Ja nisam bio, a izgleda da je bolje što je tako.
Evo komentara nekih mojih kolega koji su bili:
Citiraj:
na koncertu sam u indjiji. nalazim se na pola livade i ne vidim nista. ali nije strasno, posto je muzika tiha, pa mogu da pricam sa ekipom.nije strasno ni to sto sve probija na tako tiho jer je repertoar ocajan. bruka za organizatora!
Citiraj:
Nemoj da padas u ocaj! Decko koji je isao po festivalima sa nekim engleskim bendom pre par godina, je pricao kako je na jednom festivalu glavni dogadjaj bio nastup Pepersa. On kaze: Ja se obradovao jer cu napokon gledati svoj omiljeni bend, a ono takav krs od svirke oni odvaljeni od zivota i sve je trajalo jedva sat vremena. Onda provalim da i na sledeca 4 nastupa gde treba da idemo su opet Pepersi glavni dogadjaj, pa rekoh mozda im prvi put nije bio dan, put, promena vremenske zone itd. Kad ono djavola, od 5 njihovih nastupa koje sam gledao za redom ne zna se koji je bio gori! Ja vam samo ispricah sta covek rece.
Citiraj:
Totalna katastrofa!
Kratko , jadno ,bledo.
Zvuk srednje žalostan , ljudi prsli nacisto ukljucujuci moju ekipu i mene.
Kuci smo stigli u 5:20 , 5 sati smo bili zaglavljeni u gunguli vozila, a pre toga smo pokisli do gole kože.
Na bini je završilo mnogo plastičnih čaša koja je pobesnela masa bacala.
Da su imali kamenje i flaše verujem da se ne bi ustezali da ih time gadjaju.
Nemam inspiraciju sada da pišem , a ima mnogo toga da se kaze...
Umoran sam , besan i razočaran.
Odoh da spavam.
Citiraj:
Evo, ja tek sada dosao malo sebi. Mislio sam da kad prespavam, mozda malo iskuliram, ali sam se i probudio besan zbog svega. Ono je bilo takvo kenjanje po ljudima, da je to nezapamceno! Bio sam na jako mnogo koncerata, pocevsi od najgorih klinackih demo bendova, pa do najvecih, ali mi se nikad nije desilo ovakvo iskustvo! Potpisujem (mada nisam gledao) da bi koncert Celine Dione bio energicniji i zanimljiviji od ovih debila. Izabrali su "The worst of" i zavrsili sa "Give it to way" u nekoj njanjavoj i dosta sporijoj izvedbi. To je u stvari bio bis, posto su pre toga otisli sa bine.
Opet potpisujem da su sve predgrupe (izuzimam Ritam nereda, jer sam stigao tek posle njihovog nastupa, pa ne znam) zvucale bolje od Pepersa. Edo je bio odlican, ima dobar bend, Kiril je bio besprekoran, a dobri su bili i ovi stranci (ne znam kako se zovu) i svirali su odlicno, samo malo zastarelo i bili su malo dosadni, ali da sam znao sta sledi, uzivao bih u svakom njihovom tonu...
Na kraju smo pokisli svi kao pacovi, a kisa je pocela da pada dok su ljudi vec "pokisli" nezadovoljni odlazili kucama.
Citiraj:
Najgori koncert na kome sam ikad bio. Ozvučenje slabo, oni su kao 'zvezde', kratak nastup, vređali su publiku (u dva navrata kažu kako im nešto smrdi), tek smo u 5 ujutru izašli sa parkinga. Organizatora treba tužiti. Kaže moj prijatelj, najveća prevara u istoriji koncerata u Srbiji (ako ne računamo koncert Bjelog Dugmeta na hipodromu). Najbolje od svega na tom dešavanju je bio izlazak sa parkinga posle koncerta. Totalno ludilo, kolaps organizatora, kolaps saobraćajne policije, hiljade automobila koji se bore da izađu na put (totalni haos) ... , na svu sreću, uprkos svemu bilo je . Tešili smo se i prisećali nastupa Metallice.
Ritam Nereda su odlično odsvirali i po meni bili prave 'zvezde' tog dana.
RHCP-ma jedan doživotni ban na ulazak u Srbiju.
Citiraj:
Moje misljenje je da su nas pepersi podcenili, verovatno misle da smo poceli da ih slusamo od pre 5 godina od kada su postali ultra popularni sto se i moglo zakljuciti iz glupog repertoara koji su odsvirali, bitno je da je gitarista odsvirao Abbu-s.o.s. pri cemu ja nisam skontao foru, ali je izgledalo kao da nas zajebava i kao da on zeli da se spase. Spektakularna bina je ustvari ogromna skela, koju bi i moj kamsija zidar mogao da sklepa. Kada smo se kolima priblizavali koncertu i kada sam video po tri reda zvucnika sa svake strane u momentu sam se skenjao sto se ispostavilo kao tacno, umesto da mi se najezi kosa na glavi od zvuka, mogao sam da pricam bez da se naprezem. Moram da naglasim da ni publika nije bila sjajna jer je na koncert dosao i kurta i murta ovo kazem jer sam video ekipu sa pinka koja nema veze sa ovom vrstom muzike. Mesecima unapred najavljivan kao koncert pepersa ovo je ipak bio festival na kome su pepersi ipak bili samo gosti. O trazenju kola po parkingu necu ni da govorim, kao i o tome da smo sa parkinga izasli oko 3 ujutru. Sad mi dodje zao sto se nisam okacio o njihov helekopter mamu li im jbm da im jbm.