banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: The Bourne Ultimatum
PostPoslato: 07 Avg 2007, 16:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika

Jedan od najiscekivanijih filmova (po meni, najiscekivaniji) ovog ljeta, konacno je izasao. Vec sada drzi #1 box office-a, zasad zaradivsi $69.3M.
Dobio je jako pozitivne kritike, na Rotten Tomatoes-u zasad drzi 94%, dok je na IMDb-u sa 8,8/10 i #62 u Top250.
Jako dobra promotivna kampanja, koja ukljucuje i Google u sve to (hint: http://www.google.com/bourne).
Sama stranica filma je na prilicno visokom nivou, a tu je dato skoro 10ak minuta samog filma za gledanje. Prilicno primamljivo. I soundtrack se cini dobrim, bar onaj dio sa sajta.
Jos uvijek ne vidim da ga najavljuju kod nas, ali je u svijetu poceo sad u avgustu (u USA jos 03. avgusta), i premijere se nastavljaju dalje i u septembru.

Can't wait. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jel' to treći dio? Drugi nisam gledao a prvi jesam ali se ne sjećam o čemu se radilo, samo da je on bježao :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 18:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
U prvom je trazio identitet,u drugom imao nadmoc, a sada ce dobiti ultimatum :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jeste treci dio. Pogledaj i drugi prije ovog, jer se prica nastavlja na prvi.
Ja sam prvi odgledao, cini mi se, 2-3 puta, a drugi samo jednom, tako da ga se i ne sjecam najbolje. :)

Pored ova 3 dijela, koji su radjeni po knjigama, postoje jos 2 dijela ("The Bourne Legacy" i "The Bourne Betrayal"), od drugog pisca, ali jos uvijek se ne zna da li ce se raditi filmovi po njima (vjerovatno ne).
Drugi Bond. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:43 
Jedva cekam da pogledam...samo da dodje do nas!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 21:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zamrla ova tema, a film u kinu od cetvrtka.
Odgledah ga sinoc, konacno. Dovoljno je samo reci da je ispunio sva moja ocekivanja i da film ni u jednom momentu nije dosadan, drzi te do samog kraja.
Kao slag na tortu dosla je Moby-jeva pjesmica "Extreme Ways" na kraju (koja se pojavila i u proslom dijelu), na sta sam se prilicno pozitivno iznenadio. :)
Odlican soundtrack, btw.
10/10

P.S. Veceras sam opet pogledao kraj na kompu i primijetio da je u odjavnoj spici London napisan cirilicom. :D
[Capture]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 22:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Mrzim ovaj stil snimanja, glava me zaboljela. Je li zanimljiv? Jeste. Je li ima dobre akcione scene? Ima, Je li nesto nevidjeno do sada. Nije. Moglo je bolje. Najlosiji i najnezanimljiviji dio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Volim ovaj stil snimanja, glava me nije zaboljela. Je li zanimljiv? Jeste. Je li ima dobre akcione scene? Ima, Je li nesto nevidjeno do sada. Jeste. Film je extra ,stvarno bolje nije moglo i dvoumim se koji je bolji prvi ili ovaj...

Inace pre 2 dana sam iznajmio u dvd klubu, odgledao 2 puta za redom, film je jako dobar. Znam da nekom smeta stalno trzanje kamere ali daje dodatnu sminku na akciju. Inace ona borba Borna i onog drugog agenta je super uradjeno, nista ne realno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 10:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
odlican stil snimanja. oni papci sto prave james bonda mogli bi nesto nauciti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Stil je vec vidjen. Tony Skot tako snima sve svoje filmove, tako da nista od originalnosti. I zasto bi Bond kopirao Borna? Kazino Rojal je bolji od Ultimatuma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 09:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
extra mi je film, posebno taj nacin snimanja. i u drugom dijelu bila je ista prica. cini film dinamicnijim. sigurno da nije prvi put ta tehnika koriscenja, al ovde bas odgovara prici i svemu..meni bas dobar..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 21:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2007, 15:01
Debilan film in any case ! kao i svaki novi holywoodski film i ovaj je veoma jadan .

Mozemo da kazemo da je za decu ispod 18 godina ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kud nam ne rece ranije... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]