banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 140 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2008, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Vader je napisao:
marijanaA je napisao:
Film nisam mogla docekati pa sam ga prije par dana skinula ,evo torrent ako nekome uopste sad i treba!!

Neće taj torrent da mi pusti, kao treba odgovarajući video player?! Još nekome?

Inače nisam skinuo da gledam (gledaću u kinu) već da vidim kakvi se snimci vrte ovih dana.

ista situacija i kod mene :-? :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
DObar film, ali se ne bih usudio davati epitet odlican ili sjajan, iz postovanja prema stvarno velikim filmovima, koji su, vidim, dobili istu ocjenu kao ovaj. Od mene, maksimalno 8.3.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 00:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
IMAX rules! 520 kvadratna metra platna, 11.600 wati na 42 zvucnika i treci red od vrha pruzili bi bilo kojem filmu vrhunski ugodjaj. Uz sve to, udobne stolice i live najava za film, te osjecaj da ste nasli kartu u novom terminu na koji ste slucajno nabasali, dok je mjesec dana unaprijed sve vec rezervisano, podizu eg... ovaj, uzitak :D svakog gledaoca koji se nasao tu u predvidjeno vrijeme filma, a jedan od tih sam bio i ja.
Ne komentarisem film, samo se hvalim malo. 8)

Slika

Da ne bude da pricam samo o kinu, film mi se prilicno svidio, a kako i ostali vec spomenuse, Joker je odigrao najbolju ulogu u filmu.
Dosta mi se vise svidio od proslog nastavka, mada mislim da je tamo Gotham city bio bolji.

Bacicu jos koji komentar kad sutra opet pogledam film u kinu, po drugi put. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
http://www.net.hr/film-glazba/page/2008 ... 51006.html

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 11:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Citiraj:
DObar film, ali se ne bih usudio davati epitet odlican ili sjajan, iz postovanja prema stvarno velikim filmovima, koji su, vidim, dobili istu ocjenu kao ovaj. Od mene, maksimalno 8.3.

Slazem se ... Svidio mi se kraj filma, kao i Joker ... Ostalo, nista jace od prosjeka :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 18:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo nakon sto sam ga drugi put pogledao, ovaj put u Kozari (citaj: iskustvo jednako onom na tv-u :D ), moram da kazem da mi se film jos vise svidja.
Jeste da je zbog vizuelnog ugodjaja bolje da ga nisam gledao drugi put (a i zvuk je krcio, sto nisam samo ja rekao :-? ), film i dalje ostavlja odlican utisak.

Od mene: 10/10

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Meni je ostalo malo nejasno zašto šefa policije, crnca, sahranjuju uz tradicionalne Škotske počasti, zvuk gajdi i sve ostalo.. ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 09:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
BlackHand je napisao:
Meni je ostalo malo nejasno zašto šefa policije, crnca, sahranjuju uz tradicionalne Škotske počasti, zvuk gajdi i sve ostalo.. ;)

zasto sve ljude u USA koji rade kao policajci, vatrogasci, vojnici sahranjuju uz skotske gajde ? :)
jednostavno je tako

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Svi smo mi Joker

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posto sam obrtao neke grickalice, nisam dobro pogledao dio filma kada Jokera dovedu kao lazni lesh onom crncu sto mu je ucjenio glavu...
Kakogod, nakon sto ga ubije, polomi stap za bilijar na 2 dijela, i baci ga trojici mafijasa, uz neki komentar tipa "samo jedan ce moci dalje". Koji vrag je to bio?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 08:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2001, 01:00
...izabere ostriji dio i baci ga medju njih uz izjavu kako prosiruje bandu, ali ima mjesta samo za jednoga...

nema puno smisla, osim izazivanja "socijalnih apstrakcija" sto se kroz lik dzokera potencira kroz cijeli film, znaci odrzavanje predstave o njegovom karakteru.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eh to je, nisam obratio paznju posto sam prevrtao po kesi, da sam vidio da je ostriji komad bacio bilo bi mi jasno, mada sam i ovako pretpostavljao da su se trebali isklati, iako su do malocas bili do smrti odani jedan drugome...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
U crnackim bandama nikada nema odanosti osim u Bricksima, medju ostalima su svi odani samo novcu..

