Tiki the Boyler je napisao:
Jel' ti misliš da postoje samo narodnjaci i metal, kao vrste muzike?!? Crno i bijelo? Ili bijelo i crno? Kako hoćeš...
Muzički paviljon je izgrađen sa ciljem kulturnog uzdizanja građana Banjaluke... Nažalost, vidimo kako se koristi...
A vjerovatno će tako i ostati... ili postati još gore... jer su ovde svi jaki na riječima, dok na svaki pomen neke konkretne akcije svi gurnu ruke u džepove i zvižduću okolo!
Blah!
Ne mislim da postoje samo folk i turbo metal... al ja to sa Slavkom konverziram.... eto npr. ima blues, rok, pop, latino, kantri, hevi metal ili hevi nesto drugo, fjužn, dzez, hip-hop, rep, motaun, operete, tradicionalne muzike, art, modern, industrial itd. itd.........
Ja predlazem da Sopot trazi ode u Gradsku upravu i da nam svira tamo jedan dan.... nece ih odbiti, moze i Grof Djuraz .... sa svojim CVjevima ih nece odbiti, Balkan Express.... Tobako Bluz Bend ... ali sto ne sviraju. Zato sto su ne zainteresovani. Eto Tix, ajd ti posalji mail u Gradsku upravu i trazi paviljon da sviras jedno vece, sroci fino, napisi sta cete svirat i nec te odbiti. Ako treba peticija, napravicemo jednu sa sve JMBG koliko treba.... sta cekate, AntiDope tamo ne moze svirat, ni ne pada mi na pamet da apliciram, popucala bi stakla gore i djeca iz parka bi dobila raznorazne psihicke poremecaje (kad bolje razmislim i Grof Djuraz je upitan)..... NE znam zasto bi protestovali, treba da radimo, da se ukljucimo.... zainteresujemo.... pitamo.