Bilo je dobro, mada kilavo posjeceno. I nekako previse svijetlo za moj ukus, mogli su da "utrnu" neku od sijalica. Her Mess mi se najvise svidio od tri benda, slusao sam ih prije samo jednom, na Kastelu, ali sam zaboravio. Zao mi je samo sto nisam bolje cuo tekstove, ali muzika kao takva je dobra, ima onih promjena tempa cesto i te neke psihodelije ili sta vec, jedino sto sam primijetio da stvarno nedostaje su brze gitarske solaze

, mislim, ljudi, vrat je tu da se iskoristi, nijedan arpedjo odsviran, o dvanaestoprstom tapingu da ne pricam. Apelujem na njih da naprave majspejs ili neku slicnu stranicu, da se ponesto cuje i pored koncerata. Onaj drugi bend, Lorien ili tako nesto slusao sam samo dvije pjesme, i onda smo izasli malo da iskuliramo, jer u te dvije pjesme pjevac nikako nije uspijevao da pogodi pravi ton, iako se jadan trudio iz petnih zila. Pas zvani ego nije ostavio neki poseban utisak na mene, nekako na televiziji ima dosta slicnih bendova. Mada, vidi se da ljudi tome ozbiljno pristupaju. Nisam ostao do kraja jer su usi pocele da mi skoro krvare, a a momci iz benda su imali tampone u usima i boljelo ih je dupe. Reko', sacuvaj ti ovo malo sluha sto ti je ostalo...