
The Possession (2012)- katastrofalno, losa gluma, smijesne scene koje bi trebalo da budu strasne... Ne vjerujem da je ova tematika istrosena, nego su samo pogresni ljudi u zadnje vrijeme pravili filmove vezane za nju... Ocjena 4/10

Despicable Me (2010)- veoma simpaticno. Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
spavac je napisao:
Rock of Ages - yeah baby :headbang: Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones,Alec Baldwin, Paul Giamatti, Malin Akerman, Russel Brand, pomalo bar meni nepoznata Julianne Hough, Mary J Blige..

zanemarite ocjenu na imdb jer imam osjecaj da pop generacija, justin biber generacija je uglavnom glasala..ukoliko ste ljubitelji rock muzike film ce vas vratiti u vase djedinjstvo (prvenstveno mislim na stariju generaciju)..jednostavno ne zalim 2h sata i zao mi je sto nisam sa drustvom pogledao film u bioskopu. zanemarite cinjenicu da Tom Cruise igra u film rockera Stacee Jaxx (legendarnog Axl Rosa najvjerovantije) jer covjek je dao sve od sebe i ja sam jednostavno iznenadjen..hvala ti Kate sto si ga ostavila jer sumnjam da bi imao snage u braku sa tobom staviti ruke na prekrasne grudi Julianne Hough i izjaviti " you have such a perky heart", zatim ruke na grudi Zete Jones (igra zenu gradonacelnika LA i pokusava unistiti rock n roll) i izjaviti "ah patty, your tits have held up well", zatim gledati u gooze prekrasne Malin i pjevati " i wanna know what love is"..tu je i majmun koji u jednom momentu izgleda kao Gadafi.. :lol:

stekao sam utisak kao da ljubitelji rock muzike izazivaju Axl Rose da se vrati na normalan put.. :D
dopada mi se scena kad Malin prilikom razgovara (igra repoterku Rolling Stone casopisa) otvoreno napadne Stacee Jaxxa "you used to be great. but whatever made you that way, its gone.now, you are just another rocker asleep at the wheel, singing the same songs you wrote 10 years ago".."you used to write great songs, where are they now?"..
Spoiler:
Slika
Slika

Slika

jaooo. ovo je tako prazno, a šareno ko šarena laža.
ja nisam neki fan mjuzikla, ali tomi ili kosa su uz muziku imali priču, dobre likove, dramu...ovdje nema ništa. ovo može da se gleda kao serija spotova u kojima glumi tom kruz i još ako volite glam muziku, aj dont no vot lav izzzz, aj von ju tu šooo miii! i taj fazon..

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 22:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
tematika Kose i Rock of Ages neusporediva, dva razlicita filma-mjuzikla..ako pogledas muziku u globali i razne show emisije poput X Factor tesko ces pronaci da se stavaraju rock grupe, sve neki justin biber klonovi..iz tog ugla Rock of Ages i te kako ima poruku..sam si rekao da nisi fan mjuzik filmova.
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Frisky_Dingo je napisao:
spavac je napisao:

Spoiler:
Slika
Slika

Slika

jaooo. ovo je tako prazno, a šareno ko šarena laža.

Baš to.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
spavac je napisao:
tematika Kose i Rock of Ages neusporediva, dva razlicita filma-mjuzikla..ako pogledas muziku u globali i razne show emisije poput X Factor tesko ces pronaci da se stavaraju rock grupe, sve neki justin biber klonovi..iz tog ugla Rock of Ages i te kako ima poruku..sam si rekao da nisi fan mjuzik filmova.
Slika

pazi, ideja da se pravi mjuzikl o roku osamdesetih je odlična, ali ovdje se dalje od toga nije otišlo. film mora imati priču da bi držao pažnju. i mora imati likove da bi se poistovjetio sa njima. ovdje osim, možda kruza, koji igra neku karikaturu, nema ništa.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:
Incendies

Huh... :o Ovo nije dobro, ovo je fenomenalno...

bogtejebo, kakav film!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Evo i ja sam ga skinula.
I samo da vam kažem, da mi jedan rare file od 200MB skine za 2-3min :D Hihihihihihihihi! Austrio i Rapidshare, volim vas!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo?

Film od 10 gigabajta za 5 minuta :)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
SveCka, ladno al standard, jebi ga

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka

Slika

Ma ja se radujem zato što inače mrzim ovaj svoj kompjuter jer mi sve šteka i baguje, pa tako i prenos podataka traje hiljadu godina... ali sad odjednom... to je mirakul! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka

giometar je napisao:
SveCka, ladno al standard, jebi ga

:o

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Die fetten Jahre sind vorbei (2004)- dvojica mladih antikapitalista revolucionarnog duha upadaju u kuce bogatasa i pomjeraju im namjestaj, nakon cega ostavljaju poruku Die fetten Jahre sind vorbei (u prevodu otprilike Dani blagostanja su za vama), i sve to naravno dok jednom stvari ne krenu pogresno. Mnogo dobrih dijaloga, revolucionarnih razmisljanja, suprotstavljenih stavova o bogatstvu i bogacenju i smislu svega toga. Veoma efektan pocetak. Kraj i ne valja bas... Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Interesantan ti je ovaj film Malteras, stavljam u bookmark.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jules and Jim (1962)

http://www.imdb.com/title/tt0055032/

Slika

U Francuskoj se pedesetih godina javljao Novi Val, koji govori o tome da filmovi nisu samo oblik zabave, da se eto potroši 2 sata, već da su jedan ozbiljan izraz autora, a Truffaut je tu razbio sve oko sebe, koji je roman Jules and Jim prebacio na filmsko platno. Priča je o dvojici prijatelja koji upoznaju Catherine, ljupku djevojku. Film i dan danas izgleda vrlo "privlačno" i mogu ga gledati svi. U stvari baš zbog karakteristika francuskog novog vala, na trenutke zamrznuta fotografija, snimanje iz neba, glas koji predstavlja intro filma i uvodi nas u radnju.. Catherine je "neuhvatljiva", lepršava, živi svoj život i drugi je ne ometaju. Jules i Jim su intelektualci..

Ovaj film je prikaz nesebične i malo neobične ljubavi i prijateljstva. 9/10.

Za ovaj film sam dobio preporuku na drugom forumu i zaista je dobro, knjigu Jules and Jim uskoro dobijam i sigurno ću još više razraditi radnju i napisati esej za školu. Mislim da će biti dobro moraću se potruditi.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Tilva Roš

Slika

Dobar, brate. Ono, brate, skroz, brate.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka

Ijebote, brate, ono pa daj mi neki link ako imaš.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 07:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i meni ili bar ti Liso ako dobiješ od njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]