banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2002, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
I OSKARCIC JE STIGAO..Nadam se da ste svi jako ponosni.:grin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2002, 10:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Mar 2002, 01:00
nisam ja djaba de(m)bil.
naravno da je ovo politicko pitanje jer vecina VAS koji kazu da film ne valja, to kazu zbog nacionalne i politicke pripadnosti.sinoc sam gledao dnevnik FTV-a i neki idiot iz Banjaluke je rekao da je onaj Amelie bolji od Nicije Zemlje,umjesto da se raduje necim pozitivnim poslije ovog jebenog rata on,kao vecina VAS,glumi frajera.pa jeb'o ga svak' cijeli svijet kaze da film valja samo 'rep. srpska' kaze da ne valja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2002, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 25.03.2002. 21:57, Vulture 72 je napisao:
I OSKARCIC JE STIGAO..Nadam se da ste svi jako ponosni.:grin:
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

jaaako :grin:

nego dembil, nauci se da primis svacije misljenje, ipak je to i fazon na forumu.. i ja nekad kazem, jebo budalu, sad cu mu ja sve po spisku, al ne ide, nemas od toga nista.
i vjeruj mi ako ne reagujes tako, pojesce se sam(a)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2002, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
dembilcicu.. ukusi se razlikuju ,mozda se nekome zaista i svidja francuski vise od" Nicije Zemlje " halo sloboda misljenja i govora.
By the way nick ti je pravi samo molim te drugi put izbaci to "m".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2002, 20:16 
Voajer
Voajer

evo za vas sve : ja sam debil(i to nije velika novost).i kritike uvijek dobro dodju tako da se izvinjavam onim koji zaista vise vole Amelie,a onima koji to govore samo zbog Tanovica ostavljam prijasnje poruke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2002, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
:grin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2002, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja licno nisam pogledala ni jedan ali nadam se da cu uskoro... vjerujem da su oba filma jako dobra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2002, 23:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 27.03.2002. 20:16, dembil je napisao:
evo za vas sve : ja sam debil(i to nije velika novost).i kritike uvijek dobro dodju tako da se izvinjavam onim koji zaista vise vole Amelie,a onima koji to govore samo zbog Tanovica ostavljam prijasnje poruke.
E tako je vec bolje! :smile: Popravljas se nema sta! Meni je nekako blizi "Nicija zemlja", jer je ako nista drugo bar sa ovih prostora, i zbog Branka Djurica koji je meni drag jos od Nadrealista,
pozdrav :smile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2002, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
Djuro hehehehe da, Audicija.... bio je divan, stvarno pravi hahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2002, 10:29 
Voajer
Voajer

bolje ovako neg' da se svadjamo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2002, 11:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jan 2002, 01:00
Dana 26.03.2002. 10:03, dembil je napisao:
nisam ja djaba de(m)bil.
naravno da je ovo politicko pitanje jer vecina VAS koji kazu da film ne valja, to kazu zbog nacionalne i politicke pripadnosti.sinoc sam gledao dnevnik FTV-a i neki idiot iz Banjaluke je rekao da je onaj Amelie bolji od Nicije Zemlje,umjesto da se raduje necim pozitivnim poslije ovog jebenog rata on,kao vecina VAS,glumi frajera.pa jeb'o ga svak' cijeli svijet kaze da film valja samo 'rep. srpska' kaze da ne valja

E , vidis , zanimljiva je i ta konstatacija ... Interesantno je sta je propaganda uradila u svijetu - Otisao sam ja poslije rata u Irsku ...
... i , da ne duzim , tamo vlada sledece misljenje - " Srbi su kao Kurdi , sisli sa brda i planina i napali Muslimane koji zive u gradovima ... "

Eto , nije ni cudo sto se film ne svidja JEDINO nama iz RS , pa kad drugi vide da mi znamo i "yes yes" govoriti mislice da smo obrazovaniji nego sto su nas predstavili ...

Evaj odgovor neka procita i neko ko je rekao da zna sta se u ratu desavalo a citav rak je proveo(la) u inostranstvu pred TVom ...

