banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: sakic sinan
PostPoslato: 07 Mar 2007, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
sakic sinan-ne slinan- i ostala kompanija(sabani,cece,....) sta mislite o njima koje su vam njihove omiljene pjesme >>>>>????,albumi da li je neko bio na koncertu

Poslednji put menjao narcisa_zumbulic dana 07 Mar 2007, 20:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
sve naj naj...

ne znam samo sta je cilj ove teme..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
predvidjam 2-3 stranice spama prije zakljucavanja, ili potpunog brisanja ovog pokushaja teme. za gore pomenute mislim da nisu vrijedni pomena. ovo ono...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa cilj ove teme je da pricamo o muzickom stvaralastvu ljudi koji prave narodnu muziku i damo svoj stav i svoje misljenje o njima ......bla bla bla -dosadilo je da su sve teme na "muzici" -urbane :wink:
(inspiraciju sam pokupila od-pacova i slinana sakica)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 20:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
a ha

.... aj ti malo pochni ... pa ce mo se nadovezati..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
raja Do jaja! sve u svemu glupava muzika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

evo ja cu poceti nisam ljubitelj narodne muzike ali ko voli neka izvoli
---silom prilike sam bila prisutna u nekim lokalima gdje se slusa takva muzika -------definitivno to nije nesto sto ja mogu da slusam
fascinantni su mi ljudi koji uzivaju slusajuci te TEKSTOVE i crkavaju uz neku melodiju koja je meni fujj
ali postujem njihov izbor neka im njihovo oni slusaju i meni ne skode
u nekim trenitcima mi se cini kao da oni vise uzivaju i vise primaju muziku srcu -svi su veseli skacu plesu cak i placu i super se provode -
a ne kao neki koji dodju na svirku i kriticki posmatraju grupu koja svira-gledaju koga ce da zagaze cizmom i kome ce da iskopaju oko - pa poslije razglabaju ne valja im to ne valja im ono -gitarista bas ima los stav ruke bubnjar ima losu cinelu ....
-----ljudi koji slusaju narodnjake se pravo gotive i boli ih briga muzika pici i oni uzivaju dusom a ne prate tehnicke elemente

ja se bas razvezala i to meni se cini off topic
dakle od narodnjakusa gotivim CECU zena je kraljica :)
narodnjaci toma zdravkovic dragan stojnic miroslav ilic --?arsen dedic? -njega isto tu ubrajam ne znam zasto
pa....................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 20:19
Nemoj tako, pa koliko samo tuca izbije kad gastosi popiju casicu vise za vrijeme tezge Tog-i-Tog u kafani kod gazda Jove u Cirkenpartenkirhenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Činjenica je da ljudi koji idu na svirke, te svirke posmatraju kritički! folkeri to ne rade jer oni nemaju svirke! zapravo niko od njih se ne bavi muzikom pa nisu ljubomorni jedni na druge kao što je slučaj kod nas ostalih!
Inače problem Balkanaca, a pogotovu Srba, je da su jako ljubomorni! Mislim da je to glavni razlog zašto folkeri više uživaju kad izađu nego mi! Oni se jednostavno opuste, pjevaju, plešu i piju, a mi gledamo da li je neko ispao ili da li je matrica mp3 ili wav! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:39
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kada kazes Cirkenpartenkirhenu mislis na Garmispartenkirhen??? :D
tuca ima svugdje ali ljudi koji su dosli u kafanu "kod jove" u pomenutom gradu "da polomis jezik" u 99 posto slucajeva nisu dosli sa namjerom da nekome polome vilicu i razbiju koljeno :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ADJazzBV.Aco je napisao:
Činjenica je da ljudi koji idu na svirke, te svirke posmatraju kritički! folkeri to ne rade jer oni nemaju svirke! zapravo niko od njih se ne bavi muzikom pa nisu ljubomorni jedni na druge kao što je slučaj kod nas ostalih!
Inače problem Balkanaca, a pogotovu Srba, je da su jako ljubomorni! Mislim da je to glavni razlog zašto folkeri više uživaju kad izađu nego mi! Oni se jednostavno opuste, pjevaju, plešu i piju, a mi gledamo da li je neko ispao ili da li je matrica mp3 ili wav! :(

Upravo, sto znaci ,iskulirajte. Ugledajte se malo na prave ljude :wink:

Inace pre nego sto svi krenu pljuvati po ovoj temi, samo da kazem svako ima svoj ukus, i cinjenica je da je ovde na forumu 90% metalaca/rokera, 9% sto slusaju sve i 1% narodnjaka. Ja se ubrajam u ovih 9% s tim sto ne podnosim metal/rock ni narodnjake. Sto mogu slusati jeste Nirvana,RHCP, i mozda po koja sa strane. Dok Selmu(volim gledati- zenim je), Dovlu i zabavnjake sta ja znam. Ali vecinom to je ono sto je aktuelno po klubovima a to su najcesce MTV pjesme.

