banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Gladiator
PostPoslato: 09 Mar 2004, 10:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2003, 06:51
Prelistao sam na brizinu svih 6 stranica diskusije o filmovima i nisam zapazio ama bash nijedan topic za, meni najbolje filmsko ostvarenje, GLADIATOR. :(
Zar je moguce da se bash nikome nije svidio film?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa kako ce da se svidi nekome kad izgleda k`o plagijat starih filmova poput Spartaka a lose je odradjena i prica i film u cjelini

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
e jest volim ove pedere kad tvrde da je nesto lose a s druge strane ne uvidja ili nece da prizna samom sebi da je isti film pokupio tolike oskare i proglasen za film godine. mislis da se one figurice dijele da bi napravili razlog vise za zakusku i koktel? c c c ...

evo ti samo jedan primjer kvaliteta filma: kostimografija.

spartak je neosporivo veliki film, pogotovo kad uzmemo doba u kojem je sniman. tad je to bila moda, popularno, spektakli poput ben hura i sl. sa hiljadama statista i stoji da je to i dalje odlicno. ali meni je bas bilo interesantno gledati kako su uz pomoc danasnjih tehnickih uslova ljudi obradili isti vremenski period (rimsko carstvo). jesi li gledao kako su rekonstruisali uz pomoc 3d grafike izgled starog rima? (na filmu je koloseum citav). s druge strane sve to ima svoje priznanje u vidu malih zlatnih cikica, tako da tvoj stav, ma koliko privatan bio, ne stoji. ne mozes tvrditi da nesto ne valja, samo zato sto ti se ne svidja, kad to isto dozivljava odobravanje kod ogromne vecine. samim tim ga, ako nista, moras postovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Meni je Gladiator (pored Gospodara prstenova) najbolji film koji sam gledao ... film koji me je najvise dirnuo u srce.
Sjecam se kad sam ga prvi put pogledao i dosao kuci, nisam mogao zaspati, imao sam osjecaj kao da se sve to stvarno desilo tom covjeku ...
i sam sebi sam govorio, glupane to je samo film, nije to istinit dogadjaj :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
gladijator je trebao biti uradjen u dva dijela bar po 2.5 sata
tek onda bi bio filmcina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 11:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma gladijator je smijurija od filma a to sto je pokupio Oskare ne dokazuje da je film dobar jer odavno je to prestalo da bude nagrada za kvalitet
film nije do koljena ostalim filmovima koji obradjuju Rim. carstvo ponajvise zbog price koja je napravljena za djecu od 10 godina
uostalom vi ste jedini koji su rekli da film necemu vrijedi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Gladijator je dobar film, ali ga ne bih svrstavao u neka velika dostignuca. Ben Hur je, recimo, puno jaci iako je sniman jako davno..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A koji je BSE po tebi film koji je u zadnjih nekoliko godina izasao imao neku visokoumnu/poucnu/istorijsku pricu?!

Cuj smijurija i sranje .. a filmovi/serije znj produkcije .. to valja?! Ma daj ...

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

recimo Braveheart

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
jeste, samo da ga nisu iskasapili patetikom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
sinoc sam ga opet gledala, po 3 put, i ponovo me je rastuzio........po meni, to je ostvarenje vrhunskih majstora, ima realnu i mogucu radnju, ma totalno je dirljiv, i haos..........ma sve naj..........jeste da posle 2 sata i 20min i najudobnija stolica pocne da zulja-al isplati se ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]