banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Let 3 u Travniku
PostPoslato: 07 Feb 2007, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
subota, 24. februar
Velika sala Centra za kulturu, 21:00h (ulaz od 20:30h)
koncert: LET3
predgrupa: KillingJazzHardCoreBaby

ulaznice: 8KM u predprodaji, 10KM na dan koncerta, 7KM za clanove i 5KM za clanove bendova

Kako ovo da ovakav bend preskoci Banjaluku i ode u Travnik. Nista nemam protiv Travnika, drago mi je sto u tom malom gradicu ima neko ko je normalan i sposoban da pravi zabavu...ali zar je moguce da su Banjaluku preskocili samo tako!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
naravno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Antidope je napisao:
Kako ovo da ovakav bend preskoci Banjaluku i ode u Travnik. Nista nemam protiv Travnika, drago mi je sto u tom malom gradicu ima neko ko je normalan i sposoban da pravi zabavu...ali zar je moguce da su Banjaluku preskocili samo tako!?

Pa to je nasa realnost.....ni meni nije drago sto su preskocili banjaluku al nesto u zadnje vrijeme ni ne ocekujem da neko dodje.....previse se ljudi i grupa ovde isfuralo da bi opet dolazili......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
mrzim let 3 !!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
let3 je pank

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo nove situacije....

Ovo je isjecak iz zvanicnog pisma

Razmatrajuci vas zahtjev koji je upucen pomenutog dana, i kontakta sa odgovornim, kompetentnim osobama iz oblasti kulture gradova Mostar i Tuzla, te uvidom Internet stranice, a vezano za koncert Rijeckog bendaLET3 obavjestavamo vas da iz odredjenih razloga a koji se ticu rusenja ugleda Centra za kulturu opcine Travnik, vulgarnosti i nedolicnog ponasanja pomenutog benda nismo u mogucnosti da vam odobrimo koristenje sale sa gledalistem

U kasnijem razgovoru ljudi iz Alter Arta (organizator koncerta) sa novopostavljenim direktorom izmedju ostalog, receno je da "CENZURA MORA BITI".

E sad, jest travnik 90 km od nas, ali swe je to slican profil ovakvih budaletina kojima je u genima mutiran kod da se, dok su zivi, ponasaju kao trule komunjare!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Evo nove situacije....

Ovo je isjecak iz zvanicnog pisma

Razmatrajuci vas zahtjev koji je upucen pomenutog dana, i kontakta sa odgovornim, kompetentnim osobama iz oblasti kulture gradova Mostar i Tuzla, te uvidom Internet stranice, a vezano za koncert Rijeckog bendaLET3 obavjestavamo vas da iz odredjenih razloga a koji se ticu rusenja ugleda Centra za kulturu opcine Travnik, vulgarnosti i nedolicnog ponasanja pomenutog benda nismo u mogucnosti da vam odobrimo koristenje sale sa gledalistem

U kasnijem razgovoru ljudi iz Alter Arta (organizator koncerta) sa novopostavljenim direktorom izmedju ostalog, receno je da "CENZURA MORA BITI".

E sad, jest travnik 90 km od nas, ali swe je to slican profil ovakvih budaletina kojima je u genima mutiran kod da se, dok su zivi, ponasaju kao trule komunjare!

premlada sam i nepodobna za bilo sta slicno :lol: , ali letu3 bih uvela cenzuru na sve sto naprave, uvela bih im zabranu da postoje do kraja svijeta i vijeka, maa :evil:

