Citiraj:
Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih pjevača, koji je više od 40 godina na sceni, Džo Koker najavio je svoj dolazak u Banjaluku polovinom 2011. godine, potvrdio je Siniša Tomić, direktor agencije "Front Stage" i organizator ovog koncerta.
"Nakon godinu dana intenzivnih kontakata agencija 'Front Stage' dobila je od menadžmenta legendarnog Džoa Kokera da organizuje koncert u Banjaluci polovinom godine", rekao je Tomić za"Nezavisne novine" i dodao da će agencija ove sedmice razmotriti elemente ugovora koje će Kokerov menadžment ponuditi za organizaciju ovog koncerta.
"Ono što nam je u ovom trenutku već poznato jeste činjenica da će za organizaciju njegovog koncerta u Banjaluci biti neophodno angažovati brojne resurse", dodao je Tomić.
Koker iza sebe ima 21 studijski i četiri "lajv" albuma, a prodao je na milione primjeraka albuma i vlasnik je mnogobrojnih hitova. Nagrađivan je nagradama "Grammy", "Zlatnim globusom" i "Oscarom", a 16. juna 2007. godine zvanično je objavljeno da je britanska kraljica Elizabeta Druga odlikovala Džoa Kokera ordenom Britanske imperije za doprinos u oblasti muzike.
Na turneji predstaviće novi album "Hard Knocks", a publika u Banjaluci će uživati i u starim hitovima "When the Night Comes", "N'oubliez Jamais", "Feelin' Alright", "Unchain my Heart", "You Can Leave Your Hat On", "Up Where we Belong", "You are so Beautiful", i mnogim drugim hitovima.
(BLLIVE)
Radujem se ovome, mada iskren moram biti, a ne zamjerite mi, ja ne znam razlikovati, Kris Reu, Erika Kleptona, Džo Kokera, meni su isti.