banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2003, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Nije loš "Ja špijun", mada nije nešto ni dobar... :D (...pogotovo kad gledaš iz prvog reda.. :o :o :o :D )

Vrh

Tema posta: CRVENI ZMAJ
PostPoslato: 02 Feb 2003, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Crveni zmaj je iznenadjujuce dobar film.Iznenadjujuce jer svaki nastavak klasika bude razocarenje.Pa takav je i bio dosadni i nezanimljivi Hanibal iz 2001.Ali Crveni zmaj je nesto drugo.Meni se dopao jer je iz Jaganjaca preuzeo sve sto je dobro:Hanibala Lektora,zastrasujuce scene i saznanja ( jedna je stvarno stravicna kako zbog slike tako zbog zvuka ali vise zbog zvuka pa su svi gledaoci bili prikovni za stolicu ocekujuci jos jednu slicnu scenu),dobru pricu .
Naravno da se ne moze porediti sa filmom KAD JAGANJCI UTIHNU ali ipak ga preporucujem svim ljubiteljima Hanibala Lektora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2003, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Vader je napisao:
Koji film?

BORNOV IDENTITET

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2003, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Gledao sam sinoć crtani Ledeno Doba, meni je dosta dobar. Mana mu je što traje samo oko sat i 15-20 minuta, da je duži nekih dvadesetak minuta bio bi još bolji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

"City by the Sea"sa Robertom DeNirom, ne znam da li ga je ko gledao, ako niste pogledajte, vrijedi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik

Balkan Expres je napisao:
"City by the Sea"sa Robertom DeNirom, ne znam da li ga je ko gledao, ako niste pogledajte, vrijedi.

Je li to onaj film kada otac policajac mora da uhapsi sina ubicu?Nisam gledao ali cini se dobra tema ako je to taj film.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2003, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik

Sinoc sam gledao DVIJE SEDMICE ZA LJUBAV i moram priznati da originalnije fazone nisam sreo od komedije UPOZNAJ NJENE RODITELJE.Ako se iskljuci moralisanje o novcu i ljubavi (koje mi je pateticno za americke filmove) kojeg je malo u filmu,komedija je za cistu desetku.Hju Grant,koji mi je bio bez veze GLUMAC do filma O DJECAKU,i ovdje je sjajan .Tacnije fazoni su mu sjajni.Tako da film preporucujem i onima koji vole romanticne komedije ali i onima koji vole dobru komediju(sigurno se nece pokajati).
Da li je ko gledao filmoveJAGODA U SUPERMARKETU I TRANSPORTER i naravno kakvi su komentari?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2003, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
"Jagoda u supermarketu" nije loš, ima dobrih fazona da se nasmiješ, malo spominjanja rata, što se vidi iz najave, muzika je vrlo dobra, jedno mjesto radnje je sigurno bilo isplativo...

Marko Kraljević je legenda! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2003, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gledao sam sinoć "Crveni zmaj", meni je dobar, bolji je od Hanibala. Film je standardno potežak, ko voli vakve filmove nega ga pogleda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

qq je napisao:
Balkan Expres je napisao:

Je li to onaj film kada otac policajac mora da uhapsi sina ubicu?Nisam gledao ali cini se dobra tema ako je to taj film.

Jeste, to je taj film,odlican je, pogledaj ga kada budes imao sansu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2003, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Crveni zmaj je najlosiji film iz trilogije o hanibalu.Jel zna neko mozda kakav je film Daredevil?Jel dobar poput Blade-a ili je sranje poput Spiderman-a?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2003, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Eh da.Jel iko gledao Ring(rimejk japanskog horora)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2003, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
"dobar poput blade" ??;))))

The Ring sam zbavio prije 2-3 dana, nadam se uskoro da cu ga pogledati, mada sam cuo da je bas jak u svom zanru (horor)

Vrh

Tema posta: FINE MRTVE DJEVOJKE
PostPoslato: 03 Mar 2003, 00:18 
Pripravnik
Pripravnik

Bas me prijatno iznenadio.Dobra drama,dobra komedija,dobar prikaz svih slojeva drustvo=pogledajte.Meni je jedan od najboljih hrvatskih filmova koja doduse i nema neki nivo ali FINE MRTVE DJEVOJKE su van svih klisea i jedan realan film(nije ni cudo sto su Hrvati nezadovoljni prikazom drustva ali prikazan je skriveni moral,frustracije i izopacenosti cijelog ljudskog drustva).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Vader je napisao:
Gledao sam sinoć "Crveni zmaj", meni je dobar, bolji je od Hanibala. Film je standardno potežak, ko voli vakve filmove nega ga pogleda.

Je li Hopkins standardno dobar u ulozi Hanibala...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
sto se tice transportera, on me iz najave odusevio, ali kad sam ga gledao u cinema magica(na ATV) malo sam se i razocarao...ali kad sam ga pogledao grrrrrrrr :mad: poludio sam, film je glup ko noc
ja mrzim filmove tipa 007, e sad ovaj glavni u transporteru je brzi bolji jaci.... ma 007 bi razbio ko malu macu...
pocetak nije los, ali onda kako minuti(mozda cak i sekunde) prolaze zivo njesra...

p.s.
samo mi je bilo drago sto sam ga digao u videoteci za 1KM a nisam otisao gledati u kino za 3KM.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gazdarica je napisao:
Je li Hopkins standardno dobar u ulozi Hanibala...?

Standardno dobar, a scenario (po meni glavni elemenat filma) bolji nego u Hanibalu koji na mene nije ostavio neki utisak u odnosu na "Kad jaganjci utihnu" i ovaj najnoviji. I inače koliko sam vidio ljudima se "Crveni zmaj" svidio više nego "Hanibal".

Što se tiče Transportera nisam ni sumnjao da je loš :D

Gledao sam "Insomniu", dobar mi je, čak je i nešto bolji i interesantniji nego što sam mislio.

Da li je neko čuo nešto o onom "Poslije 28 dana" što se najavljuje. Da li je to horor?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
The Ring je Ok horor, ali da je nesto posebno bas i nije.Transporter je, toliko ne volim govoriti tu rec, ali toliko je glup da nemam komentara.Posle 28 dana jeste horor, cuo sam da je film dobar, nesto sto sam pronasao o filmu je da vlada klaustrofobicna situacija, dosta mracan film, nesto tipa survival horora.Bas jedva cekam da se pojavi i neki makar malo bolji horor u nasim kinima, bdw na netu se mogu iskopati neke jako poremecene skice i nacrti monstruma iz filma ;). A da ljudi jos malo pa Matrix 2, wow bas me interesuje hoce li biti glupost sa mnogo efekata, ili nesto zanimljivo, ako nista drugo makar za dva gledanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2003, 01:26 
Pripravnik
Pripravnik

Vader je napisao:

Da li je neko čuo nešto o onom "Poslije 28 dana" što se najavljuje. Da li je to horor?

Navodno je sf horor a radi se o pustenom virusu koji poubija sve ljude na svijet osim njih nekoliko koji se bore za opstanak od ljudi koji su mutirali.
Da li ste culi da od 13.3. u Plasu ce pretpremijerno prikazati filmove nominovane za Oscar.Nije 100% provjerena informacija ali ako je tako bilo bi sjajno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2003, 17:50 
Pripravnik
Pripravnik

A da li ste gledali ovaj film.Ironija!
http://thomas.wolff.net/img/gulfwar2.jpg

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]