Citiraj:
Tri ploče je snimila kao članica pop grupe Energija, gde je fantastičnim hitovima skrenula pažnju na svoju ličnost krajem prošle decenije. Pesme "Kiša","Suze", "Sedam dana", "U pesku vremena", "Nisam kriva", "Nedelja", "Priznajem", "Još ovu noć", "Devojke ponos imaju", "Varam te, lažem te", "Ja hoću više", "Još ovu noć", "Četiri dana", "Pustite me" i mnoge druge vrtele su se u svim klubovima na prostorima bivše Jugoslavije, a Energija je postajala sinonim za tamošnje najveće hitove. Nakon poslednjeg CD-a pod nazivom "Korak po korak" svi su se pitali šta se dešava sa popularnim bendom, potajno očekivali novi album, kad odjednom - BUM! Ana Kokić se odlučuje na korak, sličan onom koji je pre nekoliko godina načinila najpopularnija grčka pevačica - Elena Paparizu, bivša članica grupe Antique. Donosi odluku da upliva u solo karijeru, i posle samo nekoliko nedelja iz zvezde grupe Energija prerasta u ultrazvezdu na čijem se omotu od diska nalazi kratko i jasno - Ana Kokić. Po svom prvom javnom pojavljivanju na malim ekranima sa pesmom "Mojne mala" koja joj je otvorila velika vrata, većina nije znala o kome je zapravo reč. Ubrzo su svi saznali ko je "ta" devojka magičnog glasa, koja pleni neograničenom dozom seksipila i energičnosti.
http://www.anaradjen.com/biografija.htmGoogle majka!

<3 !