Eh, ja zajebo prosli put pa stavio na Recall Ixodes.. ewo sada na pravom mjestu.... danas i koja slika.
Ako smo popusili sa publikom u Travniku, jer smo svirali pred 20ak ljudi.. sto i nije lose u poredjenju sa npr. Zeus Faberom koji je u BL sviro pred 10-15 ljudi..... bar smo adrenalinsku dozu nadoknadili putovanjem tamo i nazad, a pogotovo nazad preko Knezeva po onoj mecavi.
Svirka je bila fenomenalna, na zalost, malo svjedoka, ali ko je trebao da dodje dosao je.....
Darko iz Alter Arta je dokazao jos jednom da je tata mata za zvuk... ljudi njega kad vidite na mikesti, samo se opustite i prepustite uzitku.... nevjerovatan je. Slusao sam Bokija kako dise u monitoru.
Dan prije je bio Tifa u Travniku, pa mi je objesnjeno da je on uzeo danak i ostavio raju na rezervi... pa smo mi ispusili. srecom nije daleko Travnik pa da se naglavimo za lovu... puno. Ovako smo taman pokrili putni trosak i popili po 2 pive... al sto je najbitnije dobro se zabavili, a da nismo bili u zadimljenoj birtiji negdje u komsiluku.
|