Jebiga ljudi i ja sam saznao u poslednjem trenutnku!
Elem... bilo je do jaja!
Ljudi su stvarno svojski otprašili. Vidi se da nisu baš previše uhodani u novoj postavi, ali teško da stare kuke mogu zaboraviti kako se radi posao!
Svirka je počela nešto prije 23, a završila negdje oko 01:30 - računajući polusatnu pauzu.
U prvom bloku red starih, red novih stvari... "Ritam Dodira" nosi strašnu energiju. Dobra atmosfera, ali ni blizu onoga što će se desiti u drugom bloku. Prvi blok završavaju sa fantastičnim izvođenjem "Dublera"...
Pauza... možda nepotrebna... ali su taman otišli oni koji nisu ni trebali biti tu!
Kreće drugi blok sa predstavljanjem udarnih kompozicija sa novog albuma. Prijedorčani uglas pjevaju baladu "Soba Hotela", a mene sramota što nisam ni čuo tu pjesmu. Malo potom rokaju "Vizantiju" sa novog albuma - mislim da bi svi heavy freakovi sa ovog foruma podivljali! Nemoš vjerovati koji heavy šut tuče sa bine!
U sledećem trenutku Hammond uvodi u "Ti Samo Budi Dovoljno Daleko", a onda daju sebi oduška i maksimalno se iživljavaju svirajući
Hocus Pocus u kom svi pokazuju svoje sviračko umjeće, a najžešće aplauze kupi mladi bubnjar koji prosto odvaljuje! Dodatno iznenađenje donose sa numerom "Istina Mašina" koju posvećuju svom bivšem basisti (pokojnom) Dudi Petroviću i velikanu Yu rocka Milanu Mladenoviću. Cjela bašta je na nogama i svi pjevaju u glas.
Potom idu na provjerene hitove poput: "Ti i Ja", "Dolazim Za Pet Minuta", "Najjači Samo Ostaju"...
U bašti kafića od 300 kvadrata pet momaka iz obezbjeđenja drži zaštitnu ogradu kako je kosijaneri ne bi porušili. Groteskna scena!
Završavaju sa jednom od najboljih balada Yu rocka "Pseto"...
Vjerovatno sam nešto i izostavio...
Uglavnom, svaka čast klubu Life na nečemu što u BL nemamo priliku vidjeti. Bina, razglas, rasvjeta... na svjetskom nivou.
Kapa dole!