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Ko rece da je oldman bio dobar? a jel neko vidio uopste oldmana u filmu? Na kraju nesto malo zakuka...
Oldman,jedan od boljih svetosumskih glumaca nikako da dobije ulogu... vjerovatno i nece.

Gledao tri puta u kinu-film odlican..

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
Погледао Бетмена два пута у Србији. Једино ме занима што се филм зове Бетмен.. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
FLASH je napisao:
IMAX rules! 520 kvadratna metra platna, 11.600 wati na 42 zvucnika...
Slika

Bio sam za vikend u Londonu i posto mi je djevojka htjela da pogleda Batman-a (ja sam gledao ranije) odemo do IMAX-a. Karata, naravno, nije bilo a prvi slobodni termini su bili 05. i 07.09. :lol: :lol: :lol:

Sto se tice filma - odlican lik Jokera, dobra fabula i nekoliko "ljigavih" scena (neuzvracena ljubav, bla bla bla...). Sve u svemu 9,9/10 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
Bio sam za vikend u Londonu i posto mi je djevojka htjela da pogleda Batman-a (ja sam gledao ranije) odemo do IMAX-a. Karata, naravno, nije bilo a prvi slobodni termini su bili 05. i 07.09. :lol: :lol: :lol:

A i server za rezervisanje im svako malo pa "busy". Ja sam na prvu uzeo karte u prvom redu, skroz desno, a projekcija u 2:30 AM, jer je bila slicna situacija kao kod tebe ("sljedece slobodne karte za 25 dana" :D ).
Sreca, naletim dan prije projekcije i tad taman otvorili dva nova termina, pa sam zamijenio karte za one u trecem redu s' vrha. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2008, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Skontao sam zasto su Betmen i Bjekstvo iz Sosenka na vrhu liste filmova-u oba filma Morgan Frimen nesto moralise glavnim glumcima :D

Elem, sinoc sam gledao Betmena, malo mi je tesko da sa tako male distance i nakon samo jednog gledanja pohvatam sve dosad nabrojane nijanse. Mada, ne planiram ga odmah ponovo gledati. Iako su hvalospjevi fijukali na sve strane, odlucio sam da budem oprezan i ne prepustim se ocekivanjima. U svakom slucaju, film je zaista dobar, mada mi je jos rano da mu dajem ocjenu skroz hladne glave.
Dzoker jeste sjajan, ali njegovom liku je i posveceno najvise paznje. U stvari, cini mi se da je ta mracna, zla strana ubjedljivo naglasena u filmu, zato Betmen i jeste skoro neprimjetan i bezlican, ali mislim da je to namjerno uradjeno, sto svjedoce i odjavne recenice kada se govori o tome kako je on "tihi zastitnik koji moze da podnese da ga mrze". I mene je malo iznervirala brza transformacija Denta u negativca, ali je vjerovatno i to posluzilo da se podcrta Dzokerova genijalna monstruoznost.
Ovo su neki prvi utisci, pa je sve malo izlomljeno i nedovrseno.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Одгледах и ја, напокон. У првом дијелу ми је био забаван, у једном тренутку, негдје око ситуације с трајектима, сам пожељела да је краћи, да би послије опет добио моју неподијељену пажњу и на крају ме оставио поприлично замишљеном. Хит Леџер сјајан, као и у Планини Броукбек, Бејл не нарочито увјерљив, но срећом су ту, поред Леџера, и Фриман и Кејн. Одличан филм!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da li je gužva u kinu ovih dana za ovaj film? Treba li kupiti kartu ranije ili može uoči projekcije?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 140 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]