dobra je metlica, al' cini se da ih jebe slava...mislim da se boje da im na koncertima vise nece biti dovoljno glupana koji mlate kosom, pokazuju prstorog i vicu: metailka rulz madafaka!!! i to je pocelo da radi protiv njihovog stvaralastva
iz tog razloga Death magnetic nije los al je malo na silu...u sustini previse "odradjen" album s ciljem da bude sto vise metal - ima tih svirackih fora koje su na silu ugurane u pjesme.
dobar je i Load i Reload(ona dva bluz albuma) i St.anger je ok(dobre su pjesme, al je fazon previse soad-mislim ja bas gotivim soad pa mi ne smeta, iako shvatam sto ljudi misle da je album lejm, mada meni nije, pjesme jesu predugacke al rifovi, refreni i energija su dojajni pa zanemarim cinjenicu da se skoro svaka pjesma na CD-u ponovi po dva puta:) )
svi stari albumi su dobri...Master of puppets i And justice for all(da je Battery na ovom bio bi mi omiljeni

) su za mene remek djela.
a Truiljo s metlicom gubi vrijeme na planeti zaradjujuci novac...mislim, cujte samo infectious gooves i suicidal tendencies. on je za njih sviracka aristokratija, a iskoristen je skoro koliko i igrac na klupi.
klavirchich blago rastiman al je bar pravi a ne ono plasticno djubre + boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DMV9iFHzNTw[/youtube]