A sto se tice Sinana, nist ne mislim o njemu... extra cigis

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
svako ima svoj ukus

Rekao bih da je ovo milioniti post (samo na ovom forumu), u kome neko koristi ovu frazu.
Narcisa, ako si gledala igrokaz-dokumentarac po imenu "Vidimo se u citulji", primijetila si da je "u Trlajinoj kafani u kojoj je Snezana pevacica pevala narodnjake zajedno sa orkestrom koji ju je pratio ubiVen Pirke, a jos nekoliko likova ranjeno, ukljucujuci kompletan orkestar sa sve pevacicom". Zna se kakvi ljudi idu u takve kafice, pored gomile balavaca sa masnim preparatima na kosi (gel, ulje, vosak) i u majicama marke "Puma" u razlicitim (a obavezno jarkim) bojama. Koznjaci su ocito izasli iz mode.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Nisam bas perfekcionista, ali 63 posta u kojima se nalazi ta fraza. Inace neko je podupire, neko ne. I ako ona vodi do one recenice O ukusima se ne raspravlja, ja bas smatram suprotno u vecini slucajeva. Ali opet cesto je i sam izgovaram.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nisam gledala dokumentarac :)
Citiraj:
pored gomile balavaca sa necim masnim na kosi (gel, ulje, vosak) i u majicama marke "Puma" u razlicitim (a obavezno jarkim) bojama. Koznjaci su ocito izasli iz mode.

na koga se ovo odnosi ???????
oni imaju svoj nacin 'uniformisanja' isto kao i mi .kod njih je fazon gel na kosu dok se nasi 'urbani' likovi ne kupaju dva mjeseca da bi postigli isti ucinak samo da ne bi potrosili koju marku na gel,ulje,vosak
oni nose drecave puma majice dok je sa ove strane pozeljnije :maskirne hlace ,majica sa printom,cizme,duga kosa......bla bla bla
dakle dosta off-a
sta mislite o muzickom stvaralastvu narodnih pjevaca koji su vam omiljeni .........
-hr nadam se da sam dobro protumacila tvoj post posto nisam upucena u desavanja u 'Trlajinoj kafani" :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Kako glupa tema! Otvorena je samo za nafuravanje nenarodnjaka! Kako jadno.... :roll:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:39
Da li se ti ikada smijes?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hocu reci da je narodnjacka publika i te kako nasilna, a dijeli se na te dvije podgrupe : mafijasi i klinci, pri cemu su ovi prvi opasniji.
U vezi teme:
Ne slusam narodnjake. Nisam ih volio ni na ekskurzijama i izletima u osnovnoj skoli, a ne volim ih ni sada. Ni turbo-folk, ni starogradske, ni etno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Narcisa_Zumbulic je napisao:
nisam gledala dokumentarac :)
Citiraj:
pored gomile balavaca sa necim masnim na kosi (gel, ulje, vosak) i u majicama marke "Puma" u razlicitim (a obavezno jarkim) bojama. Koznjaci su ocito izasli iz mode.

na koga se ovo odnosi ???????
oni imaju svoj nacin 'uniformisanja' isto kao i mi .kod njih je fazon gel na kosu dok se nasi 'urbani' likovi ne kupaju dva mjeseca da bi postigli isti ucinak samo da ne bi potrosili koju marku na gel,ulje,vosak
oni nose drecave puma majice dok je sa ove strane pozeljnije :maskirne hlace ,majica sa printom,cizme,duga kosa......bla bla bla
dakle dosta off-a

sta mislite o muzickom stvaralastvu narodnih pjevaca koji su vam omiljeni .........
-hr nadam se da sam dobro protumacila tvoj post posto nisam upucena u desavanja u 'Trlajinoj kafani" :wink:

Bože, smiluj se!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i sta ce se desiti ako se bog smiluje???
nece biti narodne muzike ili.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]