banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: www.bl-bioskop.com
PostPoslato: 08 Jun 2003, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Napokon,Oscar film ima svoju prezentaciju,Sta mislite?Sadrzajno ne izgleda lose.
http://www.bl-bioskop.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2003, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sajt je odličan, baš nam je to trebalo. Ima ponešto o svakom filmu, i onima koji dolaze i onima koji se trenutno prikazuju, ima repertoar, ima forum, ima trailere filmova ko hoće da skida, ima podatke sa box officea, ima adrese oficijelnih sajtova od filmova. I sve to na jednom mjestu. Ja sam baš zadovoljan :)

E sad ih treba pitati ili putem kontakt maila ili još bolje na forumu zašto sjeku filmove i da li je to neophodno, da li ih oni sjeku ili ih dobiju takve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2003, 12:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
Odlicno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2003, 14:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ideja je sjajna, samo se meni sajt nešto sporo učitava?? (možda je do mene...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2003, 15:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Zavisno od duzine filma koriste se vise rolni .. logicno :))
Ne moze jedan projektor da "drma" cijelu duzinu filma jer se pregrijava *eventualno zbog ogromne veklicine koluta), zato imamo tu malu pauzu dok ne prebace s jednog na drugi .... Rolne su namjestne (trebalo bi) tako da samo iskljuce jedan i ukljuce drugi projektor ... Promjenu ne bi trebali ni osjetiti da smo u nekim normalnim bioskopima, ali kod nas je sve "na vrat na nos", cesto rolnu stavljaju trenutak prije kraja tekuce ili zaborave ... Isto tako obozavaju "ukrasti" i do minut filma, tako sto sljedecu rolnu previse namotaju ili ne puste tekucu do kraja nego prebace na drugu itd itd ...

Licno sam gledao (prilikom jednog od X gledanja matrixa - u "bivsem" Palasu) kako je usao frajer i gledao film s nama, i odjednom se trznu covjek, opsova nesto sebi u njedra i potrca ka izlazu.. tog trenutka prestala je projekcija filma ... nakon 2-3 minute pauze nastavila se projekcija ... sta je bilo ?? Jednostavno covjek je zaboravio totalno na rolne, nije ni stavio drugu, pa je pozurio kad je vidio da je kraj prve, da stavi drugu i upali drugi projektor ... s tim da je malo zakasnio .. :)) (malo!? .. 2-3 minute u mraku bioskopa sigurno nisu klasicne 2-3 minute, to je bukvalno vjecnost :)

Sto se sajta tice - pohvalno u svakom slucaju... Samo za moj ukus preveliko je.. mogli su malo smanjti i linkove i onbu naslovnu sliku... mislim da bi ga i tad svako mogao citati, no preglednije bi bilo u svakom slucaju :) No dobro, bitno je da sajt postoji, s vremenom ce se i izgled urediti..

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2003, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Meni je sajt gotivan..Ima sve sto je potrebno..Trailere,novosti,repertoar,FORUM.....itd.Pohvalno u svakom slucaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2003, 00:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Samo jedna sitnica.Volio bih da na tom sajtu postoji bar mjesecna top listabanjaluckih bioskopa.Bas me interesuje koliko posjetilaca imaju pojedini filmovi u Banja Luci .Npr.famozna Zona Zamifirova koju je u SICG vidjelo 1 200 000 posjetioca.Ili Gospodar prstenova?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2003, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Zona Zamfirova je glup film do bola!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2003, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
sajt je strava i po meni predstavlja pravo osvjezenje pogotovo u ovim ljetnim danima. 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2003, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ok je, samo forum i nije bas posjecen. ja sam u pocetku bio aktivan, ali vidim rijetko i pisu tamo, pa sam i ja zapustio to. ali u sustini, sajt je ok, sve potrebne informacije su na jednom mjestu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2003, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
meni licno se dizajn ne svidja ama nimalo... da se mene pita to bi bio jednostavan dizajn pa makar kao banjaluka.com

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]