banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2008, 01:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Jedan američki website sastavio je listu promašenih uloga u velikim hollywoodskim ostvarenjima kao što su 'Spiderman' i 'Dracula', pa čak i kultni 'Kum'.

Evo nekoliko kritikovanih glumaca i njihovih uloga:

- Winnona Ryder i Keanu Reeves u Coppolinom 'Draculi' često su ismijavani zbog loše glume i akcenta mada je film stekao veliku popularnost.

- Leonardo Di Caprio u filmu 'The Aviator' , publika se žalila na njegov dječački izgled koji nikad nisu uspjeli povezati s ulogom bogataša Howarda Hughesa.

- Cameron Diaz u 'Gangs of New York', mnogi kažu da je jedina svijetla tačka ovog filma glumac Daniel Day Lewis. Ipak film i danas ima veliki broj obožavatelja.

- James Franco u sva tri 'Spidermana', njegova uloga Harryja Osborna je, po mišljenju fanova, osrednja.

- Mark Wahlberg u 'We Own the Night' i 'Planet of the Apes', glumac je i prije bio prozivan zbog površne glume, a nakon ovih filmova dobio je reputaciju glumca koji zna odigrati ulogu koja zahtijeva više od akcije

- Halle Berry u 'Catwoman', mada mnogi misle da bi film bio loš i da je glavnu ulogu tumačila neka druga glumica, činjenica da je Halle Berry dokazala da ne zna glumiti nije ništa manja

Nisam gledao nijedan filma od ovih ponuđenih, ali Leonardo di Caprio je shit actor. Spiderman sam gledao, ali ne znam za ovog James Franco.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2008, 01:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Gledao sam vecinu ovih filmova i Leonardo nije shit glumac, cak naprotiv. To sto ga neki gledaju kroz prizmu shita od "Titanika" to je problem njihove percepcije.
Ne da mi se sve komentarisati ali moram reci da gluma onog betera u "Spidermanu" nije osrednja nego odvratna. Posebno zadnja scena prvog dijela sa onom njegovom mrljavom ribom na kraju. Izgleda mi kao stene pred sinterom.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2008, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Priroda se sa Leonardom di Capriom grubo poigrala i oduzela mu ono najvažnije, muškost. :(

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2008, 10:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Leonardo di Kaprio ima veliki problem zbog izgleda. Pogotovo sada kada mu daju uloge koje odgovaraju njegovim godinama, tako da umjesto agenta CIA dobijete lika iz Malkoma u sredini. Kejt Vinslet mu je djelovala kao statrija sestra, Rasel Krou kao deda...ne ide.
Dzoni Dep je dosao na svoje u 40-toj :)
Isti problem ima i Bred Pit. Koliko god dobro glumio, uvijek izgleda kao beba, tin idol i pokvari dobar film.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2008, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
filozof sa vrbasa je napisao:
Priroda se sa Leonardom di Capriom grubo poigrala i oduzela mu ono najvažnije, muškost. :(

Jesi čuo za Žizel from Brasil?
Pa možda ce malo biti okrnjen za uloge, ali ribe se pale na dječački izgled, novosađanke pogotovo :D :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2008, 08:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
DiCaprio mi je dobar u Catch me if you can, a Wahlberg u filmu gdje glumi rock zvijezdu :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2008, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Keanu Reeves u Drakuli - u potpunosti se slažem. Ne samo što se tiče tog nego i masu drugih njegovih filmova.
Leonardo di Caprio - davno sam gledala Avijatičara pa ne mogu da se sjetim, ali za njega smatram da je izvrstan glumac i to niko ne može poreći. Pogledajte samo Romea i Juliju, Uhvati me ako možeš,... Uvije se dokazuje. A to što je Titanic svima preko glave i što mu ne pristaje Kate Winslet zaista nije do njegove glume.

P.S. - I dječački izgled mu lijepo stoji :D .

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2008, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Spiderman .. dobar film :confused3: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2008, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U Spiderman jedino valja Doc Oc i ja bih volio one pipke da imam. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 01:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Leonardo mi je odlican glumac, nije za sve uloge naravno, ali koji glumac jeste....

Citiraj:
Isti problem ima i Bred Pit. Koliko god dobro glumio, uvijek izgleda kao beba, tin idol

To je takodje tacno, ali isto smatram da je odlican glumac uprkos tome....da ga ljudi manje posmatraju kao ljepotana, kao tin idola i sl. a vise se ugledaju na samu glumu, bilo bi mnogo bolje....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]