jednostavno sam alergicna na iste, nema tu posebnih objasnjenja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 18:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Zaista, volio bih da mi neko od ovih sto ih vole objasni u cemu je draz tog benda? U pocetku su se grebali o stvaralastvo Termita, ali kome danas treba Let3? Stavljanje ruza u guzicu i bacanje istih u publiku nakon par minuta, arty-farty sranja kao sto su nastupanje bez odjece i u brnjicama stavljenim na polne otgane, nosenje vjestackih brkova i oblacenje gay mornarskih majica,pokazivanje dlakavih trbusina (sve se ovo moze vidjeti u spotovima koji se danonocno vrte na balkanmediji), obrade Sabana Saulica (nisi me voljela u ono vrijeme i bljutavi spot u avionu), spot za Eru s onog svijeta sa hercegovackim narodnim nosnjama koji je pravo retardiran (djevojke u kolu koje igraju u vazduhu, brkovi i tekst te pjesme, prava poezija, nema sta), spot sa Sjeverinom (sa SJEVERINOM, covjece!!) i na kraju album na kome je "snimljena tisina", a koji se racuna u zvanicnu diskografiju. Da li ovo sve predstavlja bijedan pokusaj sokiranja masa? Pokusaj da se bude duhovit na silu (tekst o rijeckim p***ama, hajde malo da budemo prosti, to je jako duhovito)? Samo nemojte kao izgovor reci da su im dobri aranzmani i produkcija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 16:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ja bih volio da mi netko objasni izraz trula komunjara 0X :D :lol: njara , jer u dobio drzavnog kapitalizma (u nardu zvanog kao :socijalizam- komnunizam) je svako mjesto imalo dom omladine gdje su bile odrzavane kulturne aktivnosti , koncerti ili bilo sta vezano za umjetnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
i u kojima je postojala cenzura. HR - zivio govornik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 03:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
HR je napisao:
Zaista, volio bih da mi neko od ovih sto ih vole objasni u cemu je draz tog benda? U pocetku su se grebali o stvaralastvo Termita, ali kome danas treba Let3? Stavljanje ruza u guzicu i bacanje istih u publiku nakon par minuta, arty-farty sranja kao sto su nastupanje bez odjece i u brnjicama stavljenim na polne otgane, nosenje vjestackih brkova i oblacenje gay mornarskih majica,pokazivanje dlakavih trbusina (sve se ovo moze vidjeti u spotovima koji se danonocno vrte na balkanmediji), obrade Sabana Saulica (nisi me voljela u ono vrijeme i bljutavi spot u avionu), spot za Eru s onog svijeta sa hercegovackim narodnim nosnjama koji je pravo retardiran (djevojke u kolu koje igraju u vazduhu, brkovi i tekst te pjesme, prava poezija, nema sta), spot sa Sjeverinom (sa SJEVERINOM, covjece!!) i na kraju album na kome je "snimljena tisina", a koji se racuna u zvanicnu diskografiju. Da li ovo sve predstavlja bijedan pokusaj sokiranja masa? Pokusaj da se bude duhovit na silu (tekst o rijeckim p***ama, hajde malo da budemo prosti, to je jako duhovito)? Samo nemojte kao izgovor reci da su im dobri aranzmani i produkcija.

nema sta, na mjestu ti svaka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
HR je napisao:

nema sta, na mjestu ti svaka

Ni meni se oni nesto puno ne svidjaju, to sto su goli...sta ja znam, nek rade sta hoce...ali pravi problem lezi u tome sto ljudi sebi daju za pravo da u ime drugih kazu: "Ti ne znas sta hoces, ja znam sta ti hoces i sta ti treba." E to je "trula komunjara na funkciji". Ne mozes ni vidjeti da li nesto valja jer nece proci cenzuru do tebe.

Ako su oni grozni, nek niko ne dodje i organizator ce da padne lovu i sjebe se... i nista oni nisu vise perverzni od vecina pink-grand-paradnih pjevaca i pjevaljki koje svi vi svaki dan, barem slucajno u prebacivanju kanala slusate min. 2-3 sekunde, a neki Boga mi i vise. Ako su oni grozni sta su ove Vikomice, najperverznija i najneukusnija glupost koju sam ikada vidio na TVu... sramota za nas narod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Meni se Let 3 uopste ne svidja, nemaju kvalitet cega su i sami svjesni pa pucaju na skandal i te gluposti...a jbg, narod to voli :roll:

A cisto radi poredjenja Pipsi su mnogo kvalitetniji!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zvanicno sapostenje za javnost povodom komplikacija oko izvodjenja koncerta u Traviku.

LET3
Svi različiti, a svi jednakih guzica i jednakih prava!

Let3 je podržavao bratstvo i jedinstvo u nekadašnjoj Jugoslaviji kao pozitivan aspekt socijalizma koji je bio posebno dobro čuvan u Bosni i Hercegovini.
Danas Let3 podržava bratstvo ljudi po guzici, kurcu i pički, neovisno o naciji, vjeroispovjesti ili rasi i također neovisno o guzici, kurcu ili pički.
Zato Let3 u ime pomirenja nudi da na travničkom koncertu umjesto polnih organa pokaže samo dvije (2) guzice jer je grupa uvjerena da za napredne sile u BiH hrvatska guzica nije ništa slabija od bosanske.
I kao što su u Bosni uvijek znali prepoznati i braniti bratstvo i jedinstvo tako će znati prepoznati i braniti poštenu guzicu neovisno o njenom etničkom i polnom porijeklu.

Za grupu Let3 bratstvo među ljudima je toliko važno da bi pristali čak i na prethodnu inspekciju. Stoga pozivaju predstavnike društveno političke zajednice iz BiH da dođu u Rijeku pregledati guzice da se uvjere kako je s njima sve u redu.

Svi različiti, a svi jednakih guzica i jednakih prava!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ali stvarno, mogli su fino zahtijevati da se na plakatima i najavi ISTAKNE da nastup sadrzi "scene neprimjerenog sadrzaja za publiku mladju od 18 godina"... Pa dodje Branka Black rose, mlati sisom guzicom i pi*kom po publici, (mahom maloljetnoj) pa joj se dozvoli da odrzi "nastup" i kasnije ne bude frke oko toga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

0X

Poslednji put menjao pamella_morrison dana 17 Feb 2007, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da ne citiram sve
Citiraj:
Zvanicno sapostenje za javnost povodom komplikacija oko izvodjenja koncerta u Traviku.

komentar ---------

:puke:

:roll: :roll: :roll:

:violent1: :2gunfire: :snipersmile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
super a sto ova tema nije pod katancicem?????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]