Takodje, mislim da je film (naj)vise kritikovao UN ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2002, 20:05 
Voajer
Voajer

moje je misljenje da film nije nikoga kritikovao neko da je pokazao situaciju u drzavi.koliko kod kritikuje srbe toliko i bosance.jedni se svadjaju s drugim o tome ko je zapoceo rat i jos neke druge stvari

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2002, 09:35 
Početnik
Početnik

pa, hajde, nije bas navaljivao , ali eto kao npr.
Srpski pukovnik , debeli krmak , vide mu se gace iz hlaca ... bla bla .. "
kapis , da je rijec o mekoj drugoj drzavi mi bi to shvatili kao dobar fazon , ali evo , kao sto se dalo vidjeti , neki su to pripisali "objektivnom stanju" - kao Srbi su divljaci ....

Ta, morao je paziti i na to - gdje ce praviti film o ratu u zemlji gdje je taj rat prosao prije 6 godina a da tako prikaze jednu stranu ...

Steta sto nije napravio objektivniji film , ali ovako je samo sranje izazvao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2002, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zasto "sranje"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2002, 19:08 
Voajer
Voajer

jeb' ga pokazao je i da su bosanci glupi kad onaj deba lezi na travi i kuka kako je gladan i uz to slusa sevdalinke.mene najvise interesuje
STA JE S HRVATIMA?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2002, 21:10 
Početnik
Početnik

Dana 02.04.2002. 11:08, Secret je napisao:
Zasto "sranje"?

Sranje zato sto sada dodju neki napaljenici koji kazu - Film je pokazao junastvo Bosanaca a Srbe kao "pacere" koji "podlo igraju"
( onaj cvikeras je navodno uzeo kalas kada je Djuro pomagao onome na bombi)

uostalom , zar nisi procitala postove ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2002, 08:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jesam procitala sve, ali nije mi bilo jasno tvoje misljenje....

Svoje misljenje o filmu sam dala: meni se svidio. A sad, ko je kako ratovao, sta je ko radio i tako to: o tome se moze i na politici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2002, 22:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Apr 2002, 01:00
Danas sam dobio kasetu i ostao bez rijeci.
GENIJALAN FILM !!!
Pregledao sam ga veceras jos jednom sa mamom. Ona je isto trazila dlaku u jajetu. Ja ne znam kako, ali je reziser u ovom filmu SVE ostavio otvoreno.
Pogledajte imena "Nino" (Nikola ili Nihad), Ciki (?!?)...
Pogledajte ko je koju ulogu glumio: Diklic, Djuric, Nadarevic,...
Pogledajte ko je koga mogao u rovu ubiti i zasto nije (strah/ljubav)...
Pogledajte i poslusjte pocetak i kraj filma. Izmedju nema muzike. Ima samo u jednom trenutku kada dolazi deminer, pa se u pozadini cuje neki tehno, ali se ubrzo prekida jer vojnik sa cijeg je to vokmena bilo, mora na zadatak...

Volio bih da sa nekim vodim diskusiju o PRAVIM simbolima iz ovog filma. Na kraju krajeva, tolike nagrade se ne dobijaju za prosjecan, niti za propagandni film. I mi imamo pravo biti ponosni na njega kao i svi drugi na Balkanu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2002, 22:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Apr 2002, 01:00
Dana 02.04.2002. 10:35, Drakkan je napisao:
pa, hajde, nije bas navaljivao , ali eto kao npr.
Srpski pukovnik , debeli krmak , vide mu se gace iz hlaca ... bla bla .. "
kapis , da je rijec o mekoj drugoj drzavi mi bi to shvatili kao dobar fazon , ali evo , kao sto se dalo vidjeti , neki su to pripisali "objektivnom stanju" - kao Srbi su divljaci ....

Ta, morao je paziti i na to - gdje ce praviti film o ratu u zemlji gdje je taj rat prosao prije 6 godina a da tako prikaze jednu stranu ...

Steta sto nije napravio objektivniji film , ali ovako je samo sranje izazvao

A kasnije kada dodje francuski "strumf" u rov, Nino zna engleski jer je iz grada i skolovan, a onaj ni rijeci :smile:
Sada bi trebalo da se "Bosnian side" digne u "protuofanzivu" i da kaze kako je ovo "antibosnjacki film".
Kakva glupost!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2002, 04:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ne mislim uopste da je film ocrnio jednu naciju a ne drugu, dosta je realan i tu se nema ko sta ljutiti.
svako vidi film onako kako zeli da ga vidi, ja mislim da je film imao jednu sasvi drugu poruku.. besmislicu rata.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]