Spot od Christine A. necu ni da komentarisem, ali potpuno sam saglasan sa Medolinom.
Missy jeste napravila glup spot, osim dela kad momak gleda kroz casu i vidi lik H. Berry.
Ozzy-ev spot je dobar, mada bio bi bolji da se on ne pojavljuje

.
Dobro se scwabo seti Daft Punk-ovog spota, super, jako mastovito.
Ipak Kylie ima super spot, i dopada mi se so su greske namerno stavljene, od njenog pogresnog "otvaranja usta", pa do policajki, pesma je vec mnogo slabija, mada ima par simpaticnih "caki".
Madonna me potpuno razocarala, prvo zar neko koga tuku dobija naglu potrebu da plese i prenemaze se oko one lancine.Njeno potenciranje Kabale postaje zamorno, mislim da takva religija ne zasluzuje sprdacinu koju Madonna mozda i nesvesno sprovodi, prvo motanje kozne trake oko ruke, je preuzeto od jevreja, a Vater sigurno zna o cemu je rec, i znak na kraju spota koji gori, provokacije ili ne.?? Inace Bela Madonna ocigledno nije primetila kad je Crna Madonna zvrne jednu sa sesirom, pa kasnije u sledecem frame-u nema ni traga od oziljka tj. deo kad ubija Crnu Madonnu.Spot je vec vidjen, mislim dobro i zlo i bla bla bla te stvari.
Inace pesma je jako slaba, cak se i primeti zasto toliko izdasno digitalizuje svoj glas, jer u jednoj vokalnoj deonici u glasu se tacno oseti da je ostario, i mislim da je to razlog zasto to radi, mada nikad i nije imala glasa.
Novi spot od TLC je promasaj, kao da je iz 90 godina, a pesma je stara skola.
Shakiri je bolje da ostavi gitaru,
Massive Attack imaju odlicne spotove.