banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 01:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Babaroga je napisao:
Zaboravih da naglasim to da je film osvojio ne jedan nego tri Oskara. :angel:

Jes' ti bre normalan/a? Kakvi crni Oskari, znas li ti uopste o kojem filmu mi ovde govorimo? :roll: :roll: :roll:
Taj film je mogao samo da osvoji zlatnu malinu u konkurenciji za NAJGORI film.
Ponavljam, raspitaj se malo mozda ne mislis na pravi film. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 13:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2004, 14:59
:lol: Ja sam savrseno normalan za razliku od tebe, koliko se vidi iz tvojih komentara tebi se ni jedan film ne svidja,nijedan uredinik ti nije dovoljno dobar, pa koji si ti k**** i sta ti glumis neku pametnicu i kad si ti toliko pametna zasto ne snimis sama neki film bas bih voljeo da vidim sta bi i o cemu bi taj film bio hahaha :drinking: hajde ohladi se malo u Vrbasu mozda ti pomogne :wink:

Vrh

Tema posta: POJEDINI KOMENTARI
PostPoslato: 05 Avg 2004, 14:00 
Početnik
Početnik

Please see this movie at the theatre. Some of the action scenes are mind blowing, but to appreciate them fully you need the giant screen, state of the art sound etc.

Congratulations to the scripwriters for giving us a movie without the usual barrage of verbal obscenities. The storyline was compeling and pitched at the right level for a mass audience.
I honestly believe that this movie shows the horrors of the Bosnian people and the UN's failure to help in this situation. The bosnians plight was covered up with lie's by the Serbs which was how most of the real war played out.

Behind Enemy Lines is an awesome action movie, with enough truth to make it shocking. Owen Wilson and Gene Hackman show their excellent acting capabilities.
I really enjoyed this movie. I served in the Navy and worked on FA-18 Hornets so it was enjoyable to see the plane in action.

I was overly critical during the the chase seen involving the jet fighter and the SAM missile, particularly when Owen Wilson decides to eject the fuel tanks minutes into the chase. A real pilot would have done that sooner.

Owen Wilsons job portraying a Navy pilot was great. After serving plenty of sea time unboard the U.S.S. Kitty Hawk, I have seen my share of "interesting" officers. Owen Wilson fit that role perfectly.

This movie is so good that in order to be fully enjoyed, it should be seen at a theatre in which a viewer gets a full sound and vision experience. :drinking: I jos mnogi komentari :angel: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Babaroga oladi malo. Nemaš nikakvo pravo da je vrijeđaš samo zato što je napisala da nisi u pravu. Ako ti mnogo smeta kad ti to neko kaže onda nešto nije u redu. Koliko sam sad vidio na internetu "Behind enemy lines" nije osvojio ni jednog oskara. Dakle bezrazložno vrijeđaš sagovornicu kad ti je opravdano dala do znanja da nisi u pravu.

Pored toga nemaš nikakvo pravo da je vrijeđaš jer joj se ne sviđa ni jedan film, jer to kao prvo vjerovatno nije tačno, kao drugo čak i da jeste tačno to je njeno puno pravo.
Nemaš pravo od drugih zahtijevati da budu kao ti, da imaju isti ukus kao ti, da se uvijek slažu sa tobom.

Ove komentare koje si ostavio na engleskom jeziku bih mogao obrisati, ovde se ne piše na engleskom jeziku.
Pored toga, ništa ne dokazuješ time što si pronašao neke hvalospjeve za taj film, za svaki film možeš pronaći i najveće hvalosjeve i najgore kritike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 19:31 
Početnik
Početnik

Ja se evo izvinjavam i nisam imao namjeru da vrijedjam nikoga, ona je prva pocela da vrijedja a meni je u krvi da na uvrede odgovaram uvredama a i sam sam vec rekao da svi imaju drugaciji ukus pa je naravno i moj drugaciji od vaseg.Izvinjavam se za Oskara, u pravu ste ja sam se zeznuo jer sam ustvari kontao na jedan drugi film :roll: Glupost je prepirati se uopste oko fima :drinking: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 21:37 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
babaroga, daj molim te reci mi kome se dopada americka propaganda. glup film poput spasioca u kojem igra nikol i kluni. samo dokaz kako americki sistem truje svoje gradjane o zbivanjima preko okeana. imao sam priliku da razgovaram sa jednom americkom porodicom, i kad sam im pojasnio sliku iz ta dva filma nisu moglu vjerovati.

gluuuuuuuuuuuuuppppppppppp film. danijela imas moju podrsku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Babaroga je napisao:
Glupost je prepirati se uopste oko fima

Slažem se.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2004, 02:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Babaroga je napisao:
:lol: Ja sam savrseno normalan za razliku od tebe, koliko se vidi iz tvojih komentara tebi se ni jedan film ne svidja,nijedan uredinik ti nije dovoljno dobar, pa koji si ti k**** i sta ti glumis neku pametnicu i kad si ti toliko pametna zasto ne snimis sama neki film bas bih voljeo da vidim sta bi i o cemu bi taj film bio hahaha :drinking: hajde ohladi se malo u Vrbasu mozda ti pomogne :wink:

...???...A cara... :roll: :roll: :roll:
Eto dusice moja, i sam si priznao da ti film nije dobio Oskara. Ako te uvrijedih zao mi je, al' bas si me povuko za jezik.
A to da se meni nijedan film ne svidja...izvala. Pogledaj pod temom "najbolji film koji ste gledali". :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2004, 10:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Gledao sam ovaj tzv. "film" prije dve godine i moram reci da je jedan od najgori sto sam vidio, ne samo zbog Americke propagande vec i zato sto su glumci OCAJNI. Nemogu da vjerujem da je Hackman htio da glumi u ovo sranje. Jednostavno mrzim filmove kao sto su Rambo, The Peacemaker i tkd jer nema nista pametno u njima, sem da pokaze kako su Ameri najbolji, najjaci, demokrati i i sl a svi drugi seljaci, divljaci, teroristi i tkd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2004, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
A svi tzv. "Srbi" u filmu nemogu da govore Srpski :lol:
Ako pogledate kredite kraj filma, vidicete da glavni "Srbin" je ustvari Slovak a svi "Srpski" vojnici su ili Bosnjaci ili Hrvati :roll:

Za mene, "Lepa Sela, Lepo Gore" i "Underground" su pravi ratni filmovi. Cak i "Nicija Zemlja" je bilo dosta dosadan film, mada ima dosta humora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2004, 17:46 
Početnik
Početnik

imao sam priliku da razgovaram sa jednom americkom porodicom, i kad sam im pojasnio sliku iz ta dva filma nisu moglu vjerovati.
A sta si ti to njima pojasnio ako se smije znati? :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2004, 16:04 
staromodan
Korisnikov avatar

nisu mogli vjerovati koliko si glup. sta ja tebi glupom bosancu da objasnjavam :D i gubim vrijeme zbog tebe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2004, 16:57 
Početnik
Početnik

:lol: Cuj glupom Bosancu :D hahaha Pretpostavljam da si ti jedan od onih pametnih Bosanaca koji se stide svog porijekla a sto se tice tvog objasnjavanja dogadjaja u tom filmu pretpostavljam da si im rekao tj. objasnio kako je to sve samo laz zar ne? :wink: Nisu ni Ameri glupi kao sto ti to mislis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2004, 21:24 
staromodan
Korisnikov avatar

jok, sve je istina. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 01:54 
Početnik
Početnik

:^o hmmmmm

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]